Moja Crvena Zvezda
Остало

Боулингаши савладали госте из Сремске Митровице

bss_logo_300У оквиру 16. кола Прве боулинг лиге Србије, црвено-бели су остварили веома важну победу над гостима из Сремске Митровице.

Црвена звезда : Сирмиум  11:5

Сусрет црвено-белинг боулингаша и гостију из Сремске Митровице одигран је у Боулинг центру „Жабац“ у земунској хали Пинки и више него заслужено је припао нашем клубу. Овом победом наши боулингаши су дефинитивно обезбедили опстанак у елитном рангу, а поред тога омогућили себи да се до краја такмичења боре и а знатно бољи пласман пошто тренутно седмопласирани Сирмиум бежи свега четири бода.

Сусрет Црвене звезде и Сирмиума био је више него неизвестан, а коначну предност црвено-бели су остварили у другом сету који су решили у своју корист 2:0 (6:2), а додатне поене наши боулингаши су остварили у тотал скору (4:0)

Табела: Земун 20, Клуб 300, Кенди, Фортуна, Жабац, Чистоћа 18, Сирмиум, Боулинг стонс 16, Дуко, Крупари 14, Црвена звезда 12, Смајли 6, Оригинал фалсификата 4.

У наредном 17. колу Боулинг клуб Црвена звезда гостује екипи Смајлија и има могућност да победом крене у пробој ка средини табеле.

Повезане вести

1 comment

СД ЦЗБГ мар 11, 2013 at 16:54

НАПРЕД ЗВЕЗДО САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!

Reply

Leave a Comment