Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Конференција на Маракани пред старт сезоне, Јанковић: „Спремни смо!“

cmsImageДанас се на Маракани одржава конференција за медије пред почетак пролећног дела сезоне. На премијери наш тим игра против ивањичког Јавора.

Наши репортери су на стадиону, преносићемо конференцију уживо.

Пред присутним новинарима појавили су се шеф струке Александар Јанковић и капитен Ненад Милијаш.

„Познато је како смо завршили први део сезоне и не морам да кажем колико смо нестрпљиви. Нестрпљиви јесмо, спремни јесмо, морамо да почнемо поново да радимо на поверењу навијача. Урадили смо све зацртано на припремама, без иједног повређеног играча. На обећања немамо права“ рекао је Јанковић.

„Принцип је исти, екипа против Шахтјора игра, плус-минус један, два играча, и то је постава која ће се супротставити Јавору. Очекујем стрпљиви Јавор. Остали су беу Јакимовског и Елиомара, па су то надокнадили на специфичан начин. Имамо све информације о њима, али фокусиран сам на нас. Они знају како се игра на резултат, али тотални фокус је на нама, нашој игри и понашањем, и хоћемо победу“ додао је Јанковић и наставио:

„Сваки дан причам са кондиционим тренером, радимо заједно. Спремни смо за Јавор и за све до 25. маја. Видим напредак на сваком плану. презадовољан сам како се екипа понаша и напредује и велики сам оптимиста. Немамо права да млатарамо крупним речима, сами смо себе довели у ову ситуацију. Морамо да дамо нешто, да би добили заузврат.“

„Ревизије уговора не могу да утичу на играче, за то смо знали одавно. Тако смо радили целе припреме. Шта год да се дешава около може да делује на играче, јер и они читају, виде, делују. Али, они су свесни да могу да направе велики резултата са Звездом, за историју, и то нема везе с новцем. „

„Одрадили смо јако тежак и напоран део припрема. Сви су жељни почетка првенства, сви су здрави и желимо да победом уђемо у други део. Добро смо се уклопили, мислим да ћемо бити бољи. Петковић је добар играч, играли смо већ заједно. Гаридо има проблем језичке баријере, Аби је кратко тренирао са нама и добар је момак“ истакао је капитен Милијаш, те се и он осврнуо на ревизије уговора.

„Не размишљамо о томе, нисмо причали о томе. Глава нам је усмерена само на меч против Јавора и желимо само победе.“

Црвена звезда пред старт другог дела Јелен Суперлиге заостаје за вечитим ривалом пет бодова, а током зимске паузе екипа је појачана Петковићем, Гаридом и Даудом, док нити један фудбалер који је у плану шефа струке Александра Jанковића није напустио клуб.

Пре утакмице са Јавором Звездини клинци од 16.30 играће са Будућности из Ариља.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Laki феб 26, 2013 at 18:32

Iskrenoo,nije mi jasno sto imamo samo jednog stopera(Krnetu ne racunam,ali ga volim nesto hahahah) imamo spajica,a stopera ce nam verovanto igrati penatic ili petkovic(bekovi ) :P.Ali kriza ,razumem 😀
Nego bagra ova meni nesto nije jasno:Prvo je bilo da BSK-Partizan igraju u sredu kad i ostali timovi,onda su pomerili na utorak,pa sad za sledecu nedelju?! nije mi jasno zaista ,pa ako neko moze da mi objasni,nek pokusa(bio je teren uzasan,stvarno nije moglo da se igra,ali sta ce se desiti ako i sledece nedelje padne kisa?

Reply
ssss феб 26, 2013 at 15:32

E mozda je ova kisa i bolje sto je pala 😉 imace veci pritisak 😆 al vazno je samo da zvezda bedi sve 😆

Reply
Petar феб 26, 2013 at 14:40

E da je 5 bodova…

Reply
Nemanja феб 26, 2013 at 15:41

E da nas Muinjo nije blamirao u Subotici 3-0 Karaburmi 1-0 NA MARAKANI 1-2 (jagodina) pa 0-3 (voša)!!! Bili bi u plusu 6,a ne u minusu!!!

Reply
Sveta Predić феб 26, 2013 at 15:49

da,on je tad igrao na stoperu itd.

Reply
Aleks феб 26, 2013 at 13:52

😀

Reply
VLAJKO^^ феб 26, 2013 at 12:42

Zanima me dal ste bolji kao sto pricate… Pokazite to sutra!

Reply

Leave a Comment