Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Црвена звезда – Галатасарај (фото)

Preuzeto sa novosti.rs

Кошаркаши Црвене звезде су подлегли атмосфери и одиграли испод свог нивоа на утакмици против ренормираног ривала, те уписали пораз у другој фази Еврокупа.

Галатасарај је био бољи и славио победу пред препуним „Пиониром“, а наш фоторепортер Ивица В. био је на лицу места и убележио најинтересантније детаље ове утакмице.

[nggallery id=67]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Chinez јан 17, 2013 at 18:53

Napravite od ovih slika desktop temu…

Reply
Chinez јан 17, 2013 at 18:49

Da smo uz ovo sve sto imamo zadrzali Petra Popovica i Nemanju nedovica bili bi sila. I ovako nismo losi, ali tad bi bili ba dobri.

Reply
RS јан 17, 2013 at 11:05

zamolio bih ove organizovane navijacke grupe i njihove vodje da kada toliko vole zvezdu da to pokazu i u jadranskoj ligi i da kupe godisnje karte a ne da zbog njih sinoc ne udju u halu navijaci koji prate zvezdu na svakoj utakmici.30%njih je sinoc uslo na falsifikovane ulaznice ili na dz na neka poznastva sa redarima i bagrom na ulazima.ako toliko volite zvezdu kupite si godisnje ulaznice i tako da nebi bilo problem za vreme evropskih utakmica.proda se 8000 godisnjih karata tako da nema onda ni jedene u slobodnoj prodaji.ali ne zaboravio sam vi patriote bojkotujete jadransku ili aba ligu iz ko zna kojih razloga naj veci je sto se moraju ulaznice placati a ovako se naovim moze i za dz uci u halu.kako vas nije sramota kada toliko volite zvezdu kupite godisnje i imirni citavu sezonu plus bi bila podrska i na aba ligi.pozdrav iz Republike Srpske i zbog ovakvih desavanja dosta navijaca iz RS ne dolazi na utakmice

Reply
sasa јан 17, 2013 at 11:02

IDEMO DALJE!

Reply
Anka јан 17, 2013 at 10:39

Nama treba veca hala!!!!

Reply

Leave a Comment