Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

КЗШ после утакмице Црвена звезда – МЗТ Скопље

40Након утакмице 19. кола АБА лиге пред медије су изашли Бранко Лазић и шеф струке Влада Вукоичић као представници домаће екипе, из табора македонске екипе новинарима су се обратили Никола Оташевић и тренер Алеш Пипан.

Своје утиске први је изнео Оташевић.

„Изгубили смо у првом полувремену кад смо дозволили Звезди да узме доста лаких лопти, у наставку смо покушали да им то не дозволимо, донекле смо успели али не довољно да победимо. Честитао бих екипи Црвене звезде.“

„Честитао бих Звезди на заслуженој победи. Имали смо пуно грешака што је Звезда успела да искористи. Надам се да ће моји играчи бити спремни до наредног меча против Олимпије мада све ово не изгледа добро. Као тренер нисам никад задовољан али ето ми смо први пут ове године у овој лиги и можемо бити задовољни. Идемо утакмицу по утакмицу немамо притисака на нас иако смо их имали на почетку. Треба само да размишљамо позитивно и резултати ће доћи.“-рекао је тренер екипе из Скопља.

Затим су се медијима обратили Бранко Лазић и тренер Влада Вукоичић

„Пре свега честитам екипи на важној победи после три узастопна пораза. Прво смо кренули стегнуто али смо се врло брзо подигли и успели да направимо предност. У наставку смо имали пад али смо успели да одржимо резултатску предност.“ – рекао је Лазић

„Јако битна победа после мини серије од три изгубљене утакмица. Пре свега да одржимо другу позицију, а можда касније и нешто више да урадимо. У првој четвртини смо играли некако згрчено. Кад смо подигли ниво агресије у одбрани кад је било доста контранапада успели смо већу предност да направимо. У трећој четвртини кад смо желели да сачувамо резултат, мало смо били нервознији и играли лошије.“ – истакао је Вукоичић.

Веома важна победа наших кошаркаша који у среду дочекују екипу Уникса у оквиру такмичења Еврокуп.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

12 comments

Lord Nikon јан 28, 2013 at 02:03

ZRK Crvena zvezda 21 ZRK Max sport 19

Reply
vlada CZV јан 27, 2013 at 22:46

skot mi uopste nije jasan..nije u formi ok, ali da ne sutira na kos to mi je ne zamislivo..pa kako ce da udje u formu ako uopste ne sutira..ovakve ekipe i sluze za dizanje forme a on ko neka p**** ne sutira…ne razumem sta se sa njim dogadja , kao da m je neko zabranio da sutne 🙁

Reply
Spartanac јан 28, 2013 at 00:08

Moras da znas da se suter ne vraca u formu sutiranjem nego lakim poenima kontrama i polaganjem.

Reply
Branimir јан 28, 2013 at 23:29

А он нема ни лаких ни тешких поена, ни полагања. И ја се питам, која му је ћуна?

Reply
Zoran јан 27, 2013 at 22:28

Dajte nam nam jednog dobrog sutera…

Reply
Nini јан 27, 2013 at 22:17

Podrska za Nikolica.Brz oporavak.Sto se tice utakmice ocekivano.Ali sta je sa publikom sto nas bilo ovako malo

Reply
Marko јан 27, 2013 at 22:03

Oped ogroman pad u drugom poluvremenu, jedino je sreca sto su ovi krs totalni.

I sta je sa onim Skotom, covek pogubljen.

Reply
Miroslav јан 28, 2013 at 09:25

Pad je bio jer su celo drugo poluvreme odigrali Cvetković i Mitrović, mada je cela petorka bila sa klupe, sem Rakočevića, i AKO su igrali, ovo će im biti veliko iskustvo.
Scot, u napadu ga ne koriste ni malo, ali zato odbranu kida, onih njegovih nekoliko ukradenih lopti je napravilo razliku u prvom poluvremenu.

Reply
Branimir јан 28, 2013 at 23:32

Маркони, шта ти је? Па Звезда се играла са тимом који има амбицију да игра Ф4. Шта је требала, да гања +40? Била је то прилика да многи покажу колико се на њих може рачунати. А многи су показали да се на њих не може рачунати.

Reply
n јан 27, 2013 at 21:20

Covic na B92.

Reply
Spiritus јан 27, 2013 at 22:27

Covek je kralj ! Ima sa moje strane apsolutnu podrsku. Svi ostali – ako nece – ne moraju …

Reply
Iggi јан 27, 2013 at 21:19

Polako podizu formu 😀

Reply

Leave a Comment