Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Михајловић: „Пресрећан сам због голова“

image (5)Са два поготка у другом полувремену, млади нападач Црвене звезде Стефан Михајловић донео је победу свом тиму у првој пријатељској утакмици на припремама у Турској. Тренер Јанковић направио је одличну процену када је из омладинске школе на припреме првог тима повео младог нападача. Поготци које је постигао сигурно ће му много значити на плану самопоуздања и жеље да у наредном периоду ради још више и боље како би прилику добио и у првенственим сусретима.

„Наравно да сма пресрећан због два гола која сам постигао на свом дебију. Нисам очекивао да ће ми овако изгледати деби за први тим и понављам, заиста је осећај јединствен. Не умем речима да опишем емоције, али морам да истакнем да је ова победа заслуга читаве екипе. Увек је леп осећај када се тријумфује, али ово је само једна од низа пријатељских утакмица које нас очекују у наставку припремног периода„, рекао је дебитант у црвено-белом дресу.

Голгетерски ген који је данас на мечу са турским Ејупом показао, млади Михајловић наследио је од свог оца, такође нападача, Радмила Михајловића.

„Управо желим голове да посветим тати и чим се вратим у хотел, зваћу га да му се похвалим„, признао је Стефан.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

JedinoSever јан 22, 2013 at 02:07

Merilo omladinske skole je koliko ce od te dece da zaigra u prvi tim, ne koliko titula ima. Uvek su nase klinci bili bolji od Partizanovih ali su uvek Partizanova deca dobijala sansu da igraju za prvi tim Partizana, nego nasa za Zvezdu. I sad po kom osnovu je Dimitrijevic bolji od malog Savicevica, Maksimovic od Spajica, Babalj od Mihajlovica. Na leto bi sve rasterao i ostavio nasu decu i 1-2 stranca.

Reply
Lazar91 јан 22, 2013 at 01:35

Ne trebaju nam stranci,nikakva pojacanja!Samo pustite nasu decu!

Reply
vllll јан 22, 2013 at 00:47

aako se po jutru dan poznaje…

Reply
Chinez јан 22, 2013 at 00:17

Ljudi, sta je sa Petkovicem?

Reply
Lazar91 јан 22, 2013 at 01:35

Najverovatnije ne dolazi,posto nije prihvatio ponudjene uslove!Znace se vise danas.

Reply
CZHN јан 21, 2013 at 21:50

Dobro je…Babalj otišao!

Reply
Chinez јан 21, 2013 at 21:03

http://www.youtube.com/watch?v=weFMQGK80TE
Dobar ovaj mali, a dobra i kombinacija dresova, fino delujemo sa ovim crvenim sorcevima…

Reply
CZHN јан 21, 2013 at 21:01

Zar još traje UO?

Reply
Kojke јан 21, 2013 at 20:30

Svaka cast momku,puna podrska nasoj deci. Ali bez euforije molim.

Reply
nikola јан 21, 2013 at 20:09

Spasic, Ozegovic, Mihajlovic, Karaklajic, Cikic, Mijailovic… KONACNO!!!

Reply
CzvBoys јан 21, 2013 at 18:23

Ko kaze da nemamo omladinsku skolu? Imamo mi skolu,samo sto niko nije znao da prepozna igraca u toj skoli.Nadam se da će Dzaja i Stojadin u buduće ispraviti greške prethodnika. Ne moze niko da me ubedi da Ofk ili Rad imaju jacu skolu od nas,prosto samo treba da imamo nekog ko ce znati da nanjuši pravog igrača. Imamo već jedno 3-4 igrača iz naše škole na koje možemo da se oslonimo na proleće. To su Spajic,Mijailovic,Savicevic,Ozeg..dodajmo tu jos Cikica,Mihajlovica,Karaklajica pa i Krnetu kome treba da se pruži opet šansa…mi imamo igrače koji konkurišu za prvi tim.Ne kazem da će svi navedeni igrati,ali sigurno im se može pružiti šansa kada već nemamo para za pojačanja.Jednom prilikom Stojadinovic je rekao ako ne budemo imali para za dobre igrace,igrace nasi klinci…što mi se jako svidelo.Nadam se da će biti tako.

Reply
Novica Poposki јан 21, 2013 at 21:22

a sto bi bilo kad bi imali para???opet se razmislja glupo…ovdi nikad nece bit para..mi zivimo od prodaje igraca…ondak nemamo potrebu imat mladinsku skolu…imamo para..pa sta i kad bi imali..mislis da bi vanjski igraci igrali bolje???nema sanse…i spajic je dobija sansu u stilu sreca u nesrecu da nij s epovredia neko on ne bi ni vidia prvi tim..tek sad smo oznali da on je veliki talenat??robi to kao nije vidio…kupio je maksu…cija sto sloboda nas zeza sad…najurio je causica..najuria je dmitrovica, a plasim da ni stojkovic koji e vrhunski bek kakvog nismo imali nit lukovic nece dobiti sansu..nit gjurickovic…ako mu ne das sansu ne mos znat jel vredi ili ne!

Reply
Mare јан 21, 2013 at 18:07

neopsporno je da ovi klnci u zvezdi imaju kvalitet samo ih treba pustiti, mali Cikic je bio najbolji u prvom poluvremenu, spajic je odigrao 2-3 utakmice i bio najbolji defanzivac u njima jesenas, dajte im sansu 🙂

Reply
Maki Vrbas јан 21, 2013 at 17:57

Dovla ajde ne mlataraj.Kasalica je ove polusezone bio jedan od nasih najboljih igraca.S tobom se jedino slazem da trebaju da igraju nasa deca.Mislim da je prica oko malog Jankovica naduvana i da nije kvalitet za Zvezdu,Savicevic je za njega zver od igraca.Simica i Sakica ako je moguce zadrzati.Ovog malog i Ozegovica treba uvek kombinovati sa Mudrinskim u spicu,a Kasalicu pomeriti na levo krilo.Najvise bi vole da igramo u vezi i napadu ovako:Mijalovic,Milivojevic,Savicevic,Lazovic,Kasalica,Mudrinski i Ozegovic

Reply
dovla јан 21, 2013 at 17:50

Zanima me da li mu je mozda Ramadani menadzer 🙂 Ovaj decko nece dugo igrati u Zvezdi kao i sva nasa deca koja za neku sicu lagano odlaze iz kluba. Da se ja pitam Zvezdi ne trebaju nikakva pojacanja, ubacite ovog decka umesto mutavog Kasalice i tu smo za napadaca ustedeli nekih 200-300 hiljada evra.Vidite sa Simicevim ocem da ga zadrzite u klub (decko je jedna od najboljih igraca iz generacije 95) on moze da igra desno krilo i zadnjeg veznog.Izbacite Dimitrijevica (propalog igraca koji nije mogao u pisljivom nantu da opstane i da igra pa se vratio u Srbiju sto nigde nije mogao da ode) Ubacite Kirovckog izbacite Bajka koji mu je menadzer sef podzemlja u CG i predcednik FK Zete. Ubacite malog Filipa Jankovica na sredini terena i tu ustedite 200-300hiljada evra. PA KAD MOZE PARTIZANU DA IGRAJU DECA I TO DEBELO DA PROFITIRAJU STO NE BI MOGLA ZVEZDA (JOVETIC,LJAJIC,PETROVIC ITD)

Reply
zvezdaš iz gradiške јан 21, 2013 at 17:42

Bravi!!!!!!!!!!!!!!
Stefane imaš stostruki motiv. Prvi je da premašiš slavnog oca. Drugi je da te u srce primio armija Zvezdaša. Treći reprezentacija. Četvrti tvoja satisfakcija. Ali ne budi nestrpljiv. Veliki si potencijal, uči, voli Zvezdu, slušaj starije saigrače i trenere, ljubi Zvezdin grb. Život je prolazan, ne idi u Evropu premlad za šaku eura, jer ćeš samo postati žrtva prokletih menadžera i spletkaroša. Srećno ti bilo.

Reply

Leave a Comment