Сале Јанковић поклонио 150 хиљада евра Омладинској школи

sale

saleСада већ бивши тренер нашег фудбалског клуба, Александар Јанковић, је данас у клубу обавио последње договоре у вези са раскидом уговора. Укупна дуговања према бившем тренеру укупно су износила, гледано у два дела, 120 хиљада евра и 150 хиљада евра.

Према усменом договору који је постигнут, а биће потписан наредних дана, укупна сума од 270 хиљада евра, колико износе неисплаћене обавезе према Јанковићу, неће бити исплаћена у потпуности,

Наиме, Јанковић је одлучио да део тог износа, 150 хиљада евра, поклони клубу. Прецизније, услов отписа тог дела новца је био да та сума оде у касу Омладинске школе где ће искључиво бити намењена улагању у постављање рефлектора и поправку вештачке траве.

Нити један тренер није вечан на клупи, а Бог зна колико смо их отерали за последњих 10 година. НЕКИ нам и данас блокирају рачуне, а НЕКИМ другима је то кућа, као мени или вама.

Хвала Сале! Срећно!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Коментари

156 Коментарa на "Сале Јанковић поклонио 150 хиљада евра Омладинској школи"


Гост
мар 21, 2013

Verovatno se većina vas ne seća, ali u sezoni 2007-2008 Aleksandar Janković je imao prvenstvo bez ijednog poraza kad je došao u novembru čini mi se.

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Гост
Delija
мар 20, 2013

Sada ce se vidjeti dali je bio problem u treneru ili igracima, mzd je Sale imao i dobre taktike koje igraci nisu znali da sprovedu na terenu, a mozda i ne.. Po meni je bilo pola pola, dosta navijaca je ljuto zbog losih rezultata, dok ga druga polovina misli da nije on kriv. Otjeran je Robi pa sada i Jankovic, dosao je novi trener ako opet krene lose onda postavite sebi pitanje gdje nevalja, i dali je cijelo vrijeme bio problem u igracima ili trenerima…

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Гост
мар 20, 2013

Svaka cast Sale na ovome i na vodjenju ekipe,ali jednostavno nisi za Zvedu pogotovo ne sad

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Гост
Red
мар 20, 2013

Hvala Sale.

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Гост
SCHULTZ
мар 20, 2013

poklonili smo mi tebi mnogo mnogo vise i ako mislis da cu zbog ovog da te cenim varas se

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0