Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Дауда: „Задовољство је играти пред оваквим навијачима“

DAUУ трећој утакмици пролећне полусезоне на терену Маракане појавила су се два дебитанта у црвено-белом дресу. Оба нападача, Стефан Михајловић и Абиоле Дауда. Иако нису провели много времена на терену обојица су у неколико потеза показала да ће представљати додатну снагу најтрофејнијег српског клуба у наставку првенства.

Нигеријац је задовољан дебијем и очекује да у наредним мечевима забележи и свој првенац.

– Нисам провео пуно времена на терену, али и поред тога задовољан сам што је екипа победила. Играли смо против доброг тима, који се определио за дефанзивну тактику, међутим моји саиграчи су били агресивни, константно нападали и на крају, што је најважније, победили – рекао је Дауда.

Нигеријцу се посебно допао амбијент на трибинама и подршка коју навијачи пружају екипи током свих 90 минута.

– Атмосфера је била одлична, заиста је задовољство играти пред овако бучним и оданим навијачима. То је велика предност за тим. Наставићу и даље максимално да се трудим на тренинзима и очекујем да ће ми тренер у наредном периоду указати прилику да проведем више времена на терену. Физички се добро осећам и у односу на период када сам дошао у Црвену звезду, доста сам спремнији. Једва чекам наредни меч у коме ћу уколико будем играо дати све од себе да постигнем гол – закључио је Абиоле Дауда.

Повезане вести

1 comment

Алке мар 10, 2013 at 11:12

Kako izgleda ozbiljno kao neki ubica xD Napred Dauda!

Reply

Leave a Comment