Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Димитријевић: Концентрисан сам на припреме

image (1)Један од оних фудбалера који спада у групу искуснијих, свакако је и Милош Димитријевић.

Доста се шпекулисало о статусу централног везног играча Црвене звезде, односно о евентуалном одласку у иностранство. Између осталих, помињала се и понуда из Земље излазећег сунца.

– Немам ниједну понуду, самим тим није стигла ни понуда из Јапана, тако да никако не размишљам о одласку. У потпуности сам концентисан на ове припреме, али и на оно што следи у наставку првенства – речи су Димитријевића.

Милош је током претходног припремног периода, уз Душка Тошића, био фудбалер који је имао најбоље резултате на трчању.

– Ове године нисам у најјачој групи, тј у групи играча са најбољим резултатима, али сам свеједно задовољан својим резултатима – искрен је Димитријевић.

Многи сумњају у брзинске способности везног реда, нарочито када су истовремено на терену два искусна играча, Димитријевић и капитен Милијаш.

– Не сметају ми таква мишљења, напротив, само стварају додатни мотив. Сваки фудбалер Црвене звезде има своје квалитете, и доказаћемо да можемо да играмо заједно – рекао је Димитријевић, уз констатацију да је уверен да Црвена звезда на пролеће може сустићи вечитог ривала.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

13 comments

n јан 27, 2013 at 00:23

Ма носи се !!!

Reply
Mladjen јан 26, 2013 at 22:26

Pa ne znam na cega bi inace trebao da budes, kada si na pripremama… 😯

Reply
Mladjen јан 26, 2013 at 22:02

:facepalm:

Reply
Shole јан 26, 2013 at 20:32

Skoncentrisi se na dijetu!

Reply
DELIJA јан 26, 2013 at 15:41

Kad ga vidim povraca mi se….bolje da Savicevic mali igra,nego da gledam ovu mrcinu kako blage veze nema ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
Branimir јан 26, 2013 at 15:30

Спрдња од играча. Ували нам га Стојић, па сад не знамо шта ћемо са Њим. Шта чекамо, да почне да игра како треба и према очекивањима Звезде? Илузије.

Reply
Djole- Jagodina јан 26, 2013 at 15:10

Cavo brate prvo skini neki kilogram,pa pocni da trcis na utakmici i bice sve ok.Dosad si razocarao skroz

Reply
VESICU ODLAZI! јан 26, 2013 at 14:15

Ako bi Cava konacno pokazao zasto je bio najbolji igrac nase lige dok je bio u Radu,meni ne bi smetalo da ostane i igra prvu postavu,svaki kvalitetan igrac nam treba.Ali ako nastavi da se vuce po terenu onda bolje da ne zauzima mesto nekom igracu.Videcemo da li je sposoban da pruzi partije na nivou Zvezde kroz ove pripremne utakmice.A ako nastavi po starom,jos ima vremena za Kinu,Japan,Koreju,Kazahstan,Azerbejdzan ……………………

Reply
lpool јан 26, 2013 at 13:47

Sta ce on da radi u ekipi??? Nije dobar plej,nije dobar defanzivac,nije radnik,nije krilo,nema nikakve fizicke predispozicija… Cava !

Reply
Petar јан 26, 2013 at 13:41

Svaki fudbaler Crvene zvezde ima svoje kvalitete, i dokazaćemo da možemo da igramo zajedno – rekao je Dimitrijević
Pa ajde vise dokazite, prica ista vec 6 godina

Reply
DS јан 26, 2013 at 13:02

Imao je on neke trenutke kada je igrao stvarno dobro (to je bilo uglavnom na vecim terenima sa boljom travom) ali kada igramo na onim malim njivama on se covek pogubi,a secam se kad je dolazio koliko su se svi lozili Zvezdin Cavi a sad ga vecina tera iz Zvezde…

Reply
Nini јан 26, 2013 at 12:48

Ovaj jos u Zvezdi?

Reply
VLAJKO^^ јан 26, 2013 at 13:43

Nazalost

Reply

Leave a Comment