Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Јанковић задовољан победом и Гаридом

JANKOVIC S_3239Након нове победе на припремама у Анталији тренер екипе Александар Јанковић изјавио је да је задовољан како игром тако и залагањем играча. Он се наравно осврнуо и на прве минуте у црвено-белом за Луиса Гарида.

„Задовољан сам игром и резултатом. Опет је било много више добрих ствари него лоших. Имамо још много простора за исправке и корекције и наравно да ћемо убудуће радити на томе. Драго ми је и због дебија Луиса Гарида, за кога смо планирали да на терену проведе 45. минута, али је у игру ушао раније због црвеног картона који је добио Ожеговић. Види се да се ради о о добром играчу, чије су карактеристике велика агресивност и дисциплина у игри, посебно у дефанзивним задацима.

И Сале је као већина присутних поред терена и навијача зачуђен критеријумом судије на овом мечу

„Заиста чудан и преоштар критеријум судије. Мислим да би у све три ситуације било довољно да је показао само опомене. Али тако је, како је, ми смо искористили такав развој догађаја да поново у последњих 20 минута играмо са играчем мање и видимо како реагујемо и у таквим, ванредним ситуацијама

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

Luka феб 10, 2013 at 08:14

bolje da je takav kriterijum sudjenja,nego da se povredjuju igraci grubiim startovima.

Reply
Goran феб 9, 2013 at 20:43

Al su se ispromašivali majko mila….

Reply
Laki феб 9, 2013 at 19:56

Dobra igra,jeste sada sudija kriv,ali mi na dva meca zaredom dobijamo po 2 crvena kartona? 😀 to malo nije uredu,ali valjda ce da se sredi do Javora 😀
Drago mi je i zbog Kadua i zbog Mihajlovica

Reply
dexy122 феб 9, 2013 at 20:19

Jeste, ali ne mozes gledati tako. To bi bili zuti kartoni na obicnoj utakmici. I onaj Spajicev drugi zuti je cista nesreca. Okliznuo se i rukama uhvatio loptu. A ova dva crvena necu ni da komentarisem. Nema smisla. Sad sam odgledao snimak i mogu da kazem da su to jedva zuti kartoni.

Reply
Laki феб 9, 2013 at 23:30

Pa to,spajic nije kriv,ali je morao zuti za ono da dobije,ali Kiro preteruje…vidi se da je neiskusan,ali doba rje golman…Pa samo se setite dobio je crveni u kupu i Igraci BSK ga dva puta sevali ;P ne kazem da je los,ali ne iskusan jeste.

Reply
dexy122 феб 10, 2013 at 10:04

Slazem se da je neiskusan, a to se nazalost na golmanima najvise ispoljuje. Cak mislim da je Vesic trenutno bolji golman, ali Kira ima veci potencijal.

Reply
frog феб 9, 2013 at 19:52

Smarate vise sa banerom za pomoc rukometnom klubu. Skinite ga na ulasku na sajt, a postavite negde na sajtu. Videli smo ga milion puta. Dosta je!

Reply
Sava феб 9, 2013 at 19:56

Ne slazem se ! Svaki put kad udjes treba da te opomene baner u kakvoj smo situaciji ! pozdrav

Reply
! феб 9, 2013 at 19:58

I ja sam to hteo da napisem,pogledao sam ga 2 puta u zivotu i od tad kad god udjem na sajt samo pogledam X i iskljucim,razumem ja da je potrebna pomoc rukometnom klubu,cak sam i uplatio neki novac za klub ali realno je smorio baner.

Reply

Leave a Comment