Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милијаш: „Нисам размишљао о одласку“

Фудбалер који је представљао огромно појачање на почетку сезоне, капитен Ненад Милијаш, головима и пре свега асистенцијама половично је оправдао тај статус, али без сумње може и мора боље. У разговору за „Журнал“ везни играч Црвене звезде изјавио је да није размишљао о одласку, као и да екипа може много боље:

Ненад Милијаш
Ненад Милијаш

„Играч сам Звезде, тако да остајем. Читао сам у штампи да бих могао да одем, али о томе никад нисам причао са људима из клуба, нити сам помишљао на одлазак… Јер, тек сам се вратио, пре само четири–пет месеци. Можемо сигурно боље. Јер, са тренером Јанковићем летос нисмо прошли припреме, шта више, ја и још неки играчи дошли смо на почетку сезоне. Заједнички рад без сумње значиће екипи, пред нама је дужи период за уигравање и прилика да шватимо шта тренер захтева од нас. Све су то разлози због које верујем да ћемо играти боље.“ – рекао је Милијаш и додао да је тешко играти и тренирати без плата али да се УО труди да им то обезбеди и да је потребно мало стрпљења:

„То је проблем, али разговарали смо са управом. Објашњено нам је у каквој је ситуацији клуб, што смо и знали, потребно је стрпљење са наше стране. Људи на врху на челу са председником Џајићем труде се да обезбеде све што је потребно, надамо се да ће пронаћи новац како би клуб могао да функционише. Наше је да се спремимо како треба, односно да размишљамо о тренинзима и такмичењу и да покушамо да не мислимо о новцу, без обзира колико је то проблем.“

Које је ваше мишљење о Ненаду Милијашу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

14 comments

emirko svemirko јан 14, 2013 at 22:38

Znate sta ? … Stize ZVEZDINO PROLECE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
marko bl јан 14, 2013 at 01:42

a sta tebe je kao neko trazio da se vuces po terenu kao puz na samrti

Reply
Trece oko јан 13, 2013 at 23:17

Pusi ko turcin,bruka! Zato i nema dusu na terenu!

Reply
Tole dozivotna јан 13, 2013 at 18:53

Miki samo ostavi Malrboro, jbg. stetno je to 😛

Reply
redjamo pobede јан 13, 2013 at 17:24

Veliki Zvezdas ali nazalost uvek podcenjen od mnogih kako u Zvezdi tako i u reprezentaciji!

Reply
Czv јан 13, 2013 at 16:26

Bolje razmisli da odes iz Zvezde,i Mijailovic i Milivojevic su odigrali bolje od njega. Nadam se da ce u ovoj polusezoni proraditi i da ja gresim sto mislim da treba da ode.

Reply
Александар М. јан 13, 2013 at 18:47

А по чему су то Мијаиловић и Миливојевић били бољи од Милијаша? Мићко кад год је играо, није се видео, чак је и у одбрани правио пропусте. А Миливојевић је дао пар голова на крају полусезоне и одмах постаде нови „Маестро“, Мики је за разлику од њих имао асистенције од кад се вратио.

Reply
vlada CZV јан 13, 2013 at 16:15

pitanje za admine ali i za one koji su upuceni, sta ce biti sad sa simicem maksimovicem mladjim itd ..hoce uprava pokusati da potpise nove ugovore sa njima , il su oni vec sa nekim potpisali(klubom)?sta se tu moze uraditi?

Reply
gaa јан 13, 2013 at 16:34

Oni koliko znam imaju ugovore do ljeta ove godine.. msm za simica sam siguran za ovog drugog ne znam

Reply
Александар М. јан 13, 2013 at 18:44

Па биће у клубу док су под уговором, а онда ће вероватно агенције да им нађу клуб.

Reply
nemanja јан 13, 2013 at 16:11

Nenad kapiten ! Momci pamet u glavu i 15 od 15 ovog proleca !

Reply
SASA јан 13, 2013 at 14:51

Miki majstore,jos vise ocekujemo od ekipe,pogotovo od tebe..Al sta god da se desi prave delije su uz tebe,nikad necemo zaboraviti onaj period kada si igrao u teskim trenucima,majstore!! <3

Reply
M.V.P јан 13, 2013 at 15:39

Sad kad Miki odradi pripreme, videceete kako ce kidati na prolece! 😉

Reply
Foreign јан 13, 2013 at 16:28

Nadajmo se 🙂

Reply

Leave a Comment