Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатПрипремеФудбал

Стојановић: Квалитетан рад на Тари

1236362_583233928404174_407288634_n

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Славиша Стојановић, приводи крају циклус мини припрема на Тари, који је по његовим речима био прави погодак.

Иако су неки фудбалери изостали због репрезентативних обавеза, Стојановић истиче да је играчима овај ритам тренинга много значио.

– Морам да признам да имамо страшно добре услове. Играчи су одрадили све што се до сада планирало, и то са великим интензитетом. У неку руку ми је жао што нема свих репрезентативаца, што није цела екипа на окупуи, али то је саставни део фудбала. Фудбалери који су овде, радили су максимално, имамо испред себе још два тренинга и надам се да ће у том ритму и да се заврши. Доста смо радили на тој брзинској издржљивости, а колико смо били успешни, показаће утамице.

Осим физичке спреме, мини припреме су послужиле да се додатно уигра екипа, и исправе неки пропусти у игри.

– Зато ми је још жалије што нема репрезентативаца, јер они су саставни део екипе и нема их баш мало, али добро, сигурно је да су и тамо тренирали можда не у том смеру издржљивости, али радили су добре и квалитетне тренинге. Ми морамо да знамо шта је наш посао, морамо да надокнадимо оно што се у првим утакмицама показало као хендикеп, и покушали смо у ова три, четири дана то да исправимо, и наравно да се ту не заустављамо.

Следећи противник је Доњи Срем, који ће гостовати на Маракани.

– Свака утакмица је за нас битна, нови испит, ново доказивање. Већ следе анализе екипе Доњег Срема, затим анализе наше игре из претходних утакмица, да поново прођемо кроз наше грешке. Ја размишљам само како да будемо што бољи, како да што мање ситуација препуштамо противнику, односно да што више контролишемо игру. Подвуцимо црту када за то буде време – закључио је Стојановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

czv сеп 7, 2013 at 15:03

Lagano do pobede… 😀

Reply
marko сеп 8, 2013 at 17:23

uz kiks partizana u uzicu i nasu pobedu protiv donjeg srema eto nas na 1 mestu ja mislim da ce sloboda iznenaditi partizan jer stamenkovic je zna da postavi taktiku protiv glodara ja se nadam da cemo u subotu biti lideri jelen super lige zivi bili pa videli

Reply
pera сеп 9, 2013 at 01:54

Na kondiciji se radi tokom cele sezone. Nehumano je da Zvezda ovu ligu ne igra sa 4 4 2 i to baš napadački. Najveća snaga tima je u špicu napada i to treba iskoristiti.

Reply

Leave a Comment