Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Одржана промоција „Успаванки за мале Звездаше“

Promocija "Uspavanki za male Zvezdaše"
Promocija "Uspavanki za male Zvezdaše"
Promocija „Uspavanki za male Zvezdaše“

 У Ред кафеу на „Маракани“ одржана је промоција пројекта „Успаванка за мале Звездаше“, креатора Нинка Кресојевића. Осим креатора, на промоцији су присуствовали и учесници Бора Ђорђевић, Никола Демоња, Бане Видаковић, Вук Роксандић, Милица Бабић, као и представници наших ватерполо и кошаркашких клубова. На пројекту су учествовали и Дуле Савић и Иван Зељковић који нажалост нису били присутни. Гостима се најпре обратио ПР ФК Црвена звезда Марко Николовски, који је водио програм, као и директор маркетинга Горан Броћић, а затим и креатор Нинко Кресојевић.

Ninko Kresojević, autor projekta
Ninko Kresojević, autor projekta

Идеја је настала када је аутор пројекта Нинко Кресојевић успављивао братанца Огњена тако што му је певушио Звездине песме. Данас, Огњен има 4 године и пева Звездину химну на цд-у, и навија за Црвену звезду свим срцем. „Као поносан стриц желео сам да поделим овај пројекат са свим Звездашима. Хвала свима који су помогли и учествовали у изградњи овог пројекта, нарочито маркетингу ФК Црвена звезда и компанији Red Star Forever.“, истакао је Кресојевић.

Пројекат „Успаванке за мале Звездаше“ се састоји од музичког цд-а са 7 песама и сликовницом од 8 укоричених колор старница, са илустрацијама. За будуће Звездаше и наш понос, нашу децу.

Ускоро ћете видети и галерију фотографија са промоције, на нашем сајту.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

bobo јун 1, 2013 at 11:17

bice bolje… 🙂

Reply
Milos Sestic мај 28, 2013 at 20:02

Ne olim da kritikujem,volim Zvezdu.Ali ko je vise taj Nikolovski,koji malovazava Stojadinovica na konferenciji za medije.

Reply
Mladjen мај 28, 2013 at 19:13

Uspavani smo mi odavno!

Reply

Leave a Comment