Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Одржана 3. седница Управног одбора ФК

stУправни одбор ФК Црвена звезда одржао је у суботу, 12. јануара, трећу седницу у Београду.

Усвојен је записник са претходне седнице Управног одбора, као и списак играча који на предлог шефа стручног штаба Александра Јанковића путују на први део припрема у Анталију (Турска). Управни одбор је прихватио информацију шефа струке о првотимцима који путују на припреме, као и о члановима стручног штаба. Укупан број експедиције ФК Црвена звезда је 37, од чега је 25 играча.

Председник Драган Џајић је још једном поновио да ће клуб ослонац тражити искључиво и само у младим играчима које краси дисциплина, квалитет и поштовање према Клубу, док ће супротни случајеви бити најстроже санкционисани.

Управни одбор клуба је на предлог потпредседника Небојше Човића усвојио све досадашње активности у процесу деблокаде клупског рачуна као и план свих даљих потеза који ће довести до коначног функционисања рачуна ФК Црвена звезда.

Верификовани су сви постојећи споразуми у вези репрограма обавеза клуба, као и сви споразуми у вези отпуста дуговања клуба које су одређени повериоци извршили. Управни одбор је прихватио предлоге споразума у вези договора са ФК Борац, ФК Спартак И ФК Слобода. Такође је усвојена и информација о смањењу дуга ФК Црвена звезда у износу од 700.000 евра према предузећу “Goal International”, које је отписало поменути износ. Стручним службама клуба је наложено да у најкраћем року доставе Управном одбору извештај о свим младим играчима ФК Црвена звезда у смислу менаџерских агенција које их заступају, а у циљу заштите интереса ФК Црвена звезда, како би се зауставило неовлашћено одвођење непунолетне деце из погона Омладинске школе клуба, а тиме и српског фудбала.

Управни одбор је донео одлуку да ФК Црвена звезда не може да има више од 20 службених мобилних телефона.

Управни одбор је такође информисан о наслеђеном, потписаном уговору између ФК Црвена звезда и ФК Аполон по којем је Никола Максимовић играч клуба са Кипра, од 17. септембра 2012. године. Управни одбор је наложио надлежним службама да по уговору поступе.

Све одлуке Управног одбора донете су једногласно.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

dr,mr јан 13, 2013 at 14:04

i povecaj te klauzulu za te klince kad vec sve ispitujete da nam ne odlaze za sto,dvesta hiljada kao pojedinci

Reply
Nikola M. јан 13, 2013 at 10:14

Igrac Apolona od 17. septembra… :facepalm: Koji su to kauboji bili u klubu, majko rodjena…

Reply
Dragon јан 13, 2013 at 12:48

…onda me i ne čude njegove greške.. 👿 :facepalm: ❗

Reply
Nikola M. јан 13, 2013 at 13:06

Upravo tako…

Reply

Leave a Comment