Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Милуновић: Бићемо све бољи

image (5)Лука Милуновић је голом и игром натерао малтене Салета Јанковића да га најдуже остави на терену против Винтертура.

– Најважније је да смо победом завршили прву фазу рада. Тежак период је иза нас, много трчања и тешких тренинга. Враћамо се у Београд да се мало одморимо и да напунимо батерије уз породицаме, а онда назад у Анталију на уигравање.

Приметно је било против Швајцараца да ће црвено-бели на пролеће играти жесток пресинг са сваким ривалом.

– Протеклих дана смо радили на тактици са шефом и то се видело. Било је ту доста проблема али он је ту да нам укаже на све грешке. Покушавали смо најбоље што можемо да пренесемо на терен све захтеве и сигуран сам да ћемо бити све бољи. Посебно кад добијемо свежину.

Милуновић је желео гол много на протеклим мечевима. Незадовољство није крио и током самог меча и често се нервирао кад му не иде, али је после Винтертура терен напустио задовољан.

– Можда ја доста причам и отворено показујем кад сам незадовољан својом игром или кад нешто погрешим. Једноставно сам такав. Ипак, против Винтертура је било доста добро и мање је сада разлога за нервозу. Дао сам гол, то ми је била велика жеља, а и екипа је победила што је најважније – каже Милуновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Lord Nikon јан 28, 2013 at 02:04

ZRK Crvena zvezda 21 ZRK Max sport 19

Reply
Zvezda mi je sve јан 27, 2013 at 23:47

Luka je odlican igrac! Ne treba zaboraviti da je on zapoceo pobednicku seriju u vecitim derbijima!!

Reply
Maki Vrbas јан 27, 2013 at 22:20

Najvaznije da pamtis veliki promasaj,ovaj decko ima 21. godinu i jedan je od najboljih tehnicara u nasoj ekipi

Reply
jacki јан 28, 2013 at 12:47

e bas nema 21…. Vec decko ima 20 napunio je 21 decembra. Rodjen je 21.12.1992.

Reply
veliki pravi zvezdas јан 27, 2013 at 21:35

Samo tako Milunovicu obaradovali ste me ,slusaj sve ti Luka kao i ostali igraci Crvene Zvezde to prenesi svim saigracima u prvoj postavi i na klupi Crvene Zvezde 😀

Reply
sasa јан 27, 2013 at 21:09

Jako ga gotivim,trudi se,ima „ono“ sto se kaze,ma da ne uradi nesto krupno na utakmici..Samo tako nastavi i naravno daj golove sto vise mozes..UF KAD SE SETIM NJEGOVOG GOLA PROTIV PARTIZANA..LUKAAAAAAA MILUNOVICCCCCCCC

Reply
@sasa јан 27, 2013 at 21:45

Uh kad se setim njegovog promasaja protiv Vojvodine…

Reply

Leave a Comment