Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Полуфинале Купа: Звезда – Спартак

kup
Detalj sa utakmice

Одбојкашице Црвене звезде, браниоци трофеја Купа Србије, састају се у полуфиналу овог такмичења са Спартаком.

Невероватан први сет! Спартак је водио већим делом првог периода, сјајним сервисима је потпуно пореметио пријем црвено-белих, које никако нису успевале да пронађу своју игру. Тренер Павличевић је покушао изменама да промени ситуацију на терену, али Спартак је веома лако дошао до прве сет лопте при резултату 24-16.

Тада је на сервис дошла Николина Лукић и уследио је потпуни преокрет. Звезда је низала поен за поеном, стигла је и престигла Спартак, али није имала снаге да зада и коначни ударац. Први сет је припао Суботичанка резултатом 30-28.

После резултатске клацкалице средином другог сета на време су преломиле наше девојке  други део сјајним смечевима Љубице Кецман и Ане Бјелице, те стигле до изједнашења, 1-1.

Знатно лакше него претходни сет наше девојке решавају трећи сет резултатом 25:18 и долазе до преокрета и вођства од 2:1. Дели нас један сет до финала Купа!

Звезда је у четвртом сету приказала веома убедљиву игру, а посао су јој знатно олакшале бледе суботичанке које су се предале већ на самом почетку сета као да су само чекале да се утакмица што пре заврши. Са друге стране Звездашице су наставиле свој плес на терену и Бјелица и другарице ће сутра у финалу потпуно заслужено бранити трофеј Купа.

Најефикаснија у нашим редовима била је Ана Бјелица са 27 поена.

Финале се игра сутра у 18.30, а ривал је Визура.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

axl феб 9, 2013 at 23:24

Sutra za dva kupa!

Reply
Čiča феб 9, 2013 at 22:46

KUP JE NAŠ!

Reply

Leave a Comment