Moja Crvena Zvezda
Архива

Mikić u Kragujevcu ušao u istoriju

Nikola Mikić proslavlja svoj prvi i istorijski pogodak u crveno-belom dresu

Tešku pobedu u subotnjem meču u Kragujevcu doneo je Nikola Mikić. Fudbaler koji je prethodne sezone iz kruševačkog Napretka stigao u redove našeg kluba, pod komandnom palicom Roberta Prosinečkog ima dosta prostora za igru, ali gotovo da je na svakom meču imao drugačiju ulogu. Bez obzira na sve, Nikola Mikić „devojka za sve“ u Zvezdinom timu sve poverene zadatke obavlja više nego korektno, a gol na „Čika Dači“ bio je mnogo više od pobede i nova tri boda na kontu.

Nikola Mikić je u 82. minutu kragujevačkog meča ušao u istoriju FK Crvena zvezda. Naime, pogotkom je postao 300 fudbaler koji se u crveno-belom dresu upisao u strelce u prvenstvenim susretima. Povodom ovog interesantnog statističkog podatka, Mikić je izjavio:

– „Podatak koji je stvarno vredan pažnje. Drago mi je zbog toga, ali je mnogo važnija činjenica da smo stigli do tri veoma važna boda i da smo ponovo dominirali na terenu. Puni smo samopouzdanja i željni novih dokazivanja. Sada smo svi okrenuti Slobodi i želji da u što boljoj atmosferi dočekamo derbi u subotu. Ipak, o derbiju tek nakon srede.“

Повезане вести