Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Јанковић: Задовољан сам

Задовољан је био Александар Јанковић после победе Црвене звезде над швајцарским друголигашем Винтертуром.

– Заокружили смо ову фазу рада утакмицом против ривала који има квалитет, против екипе која долази из квалитетног првенства. Задовољан сам за ову фазу, одрадили смо уз неке тактичке ствари и онај тркачки део који је много важан. Сада долази полако свежина, али још увек се осећа тежина у ногама играча.

image (4)Црвено-бели су, посебно у првих 30 минута меча, вршили константан притисак на последњу линију противничког тима, одузели много лопти и утисак је, могли да дају више голова.

– Високо, близу и компактно су основне смерница. То је правац размишљања И један од највећих проблема у јесењем делу сезоне. Са те стране смо добро деловали на мечу са Швајцарцима. Очекује нас још неколико тешких тренинга, а онда кад се вратимо у Анталију очекују нас утакмице на којима ће играчи играти по 90 минута. Данас смо пробали да јуримо 60 минута јаког ритма, али још нам фали. Ипак, све иде како треба.

Похвале могу да добију стопери Спајић и Пантић, млади Савићевић, Младеновић… Ипак, шеф струке неће о појединачном учинку.

– Увек је само за мене индивидуална оцена играча. Мени је драго да су сви били спремни укључујући Касалицу и Петковића који мало касне за осталима. На другом делу у Анталији сви ће бити изнивелисани по питању спреме и онда следе утакмице за све – јасан је Јанковић.

Црвена звезда се у понедељак касно ноћу враћа у Београд. Следе два слободна дана, рад на Маракани, а затим је од 3. фебруара база поново у хотелу “Калиста”.

– Два дана су слободна кад се вратимо, а у Анталију се враћамо 3. фебруара и од 8. фебруара почињемо са сталним играњем мечева све до повратка који је 21. фебруара. Тада ћемо играти сваки дан утакмице. Важно је рећи да у другом делу нећемо имати комплетну екипу јер ће нам се репрезентативци придружити са закашњењем, тек од 6. фебруара.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

Lazovic za kapitena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! јан 28, 2013 at 13:51

pobedili smo ekipu koja ima kvalitet a dolati iz dobre lige,potrudi se da navijaci budu zadovoljni i resite problem ofanzivnog veznog stoperi su nam solidni (odlicni za nasu ligu )

Reply
veliki pravi zvezdas јан 28, 2013 at 13:24

Sale ti Stojadinovic i Dzaja podjite na Africki kup nacija da vidite ima sigurno igraca za nasu Crvenu Zvezdu pa ih dovedite na probu jedno sest ,sedam koji se svidi vama neka potpise za nasu Crvenu Zvezdu 😀

Reply
Ryber Palunko јан 28, 2013 at 12:19

Jeste, dok ne naleti OFK. Nakon onakvih sramota na kraju ‘jeseni’, ne bi trebao ni riječi da prozboriš dok se ne opereš igrom i rezultatima, ali čini se da ćeš opet samo pričati, a nama pripadati muka od onog što vidimo na terenu.
E, da, vidi to linearno kretanje malo.

Reply
veliki pravi zvezdas јан 28, 2013 at 11:30

Hocemo ostanak Dzaje u nasu Crvenu Zvezdu kao pocasnog presednika Sale Jankovicu 😀

Reply
Majstor јан 28, 2013 at 10:41

JA NISAM !!!!!

Reply
Lord Nikon јан 28, 2013 at 02:05

ZRK Crvena zvezda 21 ZRK Max sport 19

Reply
mix јан 27, 2013 at 23:50

jos nisu uvezbali kako da krenu sa centra, opet duga lopta ide u aut 😀

Reply
Lazaris јан 27, 2013 at 23:27

Covic prvi put bio na fudbalskoj utakmici sad na zadnjem derbiju protiv Partizana,a i takodje je bio profesor Vladimiru Vermezovicu u srednjoj skoli.

Reply
veliki pravi zvezdas јан 27, 2013 at 22:00

Jankovicu ne dozvoli da Dzaja ode iz Crvene Zvezde jer Dzaja i Stojadinovic treba da ostanu u Crvenoj Zvezdi pa neka umjesto Covica dodju sejici i bivsi zvezdini igraci na mjestima u skoli Crvene Zvezde i Covic neka vodi samo kosaraski klub Crvena Zvezda 😀

Reply
veliki pravi zvezdas јан 27, 2013 at 21:50

Bravo igraci Crvene Zvezde ,samo trebate da vise koristite sanse koje vam se otvaraju iza protivnickih mreza ,treneru Crvene Zvezde u drugom dijelu ih uci vise kako da budu jos kreativniji i da prilike koje stvaraju iskoriscavaju sto vise Jankovicu 😀

Reply

Leave a Comment