Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Куп Ф4: Девојке на Спартак, момци против Новог Пазара

Јуче је у хотелу „М“, у Београду одржан жреб за завршницу Купа Србије у одбојци, у обе конкуренције. Девојке ће играти у дербију полуфинала против одбојкашица Спартака, а момци против Новог Пазара.

У мушкој конкуренцији, домаћин 48. завршног турнира Купа Србије је Нови Пазар. Управо, против домаћина ће играти шампиони, Црвена звезда. Други полуфинални пар чине одбојкаши Војводине и Радничког из Крагујевца. Ф4 Купа је на програму 23. и 24.фебруара. Трофеј брани новосадска Војводина.  РТС ће директно преносити финални меч и један полуфинални дуел.

У женској конкуренцији, организатор завршног турнира је Одбојкашки савез Србије, обзиром да се нико од учесника није пријавио за домаћинство. Црвено-беле даме ће играти против Спартака из Суботице у дербију полуфинала, а домаћин у дуелу две водеће екипе шампионата, ће бити накнадно одређен. Други полуфинални пар чине Визура Вол Арт и Тент из Обреновца, трећепласирана и четвртопласирана екипа у првенству. Трофеј бране наше девојке. Ф4 Купа је на програму 9. и 10. фебруара.

Место одигравања 47. финалног турнира Купа, као и сатницу утакмица накнадно ће саопштити Драган Тадић, директор такмичења Одбојкашког савеза Србије. РТС ће директно преносити финални меч и један полуфинални дуел.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment