Moja Crvena Zvezda
Архива

Crveno-beli oklopnici osvojili trofej

Mladi hokejaši Crvene zvezde

Međunarodni hokejaški turnir u Val Gardeni – Italija okupio je osam ekipa do deset godina starosti iz Italije, Slovenije, Nemačke i Srbije. Mladi hokejaši Crvene zvezde bili su jedini predstavnik Srbije i ostvarili su fantastičan rezultat. Mladi crveno-beli oklopnici u Beograd se vraćaju sa pobedničkim peharom.

Crvena zvezda je u „B“ grui turnira prvo savladala slovenačke Jesenice rezultatom 2:0, a zatim su deklasirali italijanski Riten sport sa 11:0. U poslednjem meču u grupnoj fazi igrali su nerešeno 2:2 sa još jednim italijanskim predstavnikom Stercingom. Remi u poslednjem meču bio je dovoljan za osvajanje prvog mesta u grupi i direktnog plasmana u finale. U finalnom meču crveno-beli su se sastali sa slovenačkim Bledom i pogotkom u samom finišu meča, rezultatom 1:0 osvojili trofej.

Trofej Hokejaškom klubu Crvena zvezda doneli su: Aleksandar Avramović, Petar Vuleta, Marko Mladenović, Mateja Popović, Marko Dragović, Strahinja Vidović, Lazar Pejčić, Momčilo Golubović, Pavle Vojinović, Luka Hajduk Vojnić, Milan Đelić, Petar Prcović, Lazar Marković, Aleksa Gvozdenović, Kristijan Savović i Miloš Hiblović. Treneri ove trofejne ekipe su Marko Juloski i Vojin Koljenšić.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.