Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Влада Вукоичић пред Цедевиту

vukoicicУ Пионир у недељу од 17 сати стиже још једна екипа евролигашког квалитета. Црвена звезде Телеком у београдском храму кошарке дочекује загребачку Цедевиту, којој је дужник из првог дела регионалног такмичења, с обзиром да су црвено-бели поражени у Загребу у неизвесној завршници. Карте за прву утакмицу пред домаћим навијачима у 2013. години коштају 200 (трибине), 500 (партер), 700 (за белу и плаву ложу) и 1000 динара за ВИП ложу, а продаваће се на билетарници Пионира на дан утакмице од 12 сати па све до почетка меча.

Своја размишљања пред изузетно важан дуел изнео је стратег црвено-белих, Влада Вукоичић:

У наредном периоду имамо неколико утакмица против директних кандидата за фајнал-фор АБА лиге, а и за прво место на табели. Утакмица против Цедевите је једна од њих. Играмо против тима који је на почетку важио за једног од највећих фаворита за освајање шампионског прстена. Наступали су у Евролиги ове сезоне, правили су екипу да прођу и у Топ 16. Међутим, много чудних ствари им се издешавало, једноставно им се нису поклопиле неке коцкице. Променили су три тренера од почетка сезоне, пуно играча је долазило и одлазило. То је екипа која је показала да зна одлично да игра, али и да зна да подбаци у односу на своје амбиције. Ипак, то неће имати много утицаја на ову утакмицу. Ако Цедевита евентуално победи – остаје кандидат за највише домете, а поразом улазе у велики проблем, али неће бити сасвим без шанси. Зато у Београд долазе максимално мотивисани и добро припремљени. Имали су седам дана за одмор. Нови тренер, Аца петровић је одличан мотиватор, зна да припреми играче за утакмицу. Ово ће бити врло, врло тежак меч. Волео бих да решимо утакмицу рано и лако, али сасвим је могуће да ће утакмица бити неизвесна до самог краја“ – констатовао је Влада Вукоичић и потом се осврнуо на чињеницу да је наредни меч први у хали Пионир у 2013. години:

Ужелели смо се публике, постоји потреба и жеља да будемо опет пред нашим навијачима. Ово је прилика да се поново видимо на старом месту и да наставимо са добрим играма и добром сарадњом. Њихова подршка нам веома значи, а ми се трудимо да им се одужимо победама“ – изјавио је тренер Звезде, пре него што је прокоментарисао изјаву тренера противничког тима да су црвено-бели најбоља екипа у лиги:

Аца Петровић је добар тренер, сигурно да је то једна врста психолошке игре, а он има црни појас седми дан ако тако може да се каже у припреми утакмице“ – сликовито је описао Вукоичић и потом додао:

Али, ми се нећемо успавати. То је и покушај да се растерети његов тим, да побегну од неких проблема који их тренутно муче. Цедевита поред себе има знак питања јер су свега једну утакмицу одиграли у овом саставу. Ако узмемо и да имају новог тренера, сигурно је да могу да буду екипа која може да буде „изненађење“ и поред претходних осцилација. Измешали су карте, можда у утакмици против Сплита није дошао резултат, али игра им је била добра“ – закључио је тренер Црвене звезде Телеком.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

zvezdana!!! јан 13, 2013 at 17:02

idemo da pobede…

Reply
... јан 13, 2013 at 13:01

imali prenosa

Reply
Aleksandar Kotor јан 13, 2013 at 14:29

Ima na areni

Reply
iznogud86 јан 13, 2013 at 12:23

ma lagano cemo dobiti ove

Reply
Zullu Warrior 1989 јан 13, 2013 at 11:51

lagana pobeda.. ako Bog da malo srece.. nebi smeli imati problema sa Cedevitom.. oni su precenjena ekipa..

Reply
crni_redstar јан 13, 2013 at 10:29

sanjao sam da mso doveli nekog crnca na petici,amerikanac,zaboravih mu ime(verovatno takav ne postoji),i kao uso sam da gledam na you tube-u njegove poteze :facepalm: eto imam 27 god ,a zvezda mi muci i u snu!

Reply
Filip јан 13, 2013 at 11:26

ja sanjah pre neki dan da smo doveli dorsija i brajanta iz ulma

Reply
crni_redstar јан 13, 2013 at 12:14

dobro je nisam jedini prso mlad 😀

Reply
Zvezda mi je sve јан 13, 2013 at 09:55

Jesu oni jaki, ali za pobedu nad Zvezdom u Pioniru, treba mnogo vise.. CZV do titule!

Reply

Leave a Comment