Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Чикић: „Речено ми је да више не рачунају на мене“

Стефан Чикић
Стефан Чикић
Стефан Чикић

Талентовани везиста Стефан Чикић није у плану шефа струке Славише Стојановића  и спортског сектора ФК Црвена звезда.

„Речено ми је да више не рачунају на мене и да је то став тренера и спортског сектора, иако ме Славиша Стојановић ниједном није видео у игри на два гола и пријатељским утакмицама. У међувремену појавила се понуда швајцарског прволигаша, хтео је да ме доведе одмах на позајмицу. Човић, Стојадиновић и Кокеза обавештени су, али су потраживали обештећење од 500.000 евра, што заинтересована страна није прихватила. Затим ми је забрањено да тренирам са екипом. Мислим да на то немају право. Немам менаџера и никада нећу тужити моју Црвену звезду, у којој сам већ десет година“ истакао је Чикић у изјави за „Журнал“.

Млади фудбалер је прошлe године потписао професионални уговор са својим матичним клубом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

72 comments

Nemanja авг 17, 2013 at 10:31

Kada je rekao da nece tuziti Moju Crvenu Zvezdu, jel mislio na sajt ili??? 😀

Reply
gledalac авг 17, 2013 at 00:21

Video sam ja tu „nasu“ decu protiv Vojvodine zadnje kolo i 3:0! Tu se sve lepo videlo, utakmica bez opterecenja, oni debituju za Zvezdu (gde ces veceg motiva, bar po svima nama), a nismo preli pola, niti jednu akciju imali, a kamoli sutnuli na gol. Vojvodina se igrala sa nama, „deca“ toliko uplasena i izgubljena da nije ni cudo sto mogu da igraju samo u Radu, OFK-u i ostalim „rasadnicima“ talenata. Budimo realni. Pricamo kako nemamo omladinsku skolu, a busamo se nekom „nasom“ decom, otkud to?! U redu je ovi Mladenovicevi klinci koje je on drzao na okupu, ali oni su jos mali, ni omladinci nisu.
Ne kod nas niko nema strpljenja i to nas ubija. Niti uprava ima strpljenja da istrpi mladog igraca kojeg promovise u prvi tim (to nije od juce, secam se dobro kada je Kosanovic govorio da se F. Djordjevicu da samo 15 utakmica i da ce biti igrac, ali ‘ebiga niko nije mogao da ceka), niti igraci koji makar malo vrede imaju strpljenja i radne etike da sacekaju sansu u prvom timu, znaci svi su zivcani i svi hoce odma’ sad! Ali tako ne ide, ok ove godine su se opredelili za Mihajlovica, Savicevica, Lazica, Ahcina, Kovacevica (koji je vec ozbiljan igrac, kao sto to postaje Savicevic, samo kad bi decko imao snage i „krvi“ da da jaci pas ka saigracu), Jokic, Milunovic, pa i Krneta, ja vas pitam da li je to malo „nase“ dece?? Da li je malo, navedite jedan ozbiljan klub koji racuna na 8 mladih igraca, od kojih na 2 ili 3 ozbiljno racuna??
Necete da razmisljate, ali volite „popularna“ misljenja, koja ponavljate do besvesti!
Mislite da su Srnici vrhunski? Mislite da je Stojkovic vrhunski? Mislite da je Jankovic vrhunski? Iskreno pitanje.
Mozda ce jedan od njih i biti neki igrac, ali su ostali prosek, a proseka je uvek bilo u ovoj nasoj ligi, a nekad i jacih od ovih danasnjih!
Manite se jeftinih demagogija i vec prezvakanih prica, trenutnio stanje je takvo kakvo je. nema tuzbi, dug drzavi za porez je skoro izmiren, uprava je dosla da konsoliduje klub i ako ova uprava to ne uspe, kluba nece ni biti! Ali glavna recenica je KONSOLIDACIJA, svi prethodni su govorili o nekakvim titulama i izlascima u Evropu, ali sada je druga borba u pitanju. Naravno voleo bih da u tom slucaju igraju samo deca i da se raspuste svi igraci sa velikim platama, ali mi ipak imamo odgovornost prema navijacima, prema imenu, sa kojim je se veoma tesko „igrati“. To je mac sa dve ostrice!

Reply
veliki pravi zvezdas авг 16, 2013 at 21:39

Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem i Stojadinovicem formirajte B tim nase Crvene Zvezde i tu neka ostane Cikic i jos neki igraci dobro bi bilo da taj B tim Crvene Zvezde bude stadion Obilica i jos nesto ovakvi igraci kao Cikic ne smiju da se pustaju iz nase Crvene Zvezde nego ako se su pokazali da vrijede da nose dres Crvene Zvezde moraju da ostanu u nasoj Crvenoj Zvezdi ,pamet u glavu a ne nedje drugo i recite upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem da vrati Cikica za u najmanju ruku klupu Crvene Zvezde a da ne govorimo da se nadje resenje da Cikic igra protiv Jagodine u prvoj postavi treneru Crvene Zvezde Stojanovicu a ja bih volio vidjet sastav protiv Jagodine nase Crvene Zvezde Bajkovic ,Krneta ,Omega ,Martinovic ,Aruho ,Kovacevic ,Ninkovic ,Cikic ,Savicevic ,Dauda i Onjilo ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
sacz авг 16, 2013 at 20:22

Čekaj, nemamo lijevo krlo godinama, a sad kažu da ne računaju na Čikića. 😯 :facepalm:
Sramotno je kako se odnosimo prema našoj djeci. I onda se čudimo što bježe.
Čiletu želim svu sreću u daljoj karijeri i da im pokaže da su pogriješili što su ovo uradili.

Reply
losmi авг 16, 2013 at 19:48 Reply
masinac77 авг 16, 2013 at 18:25

Prvo sam bio skeptičan u pogledu izbora trenera, mislim na trenutnog (namerno pišem trenutnog a ne sadašnjeg jer mi se čini da će brzo pridodati EX u statusu). Onda nakratko mi se učinilo da če biti nekog pomaka u igri, neke prijateljske na pripremama…
Sada vidim da je to jedan najobičniji diletant…

Reply
Rade Delija авг 16, 2013 at 17:35

Sad vidim da se izgleda radi na tome da našu decu oteraju iz Zvezde.Ovaj Stojanović izigrava nekog velikog stručnjaka a izgubio je sve što se moglo izgubiti. Njemu ne valja ovaj pa ne valja onaj, pa ko mu je dobar. Ja bi rekao da on ne valja (daj bože da grešim) Svi koji nemaju menadžere nisu u planu jer ne može da se na njima zaradi pa ih onda oteramo a oni u drugim klubovima igraju fantastično.Pa kad dođe vreme mi će da ih odkupimo za debele pare i još deblji procenat . Tako se radi u Zvezdi zato i propadamo.

Reply
pidza авг 16, 2013 at 17:04

Nema menadzera.Menadzeri uzimaju fudbalere koji vrede i moze da zarade 🙂

Reply
mariachi авг 16, 2013 at 17:33

Zasto onda Miric ima menadzera?

Reply
dante авг 16, 2013 at 16:49

molim urednike ovog sajta da na neki nacin ukazu i pokazu rukovodstvu ruine od nekada nam velikog kluba, na reakcije navijaca i gnev koji je sve veci zbog ko zna koje u nizu farse oko nase dece.verujem da pomenuta gospoda iz cikicevog intervjua nece bas da se potresu,ali znam da ce ovo sigurno zanimati barem gospodina dzajica.ovo je apel da ne dozvolite da se na ovaj nacin nasa deca proteruju iz svoje kuce.ko je taj stojanovic,sta je on napravio u zvezdi ,cime je zaduzio klub.kome on kroji sudbinu svojim odlukama.kome to smeta sto cikic nema menadzera,sto voli ovaj klub.kome smeta mihajllovic,karaklajic,ozegovic.ko ce igrati levo krilo kad ode kasalica.zar nije bolje prodati kasalicu i iskoristiti to sto imamo vec igraca za buducnost.

Reply
Cira авг 16, 2013 at 16:23

Decko je iz Panceva.
Nisam ga gledao u zivo,ali po spotovima radi se o izuzetno brzom krilnom napadacu.Sine nemoj uopste da se sekiras…Karaburma ti je blizu,samo predjes tamiski i dunavski most i tu si…sledece godine te Terza prodaje Zvezdi za milionce + % od sledece prodaje.
P.S.Uvek ista prica,ako nema koristi od nase dece nikoga nije briga,a posle se placaju ti isti igraci drugim klubovima u koje su otisli za DZ.

Reply
dante авг 16, 2013 at 16:22

posaljite ga u rad pa ga posle kupite za 600000 plus 40% .koja je ovo smejurija a leva strana napada rupa vec 5-6 godina.i kako to da je sa pintu odgovarao i da je rekao da je fenomenalan samo mu fali masa,a ovom kvazi strucnjaku ne odgovara.

Reply
aleksandar kg авг 16, 2013 at 16:16

Ovde vise nije u pitanju kvalitet ovih momaka na koje se ne racuna, ima tu talentovanih klinaca, ali ovako da se postupa sa njima, ne da nije u redu, nego je skandalozno. Dete koje trenira u Zvezdi, koje dolazi na treninge iz raznih delova grada, koje samo finansira svoje dolazke, opremu, a za uzvrat nema toplu vodu da se istusira posle treninga, sanja da jednog dana bude Piksi, Dejo, Vidic, a onda mu dodje neki Stojadinovic i neki Zmago Slovenac i skloni ga iz tima, stvarno nije ljudski, a na njegovo mesto dovedu nekog crnca ili nekog subotickog Ronalda. Nije ni cudo sto klinci bukvalno beze sa Marakane, u pocetku sam ih smatrao pi**icama i srebroljubcima, ali sada kad su stvari isplivale na povrsinu, vidim da tim klincima starno nije lako.
I naravno, omladinac ode u Rad, OFK-u, Spartak….dominira na svojoj poziciji, ode u inostranstvo ili ga vrate nama po 100 puta vecoj ceni….Pa se mi posle pitamo sto smo najgori i sto nas niko vise ne shvata ozbiljno…..

Reply
Daca9 авг 16, 2013 at 16:15

ova i slicne uprave su nam unistile klub,,bojkotujte svaku utakmicu,mozda se i opamete..sve ste omladince dali posto poto..

Reply
Daca9 авг 16, 2013 at 16:08

Nego sta nego je istina..ovo su bre lopovi u upravi..na njega ne mogu da se ugrade,pa mu ne daju da igra..

Reply
dusan авг 16, 2013 at 15:56

ja ovog malog cikica nisam gledao i ne znam da li ima kvalitet ili nema. medjutim, ako je istina to sto on prica onda zaista moramo da se zapitamo ima li smisla da nas klub i dalje uopste postoji. ovaj mali je deset godina proveo u zvezdi. pa da je bio domar, ili bastovan, portir, pa bi bio red da mu neko na isteku tih deset godina stisne ruku i pozove ga na sok i kaze: sine, mi na zalost ne mozemo da ti ponudimo ugovor, ali evo potrudicemo se da nastavis karijeru u zemlji ili inostranstvu. umesto toga, cao, zdravo, pa kad dodju svajcarci oni odmah izlete da traze pare. i sta cemo sad? ovako prolaze oni koji nemaju menadzera ili bolje menadjera, oni koji veruju da zvezda gleda svoju decu pa makar ona i nemala kvalitet. dakle, naravoucenije – cim napunite 10 godina odmah nadjite pet menadzera pa kad dodje vreme da se igra za prvi tim pitajte koliko je to para, pa ako nema para vi pravo u sion, serif, ili gde god nude vise. ako je ovo istina onda mi stvarno nemamo cemu da se nadamo.

Reply
Samo ti авг 16, 2013 at 15:46

Vazno je da Miric i Nenadic sede na klupi, oni koji ni u Radnickom iz Kg-a nisu igrali, a CIkic ne on, taman posla da ga ubacimo u vatru po 20-tak min pa mzda i da zaradimo koje milonce. Taman posla upravo….

Reply
STARA ŠKOLA авг 16, 2013 at 15:22

Koga smo god proglasili netalentovanim, taj je napravio karijeru i pre 20-e postao milioner. Dečko treba da se raduje, a ne da tuguje. Lepo sedne na tramvaj, može na Banjicu, može na Karaburmu, pa dogodine milionski ugovor. A ako mu se igra za Zvezdu-može i to. Platimo ga 500.000e + %, Ranko kr.im.os stavi pare u džep, njemu plata umesto 30.000e bude 120.000e i svi zadovoljni. Jedino što ćemo se posle čuditi kad deca imaju po 3 menadžera, kad izaberu Čuku pre nas, kad uče vožnju u vreme priprema, kad se uspavaju za trening… Jadan klinac, čak nema ni menadžera, mislio brine Zvezda o njemu… Putuj, sine, tramvajem 12 još danas, Ranko i Terza brinu o svojim talentima.

Reply
Casper авг 16, 2013 at 15:10

Najbolje resenje za ovakve situacije je da zvezda napravi B tim na primer od Obilica i da tamo igraju svi koi trenutno nisu u prvom planu plus par najboljih omladinaca naravno da trniraju sa prvim timom u istom sistemu a da igraju za b tim pa kad se tamo dokazu da se vrate u prvi tim a ne da sad pljujemo kako nasi mladi nemaju mesta u prvom timu a ka je pinto pustio klince protiv vojvodine svi su pljuvali ka ko smo topovsko meso za vojvodnu

Reply
Teks Viler авг 16, 2013 at 15:07

Ko je lud da se odrekne mladog igraca koji je perspektivan?Verovatno su procenili da decko nema potreban kvalitet,ne mogu svi u prvi tim.Savicevic,Mihajlovic,Ahcin,Lazic i Marinkovic su u prvom timu,malo li je?

Reply
Bob авг 16, 2013 at 20:40

Da samo sto taj Ahcin 100% nece igrati vise od 30 minuta za celu sezonu ukupno, Mihajlovic je svoje odigrao posle dolaska Mrdje i Onjila i ostankom Daude, Lazic takodje tesko da ce ikada vise igrati pored Omege i Martinovica i Arauha a tvrdim da je Lazic bolji od Omege i Arauha ali nema veze, Marinkovic nece biti ni na klupi, a u slucaju da dodje neko pojacanje Savicevic se seli na klupu tako da MALO JE, BAS MALO! A Marinkovic ide na pozajmicu negde, a pitanje je sta ce biti sa ostalim klincima i ko ce docekati narednu sezonu u timu.

Reply
PEĐA J7 авг 16, 2013 at 15:01

Kad procitam ovako nesto – pozelim da ova policija koja vrslja trenutno, UGASI KLUB!!!
Sram vas bilo, decko je odlicno krilo, bas ono sto nam fali u ekipi. Umesto da ga bacate u vatru, po 25-30 min. vi cete da ga poklonite Ranku Stojicu ili Terzi?! Pa cete onda od tih istih mafioza, da ih kupujete i delite procente?!

Qoveda vam nisu ravna, isti ste ko i sve prethodne uprave!!!

PRIVATIZACIJA POD HITNO – p aili veliki klub ko nekada, ili teraj na dobos!

Reply
INĐIJA авг 16, 2013 at 15:01

Cije je ovo maslo?
Upravo ove stvari najvise stete klubu. Kakav sportski sektor, ocemo IME I PREZIME.

Reply
miksa авг 16, 2013 at 14:54

Bitno je da se dovede neki patikar i da mu se da plata od koje ce onaj ko ga je doveo da ima vajde. Koliko kosta Pecnik. Igra (o) za jaku repku u vreme kada mu je ovaj bio selektor. Pa kad nema gde i kada ga niko nece . A nasa deca. Ma sta vas briga za njih. Sve je Mladenovic lepo objasnio sto se tice mladjih kategorija…i nikom nista. Idi momce negde gde ces igrati, a onda na prvoj tekmi razvali ove manekene i patikare.

Reply
demax75 авг 16, 2013 at 14:37

Kokeza,Toncev,Stojadinovic…kakav los,ali los vic !

Reply
czovac авг 16, 2013 at 14:33

Racunamo na tebe!

Reply
Bob авг 16, 2013 at 14:26

Nema veze, dovescemo mi mladog reprezentativca Eritreje, Sudana, Nepala, Kambodze. Sta fali???

Reply
Focaci ludaci авг 16, 2013 at 14:25

Prije nekih mjesec dana u Foci je odrzan turnir na kome su ucestvovali i kadeti Zvezde,i tom prilikom sam pricao sa malim Grujicom koji je rekao,da nas trener uigrava samo 11igraca,a da sa ostalim radi pomocni trener i da igraci iz nase skole koji su potpisali profi ugovore nece dvije godine primiti ni dinara,jer im je tako receno iz uprave,

Reply
Bob авг 16, 2013 at 14:27

pa nece primiti ni dinara kad nemamo ni dinara

Reply
Focaci ludaci авг 16, 2013 at 14:31

A imamo da platimo Mrdju,Daudu,Milijasa i ostale?

Reply
extrem авг 16, 2013 at 14:23

Bitno da Onjilo, Omega, Arauho, Pecnik, Dauda, Miric, Nenadic, Mladenovic imaju kvalitet za „Zvezdu“. Ovaj ako predje u neki superligaski klub ne gine nam poraz od tog kluba, a sanse da nam on da gol su barem 70% kao po obicaju.

Reply
zoran авг 16, 2013 at 14:21

Ovo je zaista sramota..Pa,zvezdina deca su izvorni kapital zvezde..Idi ti sine u Ofk,ili u rad,onda daj gol nama,odigraj dobro,pa cemo mi da te kupimo za 400-500 hiljade i da damo 50% od prodaje. OVO JE SRAMOTA !!! Kako je moguce da nam u klub igraju Onjilo,Dauda..A Djordjevic,Mihajlovic,Ozegovic i jos neki talenti greju klupu..

Reply
Jovan авг 16, 2013 at 14:20

Bitno je da u veznom redu imamo mnooooogo vrhunskih igraca, ne znamo koga pre da ubacimo.

Reply
CzvBoys авг 16, 2013 at 14:19

Ma koji ce nam Cikic? Bitno je da se na Mirica igracinu racuna!? E moja Zvezdo,tuzna li se da tuznija biti ne mozes. Kad vidim da su u klubu i dalje igraci poput pomenutog Mirica,Nenadica i kompanije, a da se mladi igraci koji su sigurno bolji od njih, i na kojima ce se mozda moci i uzeti neki dinar u buducnosti, teraju iz Zvezde onda me i ne cudi zasto smo tu gde jesmo!Bruka.

Reply
Miroslav авг 16, 2013 at 15:45

Ovim Zvezdašima koji vode klub je Zvezdina škola očigledno višak !!!! Ožegović i Mihajlović su za startnu postavu !!! Mirića,Nenadića i ostali višak pošaljite na kaljenje,a ne one koji se bore i imaju talenta!!! Da Bog da menađeri propali !!!! 😀

Reply
Alfa авг 16, 2013 at 14:17

Brate, predji u Spartak, Jagodinu, Slobodu, makar ces moci da se pohvalis kako si nam pravio probleme i kako si silovao odbranu i golmana kad si igrao protiv nas, svi koji su otisli nisu se pokajali i sada zive bolje nego mnogi ovi nasi fudbaleri. Srecno ti bilo i nemoj mnogo da nas unakazis.

Reply
БруталноРеалан авг 16, 2013 at 14:16

Немаш квалитет за Звезду? Одлично, успећеш у животу. Бежи што даље, само шибај. А на Мару кад дођеш рокај из све снаге, без емоција. Ово није Звезда на коју ти мислиш и волиш. Ово ти је нека Кокезовско-Човичевска варијанта. Само % и 500 ‘иљада у глави. Добро па је Стојановић проценио окуражио се човек, изгледа да је Мишко таксиста стварно у некој гужви ових дана.

Reply
Straus авг 16, 2013 at 14:13

Ma sta te briga, ako ne nadjes neki klub u inostranstvu predji u Slobodu, Rad, Spartak ili tako nesto, daces Bajkovicu gol, igraces se sa nasim stoperima i bekovima kao sto rade svi koji odu od nas. Zivi bili pa videli, eto njega u Zvezdi za dve godine, samo sto cemo ga platili nekoliko stotina hiljada evra i imacemo 50% od celog transfera. Tako nam i treba.

Reply
baloteli авг 16, 2013 at 14:10

Sto se tice Zvezde ovo je jako los potez, a sto se tice ovog Cikica bolje mu je da ode jer sto se duze bude zadrzao u Zvezdi gde niko ne racuna na njega, propasce. Nek ide u Svajcarsku, lepa zemlja, dobro placaju, 3 puta jaca liga, 10 puta bolji stadioni. Ovim potezom je samo Zvezda u gubitku, Cikic nije sigurno. A i sta ce nam omladinska skola, kad u prvom timu samo polutalentovani tatini sinovi mogu da igraju.

Reply
Neca авг 16, 2013 at 14:10

Idi smekeru od nas i dace Bog da nam das 3 komada za neku godinu pa ce ovi da te mole da se vratis!

Reply
masinac77 авг 16, 2013 at 14:02

„Rečeno mi je da više ne računaju na mene i da je to stav trenera i sportskog sektora…“
Kakav crni trener i sportski sektor… Pokazali su svoje znanje u prelaznom roku i prvim utakmicama…

Reply
Fiste авг 16, 2013 at 13:52

Ovo je bre sramota, Zvezda nikada nije bila uvoznik igraca, nego izvoznik.
Umesto da stavimo par omladinaca pa da ih prodamo vremenom za 2.5,3 milke, mi potrazujemo 500000 za njih jos kad su prakticno omladinci.
Decko je tu 10 godina, a nikada nece dobiti priliku da igra za prvi tim, dovesce nekog igraca tipa garido, koji samo zna da vrati loptu golmanu.
Bez omladinske skole nema jake Zvezde, cim se bazel interesuje za njega, znaci da ima neki potencijal, jer bazel je klub koji sve radi planski, za razliku od nas, zato su oni tu gde su, i zato smo mi tu gde smo.
Pljujemo klince koji su odlazili prethodnih godina iz kluba, sad se vidi da su ti klinci 100% u pravu, od 15 klinaca 2 dobiju priliku da igraju, kao i sto od 30 igraca koje dovedemo sa strane 3 mozda znaju da igraju fudbal.
Hocemo Zvezdinu decu na teren, jer jedino ona znaju sta znaci dres Crvene Zvezde, setite se samo malog Spajica takav potencijal na mestu stopera nije igrao u Zvezdi prakticno zadnjih 10 godina, ne znam kako ce igrati u nastavku karijere, ali u nasem dresu je KIDO.

Reply
Delija_101 авг 16, 2013 at 13:45

Bez brige sad ce tebe stojic da uzme pa ce za godinu dana da te proda u tursku za 1,5-2 miliona.

Reply
Sabre авг 16, 2013 at 13:41

Prva stepenica u velikoj karijeri fudbalera u poslednjih X godina je da ti u zvezdi kazu da si promasaj i visak. Dakle, prognoziram decku veliku karijeru, ali nazalost verovatno ne u ovakvoj zvezdi..

Reply
Novi Beograd авг 16, 2013 at 13:31

Bitno je da se Mihajlovic gura,Verovatno tata Radmilo dobro placa,Kako vas nije sramota bre…

Reply
torh авг 16, 2013 at 13:11

Nama ni ne treba omladinska skola . Vidite sta rade sa decom iz nje ..

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 16, 2013 at 13:10

Podrska za Cileta!

Reply
mariachi авг 16, 2013 at 12:55

Uprava napolje!

Reply
Ultras авг 16, 2013 at 12:53

POD HITNO OFORMITI FILIJALU U KOJOJ BI SE MLADI IGRAČI KALILI…KAO NEKAD U JEDINSTVU SA UBA!

Reply
bg авг 16, 2013 at 12:38

pa nisi dobar sa dzajom bitno je da su prikljuceni mihajlovic spic koji pojma nema vec tata dobar sa upravom a njie bio ni medu 18 igraca juniora pa sad sam cuo da je stojkovic nikola ja mislim nadimak piksi ali bas nista nezna isto preko veze isto n ije igrao u omladincima i da roditelji smjenjuju mladenovica tako zvani cvlel 97 koji je tjeran tri puta iz zvezde ali tata mu je jak tako pricaju zlo je ova uprava neka misli ko sta hoce djeca nam igraju po evropi a nemogu u ovoj raspaloj zvezdi dobiti prilike sramota stvarno sta radi uprava ali vratice im se to sve ako ima boga na njihovoj djeci i unucima

Reply
istina авг 16, 2013 at 13:28

daba ti pisiati istinu nekad je dzaja bio veliko ime zvezde a danas niko i nista i jos gore stvari se desavaju sa djecom jer realno koji god igrac dode igra dobro po tim seoskim ekipama a kad dode na marakanu nema ga nigdje tesko podnose pritisak a ovi sto lupaju minus neka dovedu svoju djecu u omladinsku skolu a kasnije ce proklinjati dan kad su dosli u zvezdu

Reply
Realan Zvezdas авг 16, 2013 at 12:11

Sta mislite kako se sada oseca Cikic? 10 godina decko trenira sa namerom da zaduzi dres i sada mu kazu da je suvisan,ok mozda nema kvalitet,ali da li je dobio sansu? Ali ok kupice njega Rad,OFK ili neko treci i posle cemo mi hteti da ga kupimo ali cemo morati debelo da platimo,nastavlja se sve po starom,koji je igrac iz omladinske skole dobio sansu,samo Lazic i njega ne bi nigde bilo da nam nije falio stoper,isto tako Ahcin nikako ne dobija sansu,isto tako nigde nema Grujica,isto tako Karaklajic i Jaksic koji igraju bekove,a idu na pozajmice a nama fale bekovi,isto tako Ozegovic koji je bio dobar mladoj reprezentaciji i koji je sa tom reprezentacijom osvojio titulu evropskog sampiona,isto tako on Zvezdi ne treba,i mi se posle cudimo sto nas tuzi ovaj onaj i pljujemo klince i pljujemo menadzere a evo ga cist primer da nekad i nismo upravu

Reply
milos авг 16, 2013 at 12:28

kad sve saberes,pa i taj lazic,bolje da nije ni dobijao sansu,igrac nista specijalno,kiksara velika,iz omladinske skole kakva je nasa trenutno ne moze izaci dobar igrac.

Reply
dusanRS авг 16, 2013 at 12:32

i kazes ti ISTO TAKO…haha 😛 😛

Reply
Realan Zvezdas авг 16, 2013 at 13:19

vala ne znam sta mi je bilo da pisem isto tako,valjda zato sto sam se iznervirao 😎

Reply
Mani авг 16, 2013 at 12:04

Kako su nesposobni u klubu pa to je neverovatno!!! Pa i ako ima ovih nasih klinaca koji po vasem „misljenju“ jos uvek nisu za prvi tim, pa igrac se posalje na pozajmicu godinu dana da igra a ne da mu se zabrani treniranje i da mu se kaze da se ne racuna na njega!!! E moja Zvezdo!! :facepalm:

Reply
Misko авг 16, 2013 at 11:47

„Nemam menadžera i nikada neću tužiti moju Crvenu zvezdu.“ Zasto bi tuzio ovaj sajt?

Reply
Miki авг 16, 2013 at 11:50

haha

Reply
Zvezdas S авг 16, 2013 at 11:34

Uprava sram vas bilo ,nastavljate po starom.Dovodite levake,svoje se dece odricete.Cemu se nadate,decka ce verovatno uzeti Rad,ili OFK-a ,I pokupice lovu za njega.Steko sam utisak da se to namerno radi,i verovatno posle pojedinci dele pare sa Stojicem ,Terzicem ili nekim trecim.SRAM VAS BILO SVE ODREDA U UPRAVI.

Reply
@rTiljeRo авг 16, 2013 at 11:32

nema veze kupicemo ga od rada za 2 godine

Reply
nenad milijas авг 16, 2013 at 11:27

Sledi stara rezija, uzima papire odlazi u rad, ofk, spartak ili čuku, tamo igra za prvi put, u naredne dve god zvezda se raspituje za njegove usluge on prihvata ponudu jer je zvezdas ALI Rad, ofk-a i ostale ekipe traze visoko obestecenje koje nije prihvatljivo za upravu crvene zvezde… Iznova i iznova nova prica. Bolje da ga posalju negde na pozajmicu i sledece sezone zaigra. Pricamo kako su nam skakljiva krila dza bu a decko ne moze da igra 😀
Ista prica ce biti sa mladim jaksicem. koji je otisao na pozajmicu u jedinstvo putevi. A mi kukamo za desnim bekovima bolje bi on odigrao od vesovica garantujem… Nastavljamo sa istim greškama nažalost.

Reply
nenad milijas авг 16, 2013 at 11:27

Tamo igra za prvi tim* greška, izvinjavam se 😀

Reply
sof авг 16, 2013 at 11:27

А демагозима из нове управе била су пуна уста кад су дошли да морамо да бринемо о нашој деци, блабла., да се одласци и шиканирања неће више дешавати, бла. Ал зато смо довели све испушене муштикле од играча које можемо да продамо само у Кину и нигде више.

Reply
rille83 авг 16, 2013 at 11:26

Jbt,pa zasto ovo? Sta kosta da klinac ode na pozajmicu pa mozda bude nesto od njega!? Jbt pa tek godinu dana ima potpisan ugovor i ovo rade. Ako ne vredi ko je onda taj sto je procenio da vredi pa potpisao sa njim profi ugovor??? A ako je tacno da nema menadzera tim pre i gore jer ga nije niko gurao a i klub bi imao od njega cistu zaradu.
P.S. I posle se zalimo sto nam deca imaju menadzere!? Pa posle ovakvog slucaja i ocigledne nezasticenosti igraca normalno je da angazuju menadzere.

Reply
Sena авг 16, 2013 at 11:25

Pa da li su normalni !?! Ja cekam vec 2 godine da Cikica ubace u prvi tim, a oni ovo rade…

Reply
Delija авг 17, 2013 at 01:15

Jel si sa Sodare?

Reply
vanja авг 16, 2013 at 11:18

A zurnal… Sto se palite ljudi pa zar ocekujete da svi koji sutnu loptu u Zvezdinom dresu moraju odmah da zaigraju za seniorski tim. Treba da budemo srecni ako svake godine dobijemo po 2 igraca iz omladinskog pogona i to je to… Licno mislim da ce od svih ovih „supertalentovanih“ klinaca koji su kao najureni iz Zvezde najdalje dogurati onaj koji je ostao. Vukan Savicevic. Pustite upravu da radi mani te se novinarskih gluposti..

Reply
Nesha авг 16, 2013 at 11:17

Greska mu je izgleda sto nema menadzera. Treba da ima menadzera koji ebe upravu u zdrav mozak pa bi onda tek mozda obratili paznju na klinca. Strasno.

Reply
šimin авг 16, 2013 at 11:45

Па наравно да треба да има менаџера. Ту се онда и људи из клуба лепо уграде. Када купујемо играча само од клуба односи су много јаснији. Када, насупрот, проценти од трансфера иде и менаџеру, онда и поједници из управе могу лепо да се уграде.

Reply
šimin авг 16, 2013 at 11:11

Само једно, још једном: СТОЈАДИНОВИЋУ ОДЛАЗИ!!!

Reply
Dijabola авг 16, 2013 at 11:04

Sta, koji k. ?

Reply
Uros авг 16, 2013 at 11:04

Nova uprava, stare greske. Zar se tako postupa sa talentovanom decom poput malog Cikica ?

Reply

Leave a Comment