Moja Crvena Zvezda
Архива

Paja još čeka Belgijance, Despotović danas na pregovorima

Ranko Despotović

Kapiten Crvene zvezde Pavle Ninkov i dalje nije postigao dogovor sa predstavnicima Anderlehta i Briža, iako se nedavno činilo da je transfer veoma blizu realizacije. Oba kluba su, kako ističu, pristala da plate našem klubu obeštećenje od 950.000 evra, međutim nikako da se dogovore oko uslove sa samim igračem.

„Znam da je Briž korak od dogovora, verujem da pomenutu sumu želi da plati i Anderleht, ali ova dva kluba se nisu približila ni za santimetar uslovima koje traži naš klijent“ , izjavio je menadžer igrača Fredi Maravić za „Novosti“.

„Žurnal“ danas ponovo piše o tome da se sportski menadžment interesuje za mogućnost da na Marakanu stigne Aleksandar Todorovski, i dalje bek Rada, koji je potpisao predugovor sa poljskom Polonijom. Ukoliko se Zvezda dogovori sa Poljacima biće na korak od makedonskog reprezentativca, međutim postavlja se pitanje zašto nije naš klub potpisao predugovor sa igračem prošle zime, kada je jasno da se njemu ide radije u Zvezdu nego u Poloniju.

Reprezentativac Srbije Ranko Despotović će danas sesti za sto sa predstavnicima našeg kluba i pokušati da dodgovori transfer na Marakanu. Čelnici Đirone neće praviti probleme Despotoviću oko obeštećenja, te je sada ostalo da se klub i igrač dogovore oko uslova.

Повезане вести

36 comments

Comments are closed.