Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Ракић појачава напад?

djordje_rakicНекадашњи омладински репрезентативац наше земље-Ђорђе Ракић, највероватније ће постати прво појачање Црвене звезде у летњем прелазном року. У редове нашег клуба дошао би као слободан играч, а с обзиром да тренер Са Пинту не рачуна на Мудринског, Ракић ће се за место у тиму борити са Даудом (или играти у тандему).

Ракић је каријеру започео у Радничком из Крагујевца, а у Србији је играо још за ОФК Београд. Носио је и дрес младе репрезентације Србије док је на њеној клупи седео Мирослав Ђукић, а као велика нада одлази у екипу Ред Бул Салцбург. Међутим, у екипи из Аустрије није успео да оствари каријеру какву су му многи стручњаци предвиђали, па је за кратко време променио велики број клубова. Наступао је за Ређину и Минхен 1860, да би на крају завршио у Катару. Да ли ће каријера момка рођеног 1985. оживети на Маракани остаје да видимо.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

110 comments

bijelac јун 16, 2013 at 09:06

ja licno mislim da se ovi iz uprave poigravaju sa odredjenim medijima,Stojadinovic kaze nemam informacije mozda ih Kokeza dovodi u klub,Kokeza kaze ja nemam informacije da su oni potpisali ili da ce potpisati,po meni oni driblaju novinare,ali i vjerovatno provjeravaju koji ljudi iz kluba javljaju medijima pojacanja, ,ja ovom Kokezi na licu vidim da je maher,mozda on bude novi Zvezdin Aca Obradovic,dobro je poceo samo nek i nastavi da radi u korist kluba.

Reply
. јун 16, 2013 at 00:27

ovo je van teme , ali da li neko zna zasto savija vise ne vodi navijanje ? pozz

Reply
savija јун 16, 2013 at 01:47

dosta je bilo

Reply
Nikola јун 16, 2013 at 09:52

Pa sada nekad i Pedja odmara,to je normalna smena generacija …

Reply
Dragan јун 16, 2013 at 00:25

Ja stvarno ne znam sto se palite na ovakve transfere,kolko se ja secam svaki prelazni rok Zvezda dovodi igrace u 5 do 12,stalno se pise Zvezda dovodi ovog,onog a na kraju ispadnu neki 9 zato ne ocekujem da Rakic stvarno dodje u zvezdu,ali podrzavam da nam trebaju iskusni igraci (27,28god) i sto je za nas najbitnije da su slobodni igraci i da ne moramo da placamo obestecenje a da na kraju uzmemo neku kintu za njega

Reply
Dragan јун 16, 2013 at 00:25

Ja stvarno ne znam sto se palite na ovakve transfere,kolko se ja secam svaki prelazni rok Zvezda dovodi igrace u 5 do 12,stalno se pise Zvezda dovodi ovog,onog a na kraju ispadnu neki 9 zato ne ocekujem da Rakic stvarno dodje u zvezdu,ali podrzavam da nam trebaju iskusni igraci (27,28god) i sto je za nas najbitnije da su slobodni igraci i da ne moramo da placamo obestecenje a da na kraju uzmemo neku kintu za njega

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov јун 16, 2013 at 00:18

ako ovaj dodje mihajlovic i ozegovic u ponedeljak traze raskid ugovora.mudrinski je vec na izlaznim vratima a nisam siguran da je losiji od rakica.

Reply
CikaKure јун 15, 2013 at 23:36

Meni nije jasno kako neko moze da uporedjuje Mudrinskog i Djordja Rakica,igraca za koga je poznati italijanski strucnjak Giovanni Trapattoni rekao da je jedan od najtalentovanijih napadaca koje je trenirao u svojoj 37. godina dugoj karijeri…I Djordje je kod tog istog trenera prve deo prve sezone igrao svaki mec u Salcburgu do svoje teske povrede…kada se konacno oporavio,odigrao je 3 dobre sezone za Minhen u drugoj ligi nemacke,koja je za nasu JSL izmislila svet…i posle vi nesto komentarisete…mnogi od vas ne znaju ni koje Djordje Rakic…jbg. nije igrao u CZV ili Partizanu!!!I nemojte da lupate,znam da covek nije grobar,a i da jeste…kvalitet je,a to nam treba…A zbog nas ovakvih je ZVEZDA gde jeste!!!!!

Reply
3 za 3 јун 15, 2013 at 23:24

E sad ako Mihajlovic ne bude uz Daudu prva opcija onda treba da najurimo omladince,kadete…

Reply
Vlada јун 15, 2013 at 22:46

Imamo napadaca preko glave a oni ih opet dovode. Odlaze igraci veznog reda i odbrana a mi kupujemo napadace. Ono “ajmo ajde svi u napad“ je neko pogresno shvatio.

Reply
veliki pravi zvezdas јун 15, 2013 at 22:42

Samo dodji ti Rakicu u nasu Crvenu Zvezdu 😀

Reply
HeroeS1904 јун 15, 2013 at 22:34

Kakav bre Rakic!?
Imamo Ozega i Mihajlovica nase klince kojima treba da se pruzi sansa…od njih mozemo i da zaradimo nesto a od ovaj Rakic ce imati dobar ugovor plus tesko da cemo uzeti neki novac na njegov transfer..

Reply
Delije Brcko јун 15, 2013 at 20:56 Reply
Ibrahim Gaj јун 15, 2013 at 20:40

Imam jaku informaciju da je sinoc neko iz uprave Zvezde odrzao sastanak sa predstavnicima gotovo svih sportskih portala u Srbiji. Cak mi je lik rekao da je svim predstavnicima ponudjen po mobilni telefon. E da li to znaci da se u vezu sa nama dovode Rakici, Maslaci, Radivojevici, Mijailovici, dok bi se nesmetano radilo na Stankovicima, Ninkovicima, Abubakarima, nemam pojma, uglavnom nemam razlog da vas lozim, ko prati moje komentare zna da nikad nisam davao bilo kakve insajderske informacije ili slicno.

Reply
Zvezda pre svega јун 15, 2013 at 21:17

daj boze tako,to je takticki transfer,toga u fudbalu ima ceo zivot…pogotovo ako veliko ime iz kluba hvali igraca koji i nije los,tamo nekog,dok se ostali bave time,mi privodimo posao kraju 🙂
Ajmo ajde svi u napad!! :))

Reply
nemanja јун 15, 2013 at 21:44

dobro al i da je tako sto to ti nama govoris(nemoj se uvrijedit)
zmas i sam da 80% sportala(nazovi ih kako hoces ) cita forume
i da na osnovu ti foruma pravi svoje vijesti(i to iz njehovog blskog saznanja)
hocu samo da kazem ako se neke vazne stvari desavaju u nasem klubu ne treba pisati ovde
ne bi me cudilo da sutra bude naslov u RUZNALU zvezda dovodi rakica i maslaca a potajno radi na transferu ninkovica stankovic…
ja bih bio najsretniji ovo sto si ti rekao da se ispuni 😛

Reply
Страле јун 17, 2013 at 02:34

Ja sam pricao preko fejsa sa Mario i on je rekao da bi trebao da dodje u Zvezdu, prvo sam mu rekao da ga ocekujemo u Zvezdi na sta je on rekao hvala i ja ga pitam hoce doci i on kaze trebao bih!

Reply
! јун 15, 2013 at 21:51

Brat Maslaca je napisao jednom decku na fejsu da je moguce da Mario dolazi kod nas,javio se i neki lik iz Javora i dao intervju za sportal sad nzm dal je predsednik,sportski direktor ili nesto trece ali kaze da je Radivojevic pricao sa Dzajicem i da veruje da ce se lako dogovoriti,tako da ti igraci nisu kao neki paravan..

Reply
Ibrahim Gaj јун 15, 2013 at 22:09

Nema veze, treba nam i jaka klupa! 🙂 Kako rece Nemanja, neke stvari o nasem klubu ne treba pisati ovde. Bice ok ljudi, verujte mi!

Reply
3 za 3 јун 15, 2013 at 23:18

iz tvojih usta…

Reply
LAKI јун 15, 2013 at 20:35

To za koga navija i nije toliko bitno
Hteli mi to ili ne da priznamo,Mustafa.Knezevic,Pauljevic,Pantic(onaj 95) i volkov navijaju za Zvezdu
Ako bude igrao dobro je be mi se sta je
Nek da gol Partizanu pa za pobedu pa nek im se izvinjava sto se mene tice.
Nek bude najbolji strelac ,i nek ide na njihove tekme,bas me briga u potpunosti

Reply
Dzo јун 15, 2013 at 20:30

Šta je čudno što nam je novi „igrač“ glodar,kad nam glodari sede u upravi!

Reply
Неца ЈАЦЗ јун 15, 2013 at 20:16

ЕВО ШТА ЈЕ ИЗЈАВИО РАКИЋ, НАЈВЕРОВАТНИЈЕ НАШ НОВИ НАПАДАЧ 23. МАЈА 2011 год.

Е САД САМИ РЕЦИТЕ, ДА ЛИ НАМ ТРЕБА ГЛОДАР У ТИМУ???

ПО ЧЕМУ ЈЕ ОН ТО ЗАСЛУЖИО ПОЗИВ ЗВЕЗДЕ, КАКВИМ ИГРАМА И УЧИНКОМ? КО ТО ДОВОДИ ГЛОДАРА У НАШУ ЗВЕЗДУ???

– Чуо сам нешто везано за Партизан, али знате како. За сада ништа није конкретно, видећемо шта ће се дешавати. Постоје најаве да ћу променити средину, али још увек су врата Минхена 1860 затворена. Имам уговор са њима. О томе колико жели да обуче црно-бели дрес можда најбоље сведоче следеће речи Ракића. – Лично ја бих волео да дођем у Хумску. Партизановац сам од главе до пете. Имам много пријатеља у овом клубу. Ипак, са Немцима се никад не зна. Могу да ме пусте, а опет са друге стране и да одбију да ме продају.Од како је Мики Стевић напустио клуб све је неизвесно. Моја жеља није спорна, међутим, питају се „лавови“. Он није пропустио прилику да испрати последњи меч Партизана у Хумској ове сезоне. – Мечу против Чукаричког сам присуствовао као навијач црно-белих и како бих пружио подршку пријатељима да освоје дуплу круну, коју су играма заслужили. Радујем се сваком успеху Партизана, и надам се да ћу и ја једном имати прилику да играм у дресу најбољег тима у Србији – закључио је Ракић.

Reply
Abou јун 15, 2013 at 20:33

Sta je samo Stojkovic govorio,crveno bela krv,toliko lepih trenutaka u Zvezdi i postade grobar i bori se za partizan,slicno i Volkov koji je zvezdas ali ode u partizan jer zna da ce imati dobre pare,da ce igrati u Evropi i da posle moze da izbori dobar transfer,tako i Rakic je*e mu se za partizan,da je toliki grobar ne bi pristao da dodje kod nas.

Reply
dejca јун 15, 2013 at 20:34

Pa dobro… i da uzmemo u obzir ovo.. Ali nesto ne vidim da smo „ga oludeli“ sa tim sto dovodimo zvezdase kad nas.. nesto nisu kidali zadnjh 6 godina!!

Reply
Milan јун 15, 2013 at 20:51

Kakvu ‘tvoju’ Zvezdu, balavče!? Nije ti ovo menadžer! Kakvom ‘tvom’ timu!? Ko tebe pita za bilo šta?
Ako vam se ne sviđa, samo obiđete Marakanu, ništa nije pod prinudu. Šta ste se ufurali da je Zvezda kao vaša, jer nešto navijate. Ako je vaša, ‘ajmo, vadite kintu i vraćajte dug!

Reply
Неца ЈАЦЗ јун 15, 2013 at 22:06

Друже, је л’ ти видиш како се зове страница на којој си коментарисао вест? Ако ниси видео зове се ‘Моја Црвена Звезда’! Па ни ови људи што воде страницу нису власници Црвене Звезде. Ја је називам својом јер је то нешто чему сам ја посветио највећу љубав, највише емоција и што шта другог. И ти за неког кажеш мој брат, а он ти није ништа. Према томе, немој пуно да паметујеш!

Reply
Алке јун 16, 2013 at 09:06

Je li Milane, a ciji si ti onda to navijac ako Zvezdu ne smatras svojom i jednim delom sebe, a? Sta glumis tu i napadas decka? Kako ti znas da li je on balavac ili ne? Jel je rekao neistinu mozda? Nasao si tu da glumis neki kurton i pravis se pametan, pa hajde daj ti lovu i vrati dug, osim sto se pravis da si faca! I JESTE, ONA JE NASA ZVEZDA I TO CE OSTATI DOKLE GOD DOLAZIMO NA TEKME, PLACEMO ZBOG NJE, TUCEMO I JOS MNOGO TOGA! A TI IDI I NAVIJAJ ZA GLODARE!!!

Reply
Boban Milicic MB87 јун 15, 2013 at 20:16

Rakic potpisao, promocija u ponedeljak!

Reply
centarfor nema sta јун 15, 2013 at 20:08

ovaj rakic u zadnje dve sezone postigo 13 golova

Reply
srba јун 15, 2013 at 20:39

E, nemoj da lagis. Ko laze taj i krade, a ko krade…

2003–2006 Radnički Kragujevac 64 (22)
2006–2007 OFK Beograd 41 (14)
2007–2010 Red Bull Salzburg 16 (2)
2008–2009 → Reggina (loan) 6 (0)
2010–2012 1860 München 65 (13)
2012–2013 Al Gharafa 6 (1)
2013 Al Arabi 4 (1)
2013- Red Star Belgrade 0 (0)

Reply
Tole dozivotna јун 15, 2013 at 20:05

Ljudi nemamo para da dovodimo dobre igrace,imamo samo za polovne matorce ili neke neafirmisane klince.Tako da nije los potez,mada ovaj Rakic nije ni N od napadaca.Pozdrav

Reply
pancevac јун 15, 2013 at 20:15

ako nemamo para da dovodimo dobre igrace onda je bolje da ne dovodimo lose igrace jel’ tako? bolje da igraju neki nasi klinci nego da dajemo pare za lose igrace…

Reply
qq јун 15, 2013 at 20:19

Ma koji klinci? Dokle vise furate tu pricu, jesu li igrali protiv Vose? Jesu. Sta su pokazali? Nista…

Reply
Boki јун 15, 2013 at 20:32

Netreba staviti u tim 8 omladinaca, i to protiv Vojvodine, koja za nase uslove ima odredjeni kvalitet, nego ih treba uvoditi jednog po jednog i to protiv ekipa tipa donji srem ili bsk-a.
Smatram da je nas Mihajlovic tri puta bolji napadac, brzi je, a osim toga cale mu je igrao u zvezdi, proso omladinsku skolu i igrace sa mnogo vise zara od raspalog grobara.

Reply
Tole dozivotna јун 15, 2013 at 21:22

xaxa pa zato i igra u Zvezdi jer mu je cale sredio(nemam nista licno protiv decka)

bane јун 15, 2013 at 20:05

i sad treba da se cudimo ako Mihajlovic pozeli da ode u drugi tim..

Reply
Ryber Palunko јун 15, 2013 at 20:46

A zašto bi poželio? Da li je moguće da se neće moći nametnuti pored Rakića!? Ako ne može, koji će nam onda? Što se mene tiče, Rakić je tek treći napadač.

Reply
RedStar јун 16, 2013 at 01:02

da ali ako ga stojadinovic dovede ima da igra zajedno sa daudom moze ovaj da bude mnogo bolji od ljega ali dzaba ljega je stojadinovic doveo i on mora da igra..kao garido sto je igrao pre micka…

Reply
Realan Zvezdas јун 15, 2013 at 19:59

po meni bolje da igra Mihajlovic

Reply
Nenad јун 15, 2013 at 19:28

O tome koliko želi da obuče crno-beli dres možda najbolje svedoče sledeće reči Rakića. – Lično ja bih voleo da dođem u Humsku. Partizanovac sam od glave do pete. Imam mnogo prijatelja u ovom klubu. Ipak, sa Nemcima se nikad ne zna. Mogu da me puste, a opet sa druge strane i da odbiju da me prodaju.Od kako je Miki Stević napustio klub sve je neizvesno. Moja želja nije sporna, međutim, pitaju se „lavovi“. On nije propustio priliku da isprati poslednji meč Partizana u Humskoj ove sezone. – Meču protiv Čukaričkog sam prisustvovao kao navijač crno-belih i kako bih pružio podršku prijateljima da osvoje duplu krunu, koju su igrama zaslužili. Radujem se svakom uspehu Partizana, i nadam se da ću i ja jednom imati priliku da igram u dresu najboljeg tima u Srbiji – zaključio je Rakić.

Reply
Nenad јун 15, 2013 at 19:28

iz 2011. intervju

Reply
Andrej јун 15, 2013 at 19:40

Bas sam se dok sam citao vest da nas navodno on „pojacava“ setio tog njegovog intervjua…strasno sta mi sami sebi radimo!

Reply
Realan Zvezdas јун 15, 2013 at 20:01

a nase deca sede na klupi zbog jednog prosecnog napadaca koji jos navija za Partizan

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јун 15, 2013 at 20:14

Oprostite mi na mojoj ruznoj proslosti !!!!!!!!!

Reply
srba јун 15, 2013 at 19:25

Kada ste vec spomenuli da je igrao u Kataru poslednje dve godine mogli ste i da napomenete kakav mu je bio ucinak. Osim OFK-e nigde nije pokazao talenat i kvalitet. Celzi ima Abramovica, Inter Moratija, Milan Berluskonija a mi propale menadzere i politicare u upravi. O fudbalerima se necu ni izjasniti. Strasno.

Reply
Sasa јун 15, 2013 at 19:12

Napokon smo doveli jednog proverenog i iskusnog napadaca ovakvi nam igraci trebaju da bi mogli konkurisati za titulu

Reply
Nenad јун 15, 2013 at 19:16

samo je malo Grobar

Reply
Sasa јун 15, 2013 at 19:26

ma kakav grobar covek je profesionalac i ide tamo gde ga zele i placaju

Reply
Nenad јун 15, 2013 at 19:30

O tome koliko želi da obuče crno-beli dres možda najbolje svedoče sledeće reči Rakića. – Lično ja bih voleo da dođem u Humsku. Partizanovac sam od glave do pete. Imam mnogo prijatelja u ovom klubu. Ipak, sa Nemcima se nikad ne zna. Mogu da me puste, a opet sa druge strane i da odbiju da me prodaju.Od kako je Miki Stević napustio klub sve je neizvesno. Moja želja nije sporna, međutim, pitaju se „lavovi“. On nije propustio priliku da isprati poslednji meč Partizana u Humskoj ove sezone. – Meču protiv Čukaričkog sam prisustvovao kao navijač crno-belih i kako bih pružio podršku prijateljima da osvoje duplu krunu, koju su igrama zaslužili. Radujem se svakom uspehu Partizana, i nadam se da ću i ja jednom imati priliku da igram u dresu najboljeg tima u Srbiji – zaključio je Rakić.

Reply
Беране ЦГ јун 15, 2013 at 19:10

Pintu kad vidi ovoga,izjavice da na Mudrinskog najozbiljnije racuna:)

Reply
milos јун 15, 2013 at 19:21

odusevio si me…bas sam se nasmejao 🙂

Reply
Sone јун 15, 2013 at 19:47

Хахахххахххаааа коментар је тол’ко добар да је то ненормално 😀

Reply
Andrej јун 15, 2013 at 19:07

Nemamo nijednog stopera, desnog beka, zadnjeg veznog, a oni dovode jos jednog napadaca koji je znatno ispod kvaliteta Mudrinskog, a ne razlikuje se previse po stilu igre…i uz sve to vec imamo cetvoricu napadaca…posle cemo opet kukati kad ne bude rezultata!?

Reply
LAKI јун 15, 2013 at 19:11

Ovaj je brz i to veoma

Reply
Andrej јун 15, 2013 at 19:13

Prosecan igrac i to prosecan za nase uslove, ali je mnogo vaznije od toga da nam nije preko potreban! Ako ce vec da dizu kredit neka pokusaju da dovedu Acu Kovacevica za zakrpe vezni red sa kvalitetnim i talentovanim igracem, a ne ovo…

Reply
Realan82 јун 15, 2013 at 19:14

Imamo jednog napadaca Daudu ostale prodati,pokloniti,najuriti.

Reply
! јун 15, 2013 at 19:17

Desni bek nam ne treba jer su tu Vesovic i Jaksic,Maslac dolazi sigurno,a zadnjeg veznog moze da igra Milijas,jos ako nam dodju Grbic i Radivojevic koji ce biti sa Ninkovicem napred,Milijas je taman za zadnjeg veznog.

Reply
Andrej јун 15, 2013 at 19:43

Vesovic nam je na poslednjem derbiju pokazao kakav je bek – koji nijedan duel ne moze da izdrzi i sklanja noge kod protivnickog sesnaesterca…i jos me interesuje koju cemo banku da opljackamo da sve te dovedemo i kako to „brzi“ Milijas moze da igra zadnjeg veznog????!!!!

Reply
! јун 15, 2013 at 20:48

Uh mnogo nam para treba da dovedemo Maslaca iz druge lige po rangu u Srbiji,Radivojevica iz Javora kome istice ugovor na zimu,Ninkovic dolazi za dzabe,bas moramo da pljackamo banku…

Reply
Andrej јун 16, 2013 at 03:18

Kad nemas nista onda ti je i jedan euro koji treba da utrosis puno! A da, zaboravio sam Vesovicev centarsut na levu trepavicu…

A јун 15, 2013 at 18:58

HOCEMO KAKADUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Dušan IR јун 15, 2013 at 18:57

Poluigrače dovode??? Ne razumem uopšte što smo svi mi uvek selektori! MI NEMAMO PARA ZA LEVANDOVSKOG, nemamo para za redovne isplate već moramo da se zadužujemo ponovo. Svako pojačanje je dobrodošlo u ovom trenutku. Nije bitno da li se zove Djordje Rakić, Abubakar Oumarou, Petar Grbić i sl.

Reply
Делије СПА јун 15, 2013 at 20:02

Царе, проблем је што Ђорђе Ракић НИЈЕ појачање!

Reply
A јун 15, 2013 at 18:56

Ma dogovoreno je 100% dolazi MPELEKOKOROKORONALDINJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Zeka delija јун 15, 2013 at 18:48

Nekad sam jedva cekao da pocne prelazni rok a sada molim boga da ga ne bude,ako dovodimo ovakve polu igrace kao sto se nagadja!

Reply
Abou јун 15, 2013 at 18:51

A ko kaze da se nagadja ? Sve je reseno sa Rakicem a i sa Maslacem,Grbicem i Ninkovicem.Ali ja bih voleo Abua mada moze da dodje i sa gospodinom pored njega,da cine super trio sa Daudom https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/741054_517653248255703_585187906_o.jpg

Reply
A1 јун 15, 2013 at 18:56

Ali brate kakvi su to stajlinzi, k’o makro i konobar 🙂

Reply
Spartanac јун 15, 2013 at 20:17

hahahahahahahahahahahahahahahhahaha,znaci placem:):):)

Reply
Божа јун 15, 2013 at 18:42

Какав бре Ракић? Хоћемо Абуа!!!!

Reply
DS јун 15, 2013 at 18:46

Hocu i ja Drogbu !!!!

Reply
LAKI јун 15, 2013 at 19:12

Aj da si ti na Abuevom mestu,da li bi se vratio u Zvezdu?Nazalost vece sanse ima vovjodina nego mi da se osvoji titula

Reply
Божа јун 15, 2013 at 20:48

Вратио бих се да сам на његовом месту. Бољи ће ангажман да нађе из Звезде него из Воше.

Reply
Ibrahim Gaj јун 15, 2013 at 18:38

Rakic jeste drvo i to stoji. Ali nervira me kada ovde neko prica o Radivojevicu, a pojma nema o coveku. Fantastican igrac! Pa pogledajte samo kako je igrao protiv nas na Marakani pa ce vam sve biti jasno. A kao drugo, nama ne samo da trebaju dobri prvotimci, vec i dobre rezerve. Sigurno je da Dauda i Rakic nece igrati u paru, i gotovo sigurno da Radivojevic nece pocinjati (a nije da nema kvalitet za to).
Setite se izjave Covica od pre neki dan, zadnju recenicu koju je rekao na konferenciji. „Zelimo od KK da napravimo stabilan Evropski klub, a na pravom putu smo da to uradimo i sa FK, koji mora da bude osnova SD!“
Ne brinite braco, bice sve ok.

Reply
Demetris Hristofi јун 15, 2013 at 18:27

Hristofi iz Omonije je slobodan igrac.

Reply
LAKI јун 15, 2013 at 19:13

Jel to ona mrcian sto nam je nosio sve igrace?

Reply
Demetris Hristofi јун 15, 2013 at 19:18 Reply
DS1992 јун 16, 2013 at 01:31

Hristofi ide u Sion

Reply
ALO BRE јун 15, 2013 at 18:27

Sta bre kukate vi ?!?! Sta hocete,imamo bre dug od 36 miliona evra i mozemo da priustimo jedino ovakve igrace,vi bi ste hteli da dovedemo Ronaldinja…

Reply
M.V.P јун 15, 2013 at 18:31

Bolje Mihajlovic da igra nego ovaj!

Reply
Perverzija јун 15, 2013 at 18:26

Rekao je Pinto Mudrom da ne racuna na njega, da mu treba mnogo brzi igrac Daudinih karakteristika. Kad bude video ovog, slogirace se.

Reply
Obren11 јун 15, 2013 at 20:57

Ahahahahahahahahaha, brate realno… 😀

Reply
Spartanac јун 15, 2013 at 18:21

ovo je ona najgora sorta……znaci decko nema pojma,a verujem da se lozi da je Cavani……znate….fura istu frizuru i to……..’bem ti muku…..
daj da se stusti nas pedeset sa foruma,da nas odvedu na Zlatibor 6 meseci,da smrsa ko treba,ovi sto nisu deblji da se zategnu,malo da pikamo lopte i da nas na zimu ubace u prvi tim….ko zna nesto …MOZE….makar cemo da ginemo…..ja bi samo da imam za burek,i za malo slame i cebe da negde prespavam….

Reply
Ryber Palunko јун 15, 2013 at 20:16

Jbg, brate, lako je tebi, ti si Spartanac, a šta ćemo mi koji su se navikli na ugodnosti (ono, tri obroka dnevno, par piva i to)?

Reply
Spartanac јун 15, 2013 at 20:20

ahhahahahahahahahahahahahhaha,jeste to,u pravu si,vi mozete da dobijete tri bureka, no problem(Sto bi reko Ekrem Jevric)

Reply
Petak 13-ti јун 15, 2013 at 18:16

Neću suditi o kvalitetu igrača,kad ga vidim na terenu znaću.Neću nikog da pljujem.Da bi uzeli titulu nama takođe treba dobra odbrana,koju trenutno nemamo,ako se ne pojačamo dobrim štoperima nema šta da se traži u jsl,a kamoli u evropi.

Reply
Delija јун 15, 2013 at 18:09

Dovescemo jos 2 stopera sigurno….Mozda i 3 ako ode Pantic…A ovo za Rakica,otvorite vest Rasko Katic novo pojacanje Crvene Zvezde i procitajte komentare….Polako da ga pustimo da pokaze sta zna pa onda sudite….Bice jos pojacanja,ovog Radivojevica nzm kakav je,dal pravi razliku ili ne…Ovo sto je stiglo sad je neka sredina,ocekujemo vrh sa Ninkovicem i jos nekim zvucnim pojacanjem….

Reply
Delija јун 15, 2013 at 18:10

E da Kurir pise da dolazi Abubakar….Da je agencija ponudila i da su blizu dogovora…..Pre svega zbog Abu-ove zelje da se vrati a i Bata(kocnica sto nije doso na leto) nije vise tu….

Reply
bane јун 15, 2013 at 19:05

Rasko je igrao u Zvezdi pre nego sto je otisao u Partizaz, priznajem da sam govorio da je panj, ali on me je odusevio kako ljudskim tako i igrackim kvalitetima, nemoj molim te njih dvojicu da poredis..

Reply
thrylos јун 15, 2013 at 18:08

Na stranu Igracki (ne)kvalitet, ovaj je pricao kako mu je najveca zelja jsd i da je grobar. Nasu decu teraju, a dovode nam miseve… Tesko nama

Reply
Delija јун 15, 2013 at 18:17

Tako i za Katica ispalo da je tezak grobar u avgustu a vidi sad,glavni igrac…

Reply
M.V.P јун 15, 2013 at 18:08

Nece takvi biti dresovi 100% 😉

Reply
brada јун 15, 2013 at 18:06

Ma ne dolazi ovaj, ovo je samo novinarska patka.

Reply
Mezenga јун 15, 2013 at 18:07

tooo brado tebe smo cekali !

Reply
zenga јун 15, 2013 at 19:43

alo ti sto ga imitiras oladi malo,mozda nista ne znamo al onaj brada bar ima neku pricu i obrazlozenje a ti bubas galas,patka i slicne gluposti,naspram njega si intelektualno osakacen

Reply
Ryber Palunko јун 15, 2013 at 18:04

Standardan tip ‘pojačanja’. Lošiji, a u najboljem slučaju isti onakav kakve već imamo. Tako se ne napreduje. Kad ga uporedim s Mudrinskim, ne vidim tu nikakve prednosti.

Reply
CZV јун 15, 2013 at 18:03

Stojadinovic je rekao da trebaju da dodju 5 igraca da ugase pozar a vec se zna koji su: Maslac,Radivojevic,Ninkovic,Grbic i Rakic.Izvesno je da ce sva petorica da dodju,i dobro je jer ce poceti pripreme na vreme,onda nam fali jos levi bek i jos jedan ili dva stopera i to je to.Milijas ako pristane da mu se smanji plata moze da ostane,nije toliko los,ima pas,sut i iskustvo a i poznaje se sa Ninkovicem iz reprezentacije pa im nece biti tesko da se uigraju.

Reply
M.V.P јун 15, 2013 at 18:04

Koji Radivojevic?

Reply
Majstor јун 15, 2013 at 18:09

vuk….ubijedio ga covic da je potrebniji fudbalskom nego kosarkaskom klubu 😀

Reply
Ibrahim Gaj јун 15, 2013 at 18:18

Majstore, odavno se nisam nasmejao ovako nego ovo za Radivojevica 😀 Mogu ti reci da u odnosu na Milijasa ima zavidnu brzinu, hahahahahaha

Reply
M.V.P јун 15, 2013 at 18:16

Ima da se usrecimo sa njim!

Reply
hercegovac јун 15, 2013 at 18:03

http://www.sportal.rs/news.php?news=51433
toliko o ovom pojacanju!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Алке јун 15, 2013 at 18:02

U sušu ti je*em :0

Reply
M.V.P јун 15, 2013 at 18:01

Kuku namaa.. 🙁

Reply
Mezenga јун 15, 2013 at 18:00

majko moja :facepalm:

Reply

Leave a Comment