Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Mondo: Stiže pojačanje iz Holandije

Dalibor Stevanović

Kako piše „Mondo“ iz izvora bliskim klubu, Crvena zvezda će do kraja nedelje dovesti jednog fudbalera koji trenutno igra u Holandiji. Reč je o igraču koji nastupa za jednu stranu reprezentaciju, ali je srpske nacionalnosti.

Brzim pregledom sastava holandske lige dolazimo do dva imena – Aleksandra Radosavljevića i već više puta pominjanog Dalibora Stevanovića. Radosavljević ima 32 godine, igra na mestu zadnjeg veznog u Den Hagu i reprezentativac je Slovenije, kao i Stevanović. Međutim, iskusni veznjak ima još dve godine ugovora, a protekle sezone je bio standardan u timu, te je teško verovati da bi ga se Den Hag lako odrekao.

Mnogo izvesnije je da potpiše Dalibor Stevanović, koji je često pominjan u proteklih šest meseci. Igra na mestu centralnog veznog, kvalitetan je fudbaler i veoma lako bi se uklopio u stil igre Roberta Prosinečkog. Ugovor mu je istekao, te je slobodan u izboru nove sredine.

Stevanović je u prethodne dve i po sezone odigrao za Vitese 32 utakmice i postigao šest golova, dok je za reprezentaciju Slovenije odigrao 16 utakmica i postigao jedan pogodak.

Stevanović je kao mlad fudbaler imao ponudu da dođe na Marakanu, međutim odlučio se za Real Sosijedad. Njegova karijera ipak nije napredovala kako je očekivano, te je ovo za njega možda prilika za novi početak.

Повезане вести

14 comments

Comments are closed.