Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Ћелић пред сутрашњи дерби: „Позивам навијаче да дођу и пруже нам подршку“

Сутра, 15. априла, игра се друга финална утакмица између Црвене звезде и Партизана.

Crvena zvezda - Partizan Termoelektro
Crvena zvezda – Partizan Termoelektro

Милан Ћелић, за МЦЗ, изнео је своје утиске о преходном, и очекивања од наредног, сутрашњег меча.

Први меч смо добили 3-1, изгубивши први сет у коме смо направили огроман број сервис грешака, неколико грешака из напада, било је пар судијских грешака и нешто слабији пријем. Изгубили смо на разлику тај први сет. У наставку је то било далеко боље, све је функционисало беспрекорно, сервис је био одличан, доста одбрана и контранапада, што нас и краси током читаве сезоне. У сва три сета која смо добили, Партизан је узео нешто испод 17, 18 поена.

Као што смо одавно писали, једна од врлина наше екипе је тимски дух, и добра атмосфера, што је Ћелић и потврдио, тиме што је приликом давања изјаве за наш сајт, искористио прилику да похвали своје саиграче.

Треба похвалити нашег најбољег играча Душана Петковића, који игра на врхунском нивоу, без кога ми једноставно не можемо. Потом, нашег најкомплетнијег играча Стоиловића, који игра у фантастичној форми, мајстора пријема, и свих одбрана Вујића и све остале момке.

Milan Celic
Milan Celic

Милан се затим окренуо предстојећим обавезама, односно мечу, који има велики значај, како као финална утакмица, тако и као дерби.

Треба кренути од почетка максимално јако, сконцентрисано, паметно и агресивно. Само тако имамо озбиљне шансе да дођемо до победе, у супротном ћемо се мучити. Волео бих да Шумице буду испуњене као и прошлу утакмицу. Позивам навијаче, Делије, да дођу и пруже нам подршку.

Као што сви знамо, финале се игра на три добијене утакмице. У првој, која је одиграна пре три дана, наши шампиони савладали су вечитог ривала, резултатом 3:1, и тако повели са 1:0 у серији. Сутра, Звезда је поново домаћин.

 

Утакмица се игра сутра, 15. априла, од 20:30, у Шумицама.

Карте ће се продавати по цени од 200 динара, на самом улазу у халу, све до почетка меча.

На прошлом мечу, Шумице су биле пуне, па поново апелујемо на све оне који су у могућности, да дођу и подрже црвено-беле.

За оне који нису – РТС 2, најавио је пренос, који почиње од 20:25.

СРЕЋНО ЗВЕЗДО!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Coki81 апр 15, 2013 at 22:32

BRAVO ZA ODBOJKASE! Jos jedan i gotovo… SAMPIONI!!!

Reply
Zvezda mi je sve апр 15, 2013 at 10:45

Odbojkasi-ponos SD CRVENA ZVEZDA!

Reply
Coki81 апр 14, 2013 at 22:32

Steta sto nisu propraceni kako treba… ovi momci nas jedini uveseljvaju godinama unazad… Nisu zasluzili ovakav bojkot, ipak je derbi pa jos borba za titulu…

Reply
Andrej апр 14, 2013 at 20:17

Ovi momci zasluzuju svu mogucu podrsku i paznju svojim htenjem, borbenoscu, izgaranjem za pobede i naravno talentom i kvalitetom koji imaju!

Reply
INĐIJA апр 14, 2013 at 19:50

ХРАБРО!

Reply

Leave a Comment