Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Весић напредује преко тренинга, Пантићу колено боље

image (1)Ретко Милош Весић добија прилику да стане на Звездин гол. Међутим, млади и талентовани голман против Берлин атлетика добио је поверење од тренера Јанковића и Максимовића и током 90 минута одлично је одрадио свој задатак и сачувао своју мрежу. На тај начин омогућио је свом тиму да у прва два сусрета забележи исто толико победа без примљеног гола.

„Тренутно смо у најтежој фази припрема и чињеница је да нисмо одиграли сјајну утакмицу против Берлина. Ипак, најважније је да смо добро истрчали и показали максимум. Са друге стране, иако се ради о немачком четвртолигашу, противник на терену није изгледао нимало наивно“, утисак је Милоша Весића.

Атмосферу међу црвено-белима утисак је креирају голмани, пре свих неприкосновени Бајковић, али за њим не заостају ни други пулени Срђана Максимовића. Ипак после добре или лоше интервенције умеју да узврате и играчи „из поља“.

„Сви смо сложни, радимо добро што је најважније, а добацивања и прозивки има и навикао сам на њих. То значи да имамо добру хемију„, истиче Весић и додаје да без обзира на свој статус међу стативама има велику жељу за доказивањем и напредовањем на сваком тренингу.

„На мени је да радим и да на сваком тренингу будем концентрисани, да дајем све од себе. Кад Бајко оде, надам се у најскорије време, видећемо да ли ће бити све у реду односно да ли ћу се изборити за минутажу. Мислим да сам много напредовао у Звезди захваљујући добром и напорном раду. Иако не браним радим као да браним и зато напредујем„, јасан је Милош Весић.

image (2)Александар Пантић и Огњен Ожеговић покушавају да надокнаде пропуштено. Обојица су паузирали због ситнијих проблема са повредама баш у дану кад је Јанковић на програму имао напорно трчање. Зато су њих двојица јутрос надокнадили пропуштено док је екипа играла на два гола.

„Екипа се релаксирала после утакмице док смо ми морали да се помучимо. Имао сам мањих проблема са коленом које се упалило од честих промена подлога и напорних тренинга. Зато смо Ожеговић и ја морали да стижемо екипу у раду. Трчали смо 15 пута 15 у две серије по 12 минута. Није баш лако, прописно смо се уморили али што се мора није тешко„, каже Пантић.

Пантић је недавно имао интервенцију на колену али каже да овога пута није ништа озбиљно.

„Урадили смо снимак. Нема никаквих проблема. Једноставно је дошло до реакције. Два дана сам паузирао, одморио сам мало, оток је спао и настављам даље. Бићу спреман да играм последњу припремну утакмицу против Винтертура у недељу, 27. јануара. Снимак је показао натегнуће од напора. Ништа страшно. Кроз терапије и лед све ће бити у реду„, јасан је Александар Пантић, који у плановима Александра Јанковић заузима важну улогу за пролећни део шампионата.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

veliki pravi zvezdas јан 25, 2013 at 21:51

Sto se golmana Vesica tice mislim da on mora jos puno da radi i da mu se ne desavaju stvari da ima vise srece nego da je odbranio jednu loptu treba da bude siguran i da izlijece na lopte u sesnaestercu ali i da bude na gol liniji dobar ,sada malo o Panticu samo neka nastavi tako moj predlog treneru Crvene Zvezde je da stavi Pantica na desnog beka 😀

Reply
Spajic јан 25, 2013 at 21:19

njega probati u mesto Bajka koji nije sjajan

Reply

Leave a Comment