Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мартиновић: Чињеница је да подижемо форму из меча у меч

martinovic-novakЖесток ритам а осмеси на лицима фудбалера Црвене звезде. Нешто ту није у реду јер обично се спортисти жале кад тренер наметне дрил. Ипак, црвено-бели као да су свесни да су им овакви тренинзи неопходни.

Славиша Стојановић ни мало не занемарује лопту током припрема на Тари, али интензитет рада је снажан па играчи једва чекају паузу.

У петак преподне су имали и много простора за игру између себе, на половини терена, са захтевом да пре гола сви чланови једног тима пређу на половину противничког. Стојановић је екипу поделио на црвене (Младеновић, Омега, Крнета, Ђуричковић, Ахчин, Ненадић, Савићевић, Гогић, Оњило и Ђорђевић) и жуте (Лазић, Мијаиловић, Мартиновић, Мирић, Милијаш, Нинковић, Араухо, Михајловић, Мрђа и Дауда). Бројало се, па су жути на крају славили са 4:3, мада опкладе није било самим тим ни ношења или склекова. Али, зато јесте много жестоких стартова, борби за лопту али и добрих потеза Нинковића, Милијаша, Ђуричковића, Дауде и осталих.

– Мислим да су тренинзи више него занимљиви и добри. Просто и не осетимо колико је јак интензитет рада јер је све спаковано у вежбе са лоптом и инсистирање на агресивности. Мислим да нам је потребан мир и жесток рад, а то смо овде добили. Лично сам презадовољан условима и чињеницом да смо дошли овде. Штета је што и дуже не останемо – каже најискуснији штопер Црвене звезде Новак Мартиновић.

Мартиновић је паузирао против Радничког из Крагујевца због повреде скочног зглоба, али истиче да ће за Доњи Срем бити спреман.

– Имао сам јаку дисторзију али сада је углавном све у реду. Осећам бол али ми макар не смета да добро тренирам, што је најважније. Бићу спреман за суботу, 14. септембар и дуел са Сремцима.

Мартиновић очекује пуну Маракану јер ће то бити прва утакмица црвено-белих у месецу кад највећи српски стадион слави 50 година постојања.

– Маракана је увек пуна, ту дилеме нема. Само да ми будемо на нивоу који наши навијачи заслужују.

Црвена звезда је у успону форме, Мартиновић је у то сигуран, али кад размишља о њеном врхунцу нема дилему.

– Нека то буде за „вечити дерби“, у новембру. Нека нам тада буде врхунац форме и да победом оверимо прво место на табели и лидерску улогу у овом шампионату. Чињеница је да подижемо форму из меча у меч и то је добро, али осцилације морају да буду минималне током меча – каже Мартиновић.

Повезане вести

9 comments

BG ASFALT сеп 6, 2013 at 23:46

Zapocens i imas ledja u krneti, sta te briga on je TOP SPREMAN!

Reply
laza45 сеп 6, 2013 at 23:37

uh al napadaju?? sto??

Reply
Trece oko сеп 6, 2013 at 23:18

Ti si bre drvo,sporiji si od Milijasa :facepalm: Napravio si od Onjila Balotelija, a u stvari i on je drvo kao i ti :facepalm: Mora da ste napravili neki dil da delite onoliki kes 😳

Reply
... сеп 6, 2013 at 23:08

Voleo bi da vidim tandem Martinovic Omega. Nadam se da ce na nekoj kup utakmici izvesti ovaj tandem, jer interesuje me kako bi to izgledalo. Verujem sigurnije nego sadasnji tandem, mada se i ovi malo popravljaju

Reply
SAVA сеп 6, 2013 at 22:44

deda bravo!

Reply
Звезда шампион! сеп 6, 2013 at 23:14

што деда човек има 27 година

Reply
zvezda po ceo dan сеп 7, 2013 at 00:32

Zato sto sava ima 14 eventualno 15

Reply
MAKASA NS сеп 6, 2013 at 20:26

BRAVO MOMCI!!!!!!!!
OCEMO TITULU!!!!!

Reply
Dejan сеп 6, 2013 at 15:00

http://www.tolelopove.com

Ae narode klikcite na oglase, jos 2 nedelje ostalo da se zakupi novi host, za sada razmisljam ugasiti sajt ali ako se sta promeni i malo se organizujemo ne vidim razlog da ga gasim. Ali sada ne mogu sve sam. Ovo nije moja borba vec svih nas. Bar tako mislim.

Reply

Leave a Comment