Moja Crvena Zvezda
Архива

Nikitović ponosan na igrače

Saša Nikitović

Sijao je od sreće i ponosa nakon pobede nad FMP-om trener Crvene zvezde Saša Nikitović. Mladi trener je istakao da prvo poluvreme nije išlo na našu „vodenicu“, ali da je drugi deo igre, uz značajno poboljšanu odbranu, bio veoma dobar.

„Posle prvog poluvremenа nije izgledаlo sjаjno, tih 20 minutа igrаli smo nа život i smrt. Ali, kаsnije smo pokаzаli dа uz određenu dozu аrgesivnosti i energije možemo dа primimo sаmo 31 poen. Ali, ceo аmbijent nа početku je vezаo ruke igrаčimа, аli kаd smo stizаli, а posebno kаdа smo bili u plusu, nаvijаči su počeli dа nаs bodre i hvаlа im tа tome“, rekao je Nikitović za „Žurnal“.

Najbolji pojedinac susreta, centar Uroš Nikolić, ističe da je i plej-of dostižan.

„Ukoliko svedemo greške na tolerantni minimum i ako odigramo u oba pravca kao u drugom poluvremenu protiv tima iz Železnika… Mislim da je to onda to i da je plej-of dostižan. Pričamo dosta, a sada smo pokazali i zube. Loš derbi, loše prvo poluvreme protiv FMP… Ipak, okretanje toka u našu korist poslednjeg duela je značajno. Motiva imamo i želimo da još unapredimo igru, kako bismo u nastavku Superlige imali realnih osnova da se nadamo. Sada smo pokazali i da imamo zube.“

Повезане вести