Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Каду: „До краја сезоне пет финала“, Касалица: „Враћам форму“

dsc_0067_resize_resize

После дуго времена фудбалерима Црвене звезде се указала прилика да сами одлучују о својој судбини. Рачуница је више него јасна. Уколико до краја првенства савладају све противнике и остваре максималан учинак, заокружиће сезону великим успехом. Међутим, још увек је рано за математику и рачуњање. Тренутни фокус првотимаца усмерен је само на Јагодину и дуел 26. кола.

Два играча која би својим квалитетом и головима могла да буду одлучујући тас на ваги која би превагнула на црвено-белу страну су Филип Касалица и Мендеш Каду.

„Чека нас тежак ривал. Гостујемо Јагодини и морамо да будемо спремни првенствено у главама да дамо све од себе. Што се мене тиче имао сам дугу паузу од шест месеци због повреде и није ми било лако да се вратим у форму. Трудим се да увек дам све од себе. Дешава се да ме не слуша лопта, али у таквим ситуацијама покушавам све да надокнадим борбеношћу и трчањем„, рекао је Каду.

Омалени Бразилац радује се неизвесној завршници првенства и верује да црвено-бели могу први да прођу кроз циљ.

„Ово је најважнији период у сезони за свакога од нас. Имамо прилику да покажемо какви смо играчи и какав карактер имамо. Ако треба да на свим утакмицама до краја уклизамо по 50 пута, то ћемо и урадити. Указала нам се велика прилика“, прокоментарисао је Мендеш Каду.

dsc_0228_resize_resizeДа Црвену звезду у четвртак од 20 часова и 30 минута очекује тешко гостовање у Јагодини не спори ни Филип Касалица.

„Свака наредна утакмица је најтежа. Тако размишљамо сви, и част свим ривалима са којима играмо до краја првенства, али за нас је тренутно највећи приоритет сусрет против Јагодине и освајање нова три бода„, навео је црногорски репрезентативац.

Попут Кадуа и Касалица је додуше, доста краће одсуствовао са терена због повреде.

„Скоро три недеље нисам тренирао и сигурно да је пауза оставила трага на мојој игри. Тек пред утакмицу са Спартаком сам почео да тренирам, и неопходно је мало времена да се вратим у форму. Очекујем да већ против Јагодине будем прави„, не оставља дилему Филип Касалица.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

MAFIJA BLAŽEVO апр 29, 2013 at 23:20

ОВО ЈЕ СРБИЈА, ТО ЈЕ НАША ЗОНА, ОВДЕ .. ЗВЕЗДА А НЕ БАРСЕЛОНА!

САМО ХРАБРО ДО ТИТУЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
FCZ апр 29, 2013 at 22:19

Opet milijas bio kjucni igrac u pobedi pa nema analize :))

Reply
INĐIJA апр 29, 2013 at 20:53

Price o vracanju i padu forme mogu da serviraju samo igraci koji ne znaju sa loptom. Kasalica je jedan od njih, kao i Mudrinski koje gledas kako ne znaju sta ce od sebe. To je jednostavno antitalenat i mozemo jedino da se uzdamo u srecu. Pobeda u Jagodini !

Reply
zvezdan апр 29, 2013 at 20:26

„Uz onaj deo koji oni nama duguju i deo koji ce da nasledite mozete da budete gazde celog imanja , e sad ko niste pametni“-BILI PITON

Reply
nikola апр 29, 2013 at 16:31

Ja bih zabranio davanje izjava,cutite i trenirajte,niste zasluzili da govorite,pet godina cekamo titulu!

Reply
Србија-Београд-Црвена Звезда апр 29, 2013 at 15:58

Слажем се са овиме што си рекао осим овога за Барсу и Реал. Истина и они имају киксеве али у полуфиналу Лиге Шампиона а ви киксеве у јелен супер лиги

Reply
CZV апр 29, 2013 at 16:54

Ti mislis da oni imaju kikseve samo u LS ? Pogledaj koliko je kikseva imao Real ove sezone u ligi..

Reply
Collonelo апр 29, 2013 at 19:53

Dal je moguce da uporedjujes Zvezdu i Real ? Da,kiksne i Real u ligi ali je Real prosle sezone osvojio tu ligu a mi 5 god jedva da se priblizimo Partizanu !!! Drugo Real kiksne u LS a mi ne mozemo ni da se kval.u LIGU EVROPE ! Spustite se bre na zemlju mi smo mnoooooooooooooooooooogooo daleko od Reala i Barse. !! Prvo treba da osvojimo ovu nasu jadnu i bednu njiva ligu pa tek onda da se okurazimo a ne ovako letimo letimo pa pljusnemo ko… !!

Reply
@Collonelo апр 29, 2013 at 22:27

Tebra nisam ja zapoceo pricu o Realu nego lik sto je pisao pre mene…a meni je Zvezda u svakom slucaju veci klub od Reala!

Reply
Levi Brisac апр 29, 2013 at 15:42

Kadu,Kadu pozdravi dedu i babu 😀 No Kadu no fudball!!!

Reply

Leave a Comment