Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Нова победа у Турској. Киша прекинула сусрет

imageФудбалери Црвене звезде у данашњем припремном сусрету у Анталији савладали су резервни тим украјинског Шахтјора у мечу који је трајао свега 45. минута. Наиме, због кише и јаког ветра сусрет је прекинут јер је особље хотела „Аркадија“ инсистирало на томе, под изговором да се не оштети терен, иако су руководства клубова били за то да се меч одигра до краја.

Црвена звезда : Шахтјор „Б“  2:0

Црвена звезда је повела у 16. минуту поготком младог Михајловића. Он је одлично реаговао главом на центаршут Мендеша Кадуа. Коначних 2:0 дело је управо Кадуа који је надмудрио украјинског голмана након корнера који је извео Чава Димитријевић.

Тренер Саша Јанковић је на овом сусрету извео следећи састав: Весић, Вешовић, Микић, Крнета, Рељић, Мијаиловић, Гаридо, Димитријевић, Милуновић, Каду, Михајловић.

Након сусрета тренер Јанковић је изјавио:

– Штета што нисмо играли и друго полувреме. У првом делу виђен је леп  фудбал, јер смо за ривала имали екипу која је динамична, која доста трчи  и која је првенствено школована и технички одлично поткована. Међутим,  шта је ту је, виша сила нас је спречила да играмо и други део. Задовољан сам залагањем свих играча. Упорно им понављам да још увек  нисам одредио стартну поставу и да сви још увек конкуришу за место у  првих 11. Момци су то схватили на прави начин, нико од њих не игра под  „ручном“ што је свакако добра ствар. Сви испуњавају све задатке без  поговора и на томе им честитам.

Повезане вести

9 comments

marko bl феб 15, 2013 at 23:30

bravo za malog mihajlovica obecava i treba mu dati da igra uz mudrog i daudu..mogao bi biti opasan strelac

Reply
DELIJA032 феб 15, 2013 at 23:06

Nego,dokle smo stigli sa skidanjem blokade ❓ Zna li ko sta,niko nista ne javlja 😯 Hocemo li moci da registrujemo pojacanja ❓ 😳

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica феб 16, 2013 at 01:56

Marko Perovic skinuo blokadu…ocekuje se da isto uradi EFG Banka…uglavno,budimo bez brige,zna Covic sta radi…

Reply
Laki феб 15, 2013 at 22:34

Mec necu komentarisati jer nije zavrsen(ali mi je mnog drago sto smo vodili 😆 )
ali mislim da ne treba platiti hotelu pripreme,ili platiti samo smestaj.Jer ako mi teren zakupimo(proverio sam nije da mogu da ga koriste svi gosti hotela) onda treba da odigramo.Zamisli odes da pikas u balonu fubal,platis 3000 (jedva) i vlasnik kaze dajte pare ali nema fudbala?

Reply
Chinez феб 15, 2013 at 21:59

Mihailovic pokazuje klasu. I nemoj nekog da cujem da su to samo pripremne utakmice. Ako je tako jednostavno na prijateljskim utakmicama, svi bi dobro igrali i davali golove. Utakmica je utakmica i na svaka je dovoljno dobar pokazatelj.

Reply
Milan феб 15, 2013 at 21:05

Kako se decko odmah nametnuo (Mihajlovic),i vidite odmah da je istinski talenat i da polako izrasta u velikog igraca.Mislim da je do sad dao 7,8 golova,dok je Ozegovic dao 2 i nista vise od toga,u Banatu 14 utakmica 2 gola,u pravu je ovaj decko dole treba Ozegovica na pozajmicu,ili ga prodati,jer je ocigledno da je Mihajlovic bolji.Imacemo u drugom delu sezone sasvim dovoljno spiceva (igramo sa jednim) Mudrinski,Mihajlovic,Dauda,a moze i Kasalica tako da Ozegovica vratiti u omladince a od leta pozajmica ili ga prodati.

Reply
nikola феб 16, 2013 at 02:55

tako je, mihailovic uz mudrog zasluzio je

Reply
CZ феб 15, 2013 at 18:55

Mihajlovica ostaviti u prvom timu a Ozegovica na pozajmicu…

Reply
zvezdaš iz gradiške феб 15, 2013 at 21:28

Mislim da će Ožeg u banjalučki Borac. O tome se intenzivno priča u Banjoj Luci.

Reply

Leave a Comment