Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Осипање Звездине деце се наставља – Милутиновић у Браги

Mihajlo Milutinovic последњих неколико година, много је играча који су били потенцијални фудбалери Црвене звезде и који су прошли школу фудбала на Маракани, а никада нису заиграли у црвено-белом у сениорској конкуренцији.

Практично из сваке генерације одлазила су наша деца, а врхунац је вероватно генерација ’92, која је у потпуности „растурена“. Слично је било и са генерацијом ’90, а сада и са момцима који су рођени 1995. године. После Ћосића, Ђуричића, Милановића, Чаушића, Јанковића, Симића, Шуљагића, Радаковића, Станојевића, Митровића и многих других, још један играч напустио је наш клуб и срећу потражио на западу.

У питању је Михајло Милутиновић, момак који је сматран за будућност клуба. Он је дечак кога је својевремено гледала Барселона, као и неки италијански клубови. У Звезду је стигао из комшијског табора, јер је навијач нашег клуба, али је, као и већина својих вршњака (Јанковић, Симић, Шуљагић, Максимовић, Шакић) напустио Маракану пре прилике да дебитује пред Делијама.

Његов нови клуб биће португалска Брага, чиме је настављен тренд одласка наших играча у Португал овог лета. Генерација ’95 практично је комплетно изгубљена…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

70 comments

czovac јул 7, 2013 at 23:38

Za nekim mozemo da zalimo u igrackom smislu, ali za vecinu mozemo da zalimo u novcanom smislu.
Malo bolje da je odradjeno i da je za te klince uzimano u proseku 500 000e, ne bi bili u (tolikom) minusu.
2-3 prodata omladinca da podmire pola prve postave sa platama.
Al ajde te generacije jesu izgubljene, ali brate neka stane da odlaze klinci za dz!

Reply
nenad milijas јул 8, 2013 at 11:13

Dobijaš ti za ovog klinca 500.000 € to ti je po pravilu ja mislim. kao što smo dobili i za simića i za ostale… 😀

Reply
Rade јул 7, 2013 at 22:56

Naravno da ne mogu svi da ostanu i naravno da ce mnogi da odu . Zamislite da su , na ovoj poziciji , ostali svi ti decaci koji se spominju kao talenti .Da li to znaci da je trebalo da ostanu i Cosic i Milanovic i Spajic i Krneta i sada vec pristigli Marinkovic pa Lazic pa ko zna jos koliko klinaca iz svake generacije .? Naravno da je to nemoguce i uvek ce biti onih koji ne vide sebe u Zvezdi , uvek ce biti da je neko kriv zbog toga ..Osnovni problem nije u tome sto neki odlaze vec je problem da se izabere najbolji u nekoliko generacija koje pristizu . Ko kaze da su ti sto odlaze bolji od ovih koji ostaju ? Da li ste sigurni da je Mijailovic bolji od Kovacevica . Ja bas mislim suprotno . Ko kaze da su Jankovic i Simic bolji od Savicevica , Ahcina, Grujica .? Da li se neko vise i seca Radakovica , Sakica , Sulajgica ? Pristigli su Stojkovic, Karaklajic mozda i neko jos bolji … Gde je sada Dmitrovic koji nije mogao da ceka sansu ? Koga ce navijaci vise voleti njega ili Bajka koji je sve trpeo i cekao , cekao ..No , vreme ce pokazati ko je bio u pravu . Iskustvo nas uci da je jako malo onih koji su prerano otisli da su nesto napravili .Vidic , Stankovic, su otisli kao kapiteni Pantelic je prerano otisao pa je tek iz Zvezde napravio karijeru . Zigic, Basta , Jankovic su prvo igrali nekoliko sezona pa odlazili .. Ali to je vec tesko shvatljivo kod izmanipulisanih klinaca.

Reply
Ryber Palunko јул 7, 2013 at 21:42

Ma jaka stvar. Sve Garrincha do Beckenbauera. Sem Đuričića, svi ovi igrači će biti ‘izgubljeni u prevodu,’
Ćosić, recimo, ima(o je) talenat, ali to u Seriji B, može okačiti mačku o rep (Pescara nije Arsenal, kako se svojeveremeno govorilo). Milanović, isto tako, Seria C, Vicenza (jeste, Palermov je igrač, ali to u najboljem slučaju znači Seria B). Za kim da žalimo? Za drugoligaškim igračima ili još bolje, za onim koji će zametnuti svoj fudbalski trag i pred Wikipediom? A, ako ova dvojica nisu uspjela, a očito nisu, ostali pobrojani mogu komotno uzeti bar neku kintu (ko se zajebe, a balavac Janković ponajprije) i gledati da otvore pečenjaru. To će im biti sve od fudbalskih Partenona, o kojima su im menadžeri napričali bajke. Čaušić,recimo. Svako iz našeg veznog reda može otići u Eskišehir (13 mečeva, 0 golova, sledeća stanica, turska 2. liga). Ej, Eskišehir! Da li je to za kukanjavu?
Kapiram ja da je rad u našim mlađim kategorijama, najblaže rečeno, čudan, ali niko od njih nije ni prinjeti onima što su ostali: Mihajloviću, Ožegoviću i Savićeviću.
Stoga, pun mi je k..ac ovakvih patetičnih tekstova o ‘našoj deci’, a garantujem vam, recimo, da za ovog novog ‘bisera’ više nikad nećete ni čuti.
KADU, 102 meča (prvenstvena), 25 golova. Kakav je da je, on je Zvezdino dete, a ne ove plačipi..e, koje ‘nisu dobile šansu’.

Reply
nenad milijas јул 8, 2013 at 11:10

Brat se šali komentarima. Svaka čast!

Reply
zarko јул 7, 2013 at 21:16

Taj mali je otisao zbog direktora omladinske skole Srdjana Vasiljevica Njegovog trenera Kaplanovica koji su ga sklanjali iz tima zato sto je Mihailov otac rekao da su njih dvojca rasturili 95 generaciju a i omladinsku skolu sto ce se uskoro i javno saznati kad se oglase treneri iz skole, Mladenovic 97 je kod Dejana Andjusa vec rekao svoje.POSLE TOGA PRICAJTE SVOJE PRICE I NEPLJUJTE VISE DECU 95.PANTIC JE OTISAO NEVIDIM DA STE TOLIKO OSTRASCENI ZBOG TOGA A ON JE BIO PRVOTIMAC.

Reply
Srba јул 7, 2013 at 21:22

Znaju svi kako se ulazi u Zvezdu. Ili preko tate budzovana ili preko mame sponzoruse, pevacice, je@acice itd. Zvezda je dotakla dno. Samo PRIVATIZACIJA, da dodje u klub neko ko zna da posluje u interesu kluba (preduzeca). Deca ce i tad odlaziti, ali u kasnijim godinama i za pristojne pare.

Reply
Milan јул 7, 2013 at 21:47

Ako je to tako (možda i jeste), onda je i ovaj novi, nazovi biser, došao na isti način. Ili je baš on, jedan jedini iznimka?
A ti si Žarko najobičlnija deb..čina. Boli me ku..c i za onu spodobu (gestikulanta ka Istoku) i za tvog klinca Milutinovića, jer on to očigledno jeste, čim si se ovako zapalio za nekog, za kog niko od naših navijača ne zna ni ko je.

Reply
zarko јул 7, 2013 at 22:08

TI MORA DA SI NEKI POZNAT NAVIJAC DA SI DOLAZIO NA UTAKMICE TE GENERACIJE KAD SU DELIJE DOLAZILE ZNAOBI.GROBARCINO SKINI MASKU.

Reply
Milan јул 7, 2013 at 23:03

Ćuti, ćale, provaljen si. Za ovog tvog krša, već će se sutra zaboraviti, jer sem vas, bednih roditelja i menadžerskih džukela, na te mečeve niko ni ne dolazi (a ko zna, moguće da si ovo ti lično).
Uzgred, toliko si nepismen, da me ni ne čudi da u svom pulenu vidiš novo uprizorenje generacije iz Barija.

nenad milijas јул 8, 2013 at 11:08

Ne dolazi svaki igrač preko tate ili mame kako ti kažeš ja imam jedno ime koji je svojim radom došao u zvezdi ali nažalost nije tu ostao. Nikola Šakić. Otac mu je radnik a majka čistačica u osnovnoj školi tako da nije imao ko da ga progura normalna porodica. Radio i došao do zvezde ali nažalost nije tu ostao… 😀

Reply
Srba јул 8, 2013 at 13:22

Nisam se dovoljno precizno izrazio. Mislio sam na ulazak u postavu (startnu li bar zamena). A za tog malog, verujem ti na rec. Fudbal je, kazu, uvek bila igra siromasnih slojeva koji ne mogu sebi da priuste skupe sportove. Nazalost, fudbal u Zvezdi, bivsem sampionu Evrope i sveta, postao je lusksuz. Pozdrav.

Reply
vanja јул 7, 2013 at 17:25

Srecan im put… Kajace se oni debelo…

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 7, 2013 at 17:22

Jel uzimamo neku kintu za njega?

Reply
M.V.P . јул 7, 2013 at 19:29

Samo ono sto nam po zakonu pripada, kao i za Simica..

Reply
Milan јул 7, 2013 at 16:33

Hoce li pasti neka kompenzacija,obestecenje ? nekih 300 000-500 000 evra,dobro bi nam doslo,samo da ne ode besplatno

Reply
MILAN KG јул 7, 2013 at 16:27

kako da ne sve sami „biseri“ ko nece da igra za nas ne mora neka ide srecan mu put ispada da mi imamo vise talenata od Barselone to novinari naamerno rade kad god ode neki klinac odmah kazu biser.

Reply
Икаац јул 7, 2013 at 16:00

Малог Јовића,не знам како се зове мислим да је Лука ал нема везе чим напуни 16 год обавезно потписати вишегодишњи уговор,дечко кида 😛

Reply
Vlada Delija јул 7, 2013 at 17:57

Mislim da je Mladenovic ispricao sve o tom Jovicu u emisiji kod Andjusa,samo jos nije rijesena misterija oko toga ko mu je menadzer.

Reply
Dusan јул 7, 2013 at 15:20

Sve manje dolazim na ovaj sajt upravo zbog ovakvih budalastina od naslova. nece da igra u Zvezdi – ne mora. Zbogom i dovidjenja, gradi karijeru gde hoces, ne moze bre svako tatino deriste iz omladinske skole da bude prvotimac. Cuj molim te, svaki je „nevidjeni talenat“, jeste, a mi smo zbog takvih bisera fudbalska velesila.. :facepalm:

Reply
vessko јул 7, 2013 at 15:15

Stvarno vise smoriste sve ljude o odlascima iz Zvezde omladinaca koji su jos mnogo daleko od profesionalaca.Otisli pa sta da se radi ❓ Okreni se sebi i onome sto imasi to je cela stvar.Ispade da samo Zvezda ima toliko talenata da ce cela zamaljska kugla juriti sam te tkz talente.Smanjite vise price o njima,jer realno osim Vas koji non stop pisete o njima ko da su u pitanju Mesi i Ronaldo,niko i ne obraca paznju na njih,jer kad odes iz kluba koji je u krizi,jednostavno i nisi za njega.Pisite malo o Vukanu,Kasalici,Milijasu,Krneti…Nesto pozitivno,a ne o onima koji Zvezdi okrecu ledja

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov јул 7, 2013 at 15:15

ma da,sve same velicine i kao igraci i kao ljudi.jao ljudi sta cemo,odose i mesi i ronaldo,ovaj ce biti bebeto a onaj romario.ruku na srce mozda vrede jedan ili dvojica ,ostalih ima gde hoces.koliko puta smo culi recimo za cosica.prvo smo kukali za njim a onda se vratio i dobio sansu da pokaze sta zna.nije znao da iznese loptu protiv partizana,sve samo duvanje lopte a nije zaustavio tejga.u kljucnim utakmicama se nije ni video.i micko je dobio ogromnu sansu i sta je pokazao,nista posebno.

Reply
Божа јул 7, 2013 at 15:06

Видећете и сами. За све њих чујемо сада и више никада.

Reply
jumper јул 7, 2013 at 14:28

dabogda propala karijera svakom omladincu koji je otisao u inostranstvo i ostavio zvezdu u ovakvoj situaciji!

Reply
CZV јул 7, 2013 at 15:27

Bas zato sto je takva situacija oni odlaze,Milutinovic nije dobio sansu a vec ima 18,19 godina.Ne moze vecno da igra u omladincima,a logicno je da nece da odbije da igra za Bragu i da zivi u Portugalu..

Reply
Delija Crvenka јул 7, 2013 at 14:13

Zamolio bi admine ako su u mogucnosti da provere ovu informaciju
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=07&nav_id=730110

Reply
M.V.P . јул 7, 2013 at 14:20

Ja mislim da je ovo nerealno…

Reply
Delija Crvenka јул 7, 2013 at 14:41

Ne znam sta bi ti rekao,ako dodje bice fenomenalno pojacanje a dali je nerealno to brate moj odlucuje plata,neverujem da bi dosao za 200 000 evra godisnje

Reply
M.V.P . јул 7, 2013 at 15:58

Daj Bozee, videcmoo ..

Reply
Zvezdas Dzo јул 7, 2013 at 16:25

Ja mislim da je to suludo,pa taj Sisojce Brambl ni u najboljim godinama onda u Njukaslu protiv raspalog Partizana nije mogao da komanduje odbranom,a ne sad sa 300 godina,a i previse imamo iskusnih igraca odnosno premalo onih na kojima mozemo da gradimo tim na duzi period(bar dve-tri godine).Trenutno su samo Kovacevic i Vesovic od mladjih sigurni u prvoj postavi i zato bi dobro bilo prodati Daudu dovesti Djurdjevica,prodati Bajkovica dovesti Petkovica,golmana mlade reprezentacije Crne Gore (a uskoro i seniorske) ,zatim vratiti onog Ognjena Vranjesa,koji je bez kluba,mada trenutno je povredjen i dovesti dva talentovana krilna igraca umesto Mirica i Asamoe recimo onog Vukcevica http://youtu.be/4WDtjdh3sro i ovog ako nije preskup http://youtu.be/RGaP8qyZUZU

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 7, 2013 at 17:26

Djurdjevic je otisao u anderlehtu za Milion bratee 😎 Napadace po meni i ne treba da gomilamo previse:) imamo Mihajlovica,Ozegovica,Kasalicu,Daudu,Mudrinskog,Milunovica i Rakica koji se povredio…Pa cak i onog malog Djordjevica:)

Reply
Delija Crvenka јул 7, 2013 at 20:11

Ma o cemu ti pricas,decko je odigrao 248 zvenicnih meceva za svoje klubove u poslednjih deset godina i to u premijer ligi,ako on nije dobar za Zvezdu ko jeste? Ionako se tu njegova plata najvise pita a ona verovatno nije mala,on je ipak iz premijer lige

Reply
bane јул 7, 2013 at 14:10

jel dobijamo bar 500 000e? i to nam znaci

Reply
Delija Crvenka јул 7, 2013 at 13:58

Koliko je samo klinaca iz generacije 95 otisli,prosto je nemoguce da su svi talenti….Ma jedan eventualno dvojica ako uspeju u evropi bice dobro po njih i reprezentaciju a ove ostale ce kad propadnu menadzeri koji su ih i odveli nuditi nasem klubu kad napune 25-26 godina al ak obude srece nece moci da se vrati jer iako su nasa deca propaliteti nam netrebaju.Skola nam se osipa al se nadam da ce Dzajic da reaguje,on prepozna talenat!!!

Reply
zarko јул 7, 2013 at 14:25

Ta generacija je vladala PET GODINA nije znala sta je drugo mesto osvojila sve sto se da osvoiti pa ti sad odluci dali su talentovani.Ovi sto su otisli su okosnica tog tima i reprezentativci.

Reply
Delija Crvenka јул 7, 2013 at 14:54

Dobro al seti se mlade reprezentacije Holandije.Drente i ekipa nas je rasturila,svi su im predvidjali vrhunske karijere a pogledaj gde su oni danas,koliko je njih uspelo?

Reply
nenad milijas јул 8, 2013 at 10:59

Delije crvenka brate kako ti je ime? ako nije problem pošto sam i ja iz crvenke 😀

Reply
Delija Crvenka јул 28, 2013 at 19:05

zoran markovic

DSCU јул 7, 2013 at 13:55

Nema veze sa ovom vescu, a je l’ ima bre negde neki izvestaj od juce da se vidi? Makar taj gol? 🙂

Reply
CZV јул 7, 2013 at 14:13

Mozda nece da stave jer je bio prenos uzivo i svako je mogao da pogleda celu utakmicu.

Reply
kovac јул 7, 2013 at 14:21

Kamo srece da je mogao, strim je bio u k**cu pola utakmice, nisam uspeo da vidim gol 🙁

Reply
CzvBoys јул 7, 2013 at 13:54

Kako me nervira kad neko ode pa odma govore kako je to nevidjenji biser,kako je trebao biti buducnost kluba i ostale pocasti. Pa ne mora da znaci da ce biti dobar igrac,mozda se uopste ne pokaze a moze da bude i suprotno,da ekplodira…sve zavisa od igraca.

Reply
dexa7 јул 7, 2013 at 13:44

Zaimislite da nam je ostala cela ova generacija.Imali bi koristi i na sportskom i na finansijskom planu.Jbg,ovo treba da se spreci vise 😡

Reply
zarko јул 7, 2013 at 14:22

dexa7,ti si jedini u pravu ovi nadobudni navijaci sto svasta pisu su katastrofa,kad bi znali samo deo istine o toj generaciji nebi lupetali svaste.Ta deca su otisla radi trenera i direktora skole,od para koje su dobijene za tu decu krpile su se rupe u klubu.Svi su zeleli da zaigraju u prvom timu ali morali su da budu Stojadinovicevi ili Ramadanijevi.Da su ta deca mocnih roditelja kako neki pisu igralibi za prvi tim ili bi bar dobili sansu.Zvezda je najveci gubitnik

Reply
Hammer јул 7, 2013 at 14:42

Brt ja ne znam za druge fudbalere ali za njega znam i morao sam da vam kazem..Svi smo se smejali tekstu u sportalu kada je izasao..Slobodno dodjite u kraj i pitajte (naravno znam da vas je briga i da ce te vec sutra zaboaviti ovu vest ali ko god misli da lazem slobodno neka dodje)..Mozda ce smesno zvucati ali moram i samo za jednu stvar da kazem a to je akda vidim ovu decu nasu kako se hvale nekom skolom..Savicevic koga stvarno postujem i vidim da je dobar igrac,ali se uvek setim posle pobede na marakani kada je dao izjavu kako nije mogao da izadje da ne bi zakasnio u skolu (12. Beogradska gimnazija) a verujte mi da aj nije uopste isao u tu skolu,znam 99% ljudi u skoli i sigurno bi zapamtio igraca Zvezde …

Reply
Delija Crvenka јул 7, 2013 at 15:05

o cemu ti covece pises?a mozda decko vanredno polaze? obrazovanje jeste vazno al mi imamo i vecih problema nego da gledamo dal ko ide i u koju skolu

Reply
PEĐA J7 јул 7, 2013 at 13:40

Ja bih ukinuo u Zvezdi dovodjenje igraca koji imaju menadzere…Jeste da je to danas jako retko, ali menadzere nemaju oni koji veruju u svoj kvalitet.
Ako si dobar igrac, pokazi to u omladinskoj skoli i kad napunis 17-18 zaduzis dres u prvom timu. Naravno, preduslov za ovo je pravedna selekcija u omladincima, i guranje pravih talenata a ne onih kojima je ta titula dodeljena.

Reply
milos јул 7, 2013 at 13:35

sve ovo moze da se spreci kao nekada i vrlo jednostavno nijedan igrac iz bilo kog kluba ne moze da ide preko dok ne napuni recimo 24 god imacu posle dosta vremena na zarade a bili bi bolji igraci odrasli ljudi oces da budes fudbaler potpisi do 24 god si tu posle sve najbolje i nasi klubovi bi sto puta vise zaradili i bio bi nam fudbal na evropskom nivou a ne ovako iz pelena ode to onaj grobar sto vodi savez i drzava treba da uvede pa da vidimo kako ce onda menadzeri i roditelji da prodaju decu

Reply
sasa јул 7, 2013 at 13:57

nekada je postojao zakon da do 27 god ne moze igrac da ode…ali je naravno ukinut da bi se neke interesne grupe bogatile.. uvodjenjem slicnog zakona bi napravili ogroman korak ali nekome to smeta.

Reply
aleksandar sd јул 7, 2013 at 13:35

Sta ce Barcelona jadna da kaze na osipanje njene skole… Mislim da preterujete sa ovakvim naslovima.

Reply
dexa7 јул 7, 2013 at 13:45

Citava generacija ’95 nam je otisla i ti kazes da preteruju?!

Reply
Чича јул 7, 2013 at 13:33

Mislim da se ova tema preterano naglašava u medijima, pogotovo kada je Zvezda u pitanju. Slažem se da je zbog finansijskih problema u kojima se naš klub nalazi već godinama ova pojava poprimila maha. Takođe se slažem sa tim da ove klince treba pokušati zadržati što duže. Međutim, ovo se dešava i u Partizanu. Zar odlazak Lazara Markovića nije osipanje Partizanove dece. Znam da će neki reći da su oni za Markovića uzeli dobre pare ali je činjenica da taj Marković nije čestito ni igrao za Partizan a prodat je. Slično je i sa našim Urošem Spajićem. Razlika je samo da li je neko otišao sa 17, 18 ili 19 godina i da li su se za njega dobile neka para. Svi oni su otišli prerano i nisu dali svojim matičnim klubovima ni 5% od onog što je trebalo.Ovo je problem koji treba da se rešava na nivou FSS. FSS treba svojim propisima i svojim delovanjem da uspori ovakve pojave a ne da ih još podstrekava i da olako raskida ugovore između klubova i mladih igrača.

Reply
11 јул 7, 2013 at 13:07

E neka je otisao,mnogo mi je drago zbog njega.Iskreno sam se nadao da cemo da mu damo sansu u prvom timu,odlican je igrac,a cak i nekima koji ga nisu gledali dovoljno govori to da ga je Barsa trazila.Zao mi je samo sto nije igrao za prvi tim,ali neka mu je sa srecom.

Reply
nenad milijas јул 8, 2013 at 10:58

Tražio je i totenhem šakića pa je sad u čuki. Batali se tih priča tražio ga ovaj i onaj… to su gradske priče i obične gluposti. Ako ga je barsa tražila što nije otišao onda u barsu a ne u bragu? 😀

Reply
MIKI јул 7, 2013 at 13:04

problem su roditelji koji nista u zivotu nisu uradili pa sada hoce sto pre da naplate talenat svoje dece.upropaste im karijere.za par godina eto njega u nekom osrednjem srpskom klubu i pricom da mu je zao sto nije zaigrao pred punom marakanom.

Reply
DELIJA јул 7, 2013 at 13:03

MORAM DA KAŽEM PORTALU

SRAM VAS BILO

I ovako smo u groznom stanju a vi plasirate ovakve vijesti.

SRAM DA VAS BUDE

Pričate o nekim dječacima kao da pričate o Ronaldu.

Da je valjao ostao bi. Igrao bi. trenirao bi.

Neka ide ko god hoće.

Više ste pažnje posvetili ovim malim kretenima koji odlaze nego Vukanu Savićeviću koji je i u ovakvim vremenima potpisao četvorogodišnji ugovor.

SRAM VAS BILO

Vi više urušavate našu svetinju nego svi ostali sa Toletom na čelu i Glodarima.

OPET DA VAS SRAM BUDE

Poštedite nas loših vijesti i nedavajte publicitet ovim malim kompleksašima.

SRAM VAS BILO

S R A M V A S B I L O

Reply
Veteran јул 7, 2013 at 12:54

Zašto tuga za ovog momka? Pa da je tako veliki talenat, makar jednom bi sa prvim timom išo na neke pripreme, ili bio u nekoj sličnoj priči. Ne znači da je naš kadet ili omladinac “veliki“ talenat i bogom dan budući prvotimac. Ne razumem zašto se od ovakvih slučajeva odmah pravi “drama“. Otišo, pa šta. Nek mu je sretan put, jer ozbilna perspektiva Zvezde nikad nije ni bio.

Reply
zarko јул 7, 2013 at 14:13

Vidi neznam ceka si veteran,ali nemoj da pises glupost.Srdjan Vasiljevic i trener kaplanovic su ga uporno sklanjali od prvog tima jel je otac Mihailov javno rekao da su rasturili 95 godiste i omladinsku skolu.On i Branko Jovanovic su kod Prosineckog igrali za prvi tim i da je Robi ostao biobi prvotimac

Reply
Veteran јул 7, 2013 at 20:28

Ako njegov otac tvrdi da je mali sklanjan od prvog tima, “odmah“ ću da poverujem. Što se Robijevih procena tiče, ne zaboravi da je on oterao Kovačevića i Despotovića. Malo manje čitaj bajke, postoji i ozbiljna literatura.

Reply
dejca јул 7, 2013 at 12:49

Da li mi se ucinilo ili sam na trenutak video vest “ Dzajic – bolje da smo ostali u Sloveniji“ ??? 😕
Sad je nema…

Reply
madmix јул 7, 2013 at 13:44

stara vest uletela

Reply
medoxxx јул 7, 2013 at 12:43

Pa se posle svi cudite i krstite sta se dogadja u zvezdi…

Reply
Hammer јул 7, 2013 at 12:43

Dtvarno retko kada pisem ali ova vest me je jako iznervirala..ja sam sa ovim momkom isao u istu srednju skolu OS „Svetozar Markovic“ na Vracaru..i secam se tog teksta u sportalu kada su o njemu pisali kako je novi mesi..Verujte mi na rec da Zvezda nije izgubila nista posebno vec samo jednog tatinog sina koji po svaku cenu njega gura..Pitajte svakoga u nasem kraju recice vam isto..U pitanju je nikakav civek i nikakv fudbaler..Isao je sa nama koji smo 94 godiste..nisam ga video od odnovne ali svako koga sam pitao za njega mi kaze da veze nema i da ga gura njegov cale..

Reply
Djole- Jagodina јул 7, 2013 at 12:57

Verujem da je tako i nije prvi koga otac gura a proslo ih je kroz Zvezdu mnogo.Nadam se da neko prati talente i da u buducnosti necemo gledati tatine sinove vec stvarno talente!!!ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOO

Reply
dusan јул 7, 2013 at 12:42

tesko je citati ovakve vesti. s jedne strane, ne kapiram da ne pokusaju da se nametnu i odigraju bar sezonu-dve u prvom timu pred 20.000 ljudi na svakoj utakmici. s druge strane, braga je mahnula realnim parama, ponudila bolje uslove, izvesnost za narednih par godina i ko moze ovom klincu i njegovim roditeljima nesto mnogo da zameri. zelim mu srecu, a upravi jos jedna poruka da radi ozbiljnije

Reply
copy sever paste jug јул 7, 2013 at 12:36

vukan savicevic kaze ne treba mi menaadzer. JEDAN JE VUUKAN SAVICEVIC

Reply
Bosanska Krajina јул 7, 2013 at 12:54

Boban Bajkovic to govori vec godinama! Malo je igraca koji u danasnje vrijeme su spremni citavu karijeru posvetiti Marakani. Bajko legendo!!!

Reply
madmix јул 7, 2013 at 12:33

tuga jedna ovo citati i gledati,valjda ce se nesto promeniti uskoro

Reply

Leave a Comment