Moja Crvena Zvezda
Архива

Poraz juniora u drugom meču

Marko Radonjić

Posle pobede u prvom kolu nad Barselonom 73:56, danas su mladi košarkaši Crvene zvezde izgubili protiv Žalgirisa rezultatom 74:65 (19:16,23:16, 13:20,19:13).

Na samom početku meča snage su bile izjednačene kao i sam rezltat, koji je bio egal sve do polovine druge četvrtine, kada dolazi do pada u igri, a Žalgiris pravi prvu veću prednost serijom od 9-1.  Do poluvremena je ostala prednost pa je rezultat bio 42-32. Međutim to nije obeshrabrilo naše juniore, koji su treću četvrtinu dobili sa 7 poena prednosti i približili se protivniku na samo tri poena. Borili su se do samog kraja, ali je prvi poraz došao u završnici meča.

U timu Zvezde najbolji je bio kao i na prošlom meču Andrija Bojić, koji je postigao 20 poena i uz to imao 7 skokova. Uz njega još tri igrača postigla su dvocifren broj poena, a to su Ivan Marinković(12), Stefan Pot(11+6sk) i Marko Radonjić(10).

Sledeći meč crveno-beli košarkaši igraju već sutra protiv tima Kine od 16 časova. Ukoliko sutra pobede,a Žalgiris izgubi od Barselone, naši juniori plasiraće se u finale i boriće se za trofej juniorske Evrolige. Srećno momci!

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.