Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Што не може нико, можеш ти!

img_0873Одбојкашице Црвене звезде вечерас ће се наћи у ситуацији у којој нису биле годинама. Када судија у 18 часова означи почетак утакмице у Суботици, црвено-белим девојкама ће сигурно бити у глави да би титула која се одомаћила на Маракани, ове године могла да заврши на северу наше земље. Међутим, ако неко зна да се носи са притиском, ако неко зна да изађе на терен кад је најтеже и победи, онда су то оне. Ако неко има срце шампиона, онда га оне имају. Верујемо у њих и не сумњамо у победу!

У претходне три утакмице финалне серије наше даме нису блистале. Била је то игра испод нивоа на који смо навикли. Са друге стране Спартак је силно мотивисан, игра добро, можда и изнад сопствених могућности. Стандардно добром тандему Раонић-Хелић придружиле су се Цветићанин, Трнић и Матић, док у нашем тиму Бјелица, Кецман и Стевановић и даље немају праву подршку. Потребне су нам праве Николина Лукић и Јулија Миловиц, јер оне могу много више. Нема разлога за страх и грч. Нема потребе да се сумња у сопствени квалитет, јер је толико пута доказан.

Ове девојке не дугују никоме ништа, па ни титулу. Дугују само себи. Дугују себи да вечерас пруже максимум због литара зноја који су пролиле на свакодневним тренинзима и свих одрицања током сезоне. Изађите храбро на терен и верујте у себе! Још није готово!

ОД ТЕБЕ ТРАЖИМ САМО ДА КАО ЛАВ СЕ БОРИШ! СРЕЋНО ДЕВОЈКЕ!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Marko Vozdovac апр 25, 2013 at 03:05

Bravo devojke!

Reply
dejan1987 апр 24, 2013 at 16:49

I nasi odbojkasi proslavljaju titulu i diyu pehar uz pesmu grobara…Sramota za delije da nisu mogli da posalju makar 200 klinaca da navijaju….

Reply
zoka апр 24, 2013 at 14:31

sta mu znaci ovo odomacila na marakani???????!!!!!!!!! inace puno srece djevojke samo hrabro!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Nikola апр 24, 2013 at 15:18

Znači da je osvajamo već nekoliko godina uzastopno.

Reply
Srdjan апр 24, 2013 at 13:09

Kako god da bude svaka cast za sve rezultate! Iskreno mislim da Zvezda ovo dobija jer tesko da ih Spartak moze dobiti tri puta zaredom.

Reply
Космет је Србија! апр 24, 2013 at 12:36

Делије из Суботице и околине подржите данас одбојкашице,а ако уз Божију срећу данас наше девојке победе у петак СВИ У ШУМИЦЕ!

Reply
1989 апр 24, 2013 at 10:51

moraju se podrzati.dokle vise ovako? pa one su nas ponos a to nikoga ne zanima… nmg da verujem

Reply
Red or Dead апр 24, 2013 at 10:46

one su nas ponos,i sta god da urade to ce i ostati. zasluzuju mnogo vecu podrsku,kao sto su je nekada imale,ali vremenom su neki ljudi izgubili tu svoje interese,tako da sta reci sem sramota i strasno i za dame i za momke sampione. pricamo o vernosti? sramota… a prosle godine se islo na tekme sa ribnicom i tim smesnim ekipama …. tuga

Reply

Leave a Comment