Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Тактика у суботу ујутру

Александар Јанковић дефинитивно почиње са освежавањем својих изабраника после напорних тренинга током којих су истрчали много километара. У суботу, 26. јанаура, ујутру на програму рада била је највише тактика.

image

Након што је кондициони тренер загрејао екипу, шеф струке поделио је играче у два тима и скратио терен за 20 метара. Играло се најпре успорено уз много приче, ходања и показивања да би онда црвено-бели почели и да се надмећу, уз различите циљеве. Једни су морали да дају гол Кировском, док су други морали само да пребаце високу лопту до Весића који је стајао на обележеном месту.

Јанковић је инсистирао да све снима и камера како би касније могао и кроз видео анализу, односно приказивање на пројектору, да покаже играчима шта тражи од њих и где греше.

Пантић и Ожеговић су стигли екипу и раде нормално са остатком тима, док су Петковић и Касалица на терену били сат времена (09,30) пре осталих како би истрчали своје деонице а затим су наставили рад. Петковић на терену, са екипом, док је Касалица отишао у хотелску теретану.

Јанковић и за суботу поподне спрема тактички тренинг.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

roki јан 26, 2013 at 12:06

Kad igramo sledecu utakmicu? 🙂

Reply
czv јан 26, 2013 at 12:20

sutra protiv nekih rumuna u 12 sati ja mislim

Reply
Spartanac јан 26, 2013 at 13:49

Valjda protiv Vintertura…to je Svajcarska druga liga….

Reply
mariachi јан 26, 2013 at 12:22

Sutra, valjda.

Reply

Leave a Comment