Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Промовисане сезонске улазнице

sezonske_kkczУ недељу, 6. октобра, почиње продаја годишњих карата за утакмице Црвене звезде Телеком за сезону 2013/2014. За сезонским улазницама је у предсезони владало велико интересовање црвено-беле армије навијача, највише због чињенице да њихов клуб после 14 година поново наступа у најјачем европском клупском такмичењу – Евролиги.

Имајући у виду да ће Звездини кошаркаши у новој сезони наступати и у хали Пионир, али и у Комбанк Арени, као и да постоји могућност да клуб буде домаћин чак 40 пута у сезони, донета је одлука о ценама сезонских карата. Оне износе 11.300 динара за трибине, 18.800 за партер, 38.000 за белу и плаву ложу, 44.000 за ложу и 54.000 динара за почасна места поред терена (цоурт сеатс).

Продаја карата ће се обављати на благајнама Маракане, сваког дана од 10 до 20 часова. Као и претходних година, за власнике сезонских улазница из претходне сезоне обезбеђене су погодности, а директор клуба, Давор Ристовић, желео је да направи мали осврт на цене сезонских карата из претходних сезона:

Када бисмо се вратили уназад два корака и сетили се сезоне 2011/2012 кад је Црвена звезда играла само АБА лигу и Супер лигу Србије, видели бисмо да смо тада изашли са ценама више него приступачним за ово поднебље – 1000 динара за трибину. Наредне сезоне цена сезонске карте за трибину била је 3500 динара, а играли смо сем АБА лиге и наше лиге и Еврокуп. Ове године поред АБА лиге, и наравно домаће лиге, наступамо у Евролиги. Цена која је представљена је најјефтинија у поређењу са ценама сезонских карата свих других евролигашких екипа – истакао је Ристовић, а потом наставио излагање:

После 14 година наступамо у Евролиги, а у овој години ћемо у првом делу такмичења поред хале Пионир две утакмице играти и у Комбанк Арени. Оно што је битно је да смо и ове године направили одређене погодности за власнике сезонских карата из претходне сезоне. Они сем права прече куповине имају и резервисане улазнице са местима из претходне сезоне. Такође, за њих је отворен посебан шалтер, где ће имати два дана да искористе могућност обнове сезонске карте – изјавио је директор клуба, а након тога је изнео још неке детаље:

Важно је напоменути да смо на последњем састанку Евролиге који смо имали у јулу добили јасне инструкције око начина пуњења буџета. Скренута нам је пажња да одређени ниво прихода мора да дође директно из продаје улазница. Ово је један начин да помогнемо клубу да ради на здравим ногама. Директно кроз продају улазница новац ће се сливати буџет – изјавио је Ристовић, који је такође нагласио да је битно да Звезда у будућности пребаци све мечеве у Арену јер је и то стандард који Евролига поставља.

Председник скупштине клуба, Бранислав Ђурђевић, изнео је детаље још једне важне одлуке руководства клуба:

Руководство клуба донело је једногласну одлуку да више неће бити бесплатних карата. Ова одлука јесте непопуларна и звучи тешко у овом кризном времену. Због тога донета је такође и одлука да сви чланови руководства сами купе своје сезонске карте. Тим путем желимо да дамо позитиван пример свим навијачима и стављамо на знање људима да ће Звездине утакмице у сезони од које сви пуно очекујемо моћи да се прате уживо само уз купљену карту – констатовао је Ђурђевић, који је након тога причао о амбицијама клуба:

Ове године играћемо две утакмице у Арени. Тежимо ка томе да се и остатак утакмица које играмо у наредној години игра у Комбанк Арени, а ја се надам да ће то бити други круг Евролиге. Хтели смо да тамо играмо и све утакмице ове године, међутим због заузетости Арене то није било могуће. Због саме Црвене звезде, због комфора и безбедности навијача желимо да све мечеве што пре почнемо да играмо у Комбанк Арени – закључио је председник скупштине.

Филип Сунтурлић, директор маркетинга Црвене звезде Телеком, објаснио је све појединости везане за сарадњу са компанијом Евентим која ће се бавити продајом улазница:

Претходне године смо договорили сарадњу са једном од две најјаче светске компаније које се баве тикетингом – Евентимом. Са њима смо обновили уговор до краја ове сезоне, тако да од овог тренутка комплетну бригу о сезонским улазницама и контроли улаза на утакмице преузима Евентим. Циљ нам је био да професионализујемо организацију клуба, да подигнемо Црвену звезду још више. Желимо да пратимо светске трендове који се тичу самог пословања. Јасно смо добили инструкције од Евролиге на који начин треба да функционише тикетинг рад клуба. То смо остварили са Евентимом. Заједно са њима смо имали доста дана заједничког рада, састанке да би што боље повезали Пионир и Арену, и да сезонске карте буду врхунац те сарадње – изјавио је Сунтурлић, а потом детаљније причао о чињеници да Звезда ове године наступа у две дворане:

Комплексан је посао повезати две хале на начин да корисник добије максималну услугу и информације, а да такође буде максимално заштићен. На самом уласку у хале биће јасно обележено где и како ће који навијач да уђе. Доста дана смо седели и размишљали да бисмо направили план повезивања дворана. Комплетно смо повезали све секторе у Арени са трибинама у Пиониру и тиме смо покушали да сву организацију побољшамо и олакшамо. Технички смо довели посао до максимума и сада једва чекамо да почне сезона и да све ово крене да се реализује у пракси – изјавио је Сунтурлић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

44 comments

Igor окт 7, 2013 at 00:03

Ja tokom pripremnih utakmica nisam pisao nista iz razloga sto mi ne igramo ligu kontrolnih meceva nego ukupno 4 lige do kraja sezone od te 4 bar 2 takmicenja su ozbiljna.

Reply
Igor окт 6, 2013 at 23:59

Sezona jeste duga ali mi smo dali Savovica ozbiljnu 4 bez obzira na sve padove koje je imao i doveli onu rupu od Radenovica pa nas je Barac napunio. Ok jeste pocetak ali nam pristup igri nije valjao.

Reply
sale1111111 окт 5, 2013 at 21:09

Gospoda su se malo zaletela sa cenama karata….Pa ne moze da se zaradi na kartama prve sezone igranja eurolige…..

Reply
bojan62 окт 5, 2013 at 21:05

Oni koji su do juce dizali ekipu u nebo sada prvi pljuju!
Sezona je duga i svaka ocena moze tek da se da na polu sezoni i na kraju sezone….podvlacenje crte posle jedne utakmice je krajnje glupo!

A ovi sto imaju savet za Covica neka daju 50.000-100.000e i nek udju u UO i nek glasaju/savetuju kako hoce

Reply
Villa окт 6, 2013 at 14:26

Apsolutno se slazem.

Reply
goran окт 5, 2013 at 19:52

VAZNO JE DA SU CENE SEZONSKIH NEVEROVATNE I DA SE ONI MANEKENISU DAJ BRE COVICU TREEEEENERA VISSSEEEEE DA VIDIM NEKU AKCIJU DA VIDIM ORGANIZOVAN NAPAD DA VIDIM KAKO TRENER ZNA DA NA TAJMAUTU ISCRTA VISE AKCIJA ON NI CRTA NI GOVORI STRASNO

Reply
dzonikaraburma окт 5, 2013 at 18:56

ovo ne valja nikako,napad bez ideje,nema igraca koji moze da probije,odbranu necu da komentarisem,sezona jeste tek pocela,ali s obzirom da smo ekipa koja igra evroligu ovo je smesno

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 18:52

Covicu vrati Rakocevica dok nije kasno! Jedini krivac za sve ovo je Covic direktno, dati ovom b.e.z.m.u.d.o.m treneru da sastavlja ekipu,komedija.
Nikad nisam bio niti cu biti za ovu nulu od trenera, od kad je dosao pokazao je da nije dorastao Zvezdi.!! Sad startujemo sa 0-2 zbog poteza kakve ni amateri ne prave. Ej jedan RAKOC nema mesta u ovoj ekipi?!aloooo!! Covicu pojesce te sujeta!

Reply
Japaja окт 5, 2013 at 18:52

Eto, izgubismo utakmicu gde svi znaju da smo najtanji – na četvorci i na treneru. I nije problem jedan poraz nego to što je sad svima jasno kako treba da se igra protiv nas.
A hvalospevi o Bobiju su brzo pali u vodu, vidim.

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 18:50

Ljudi..ekipi treba vremena da se ugira! Stize jos pojacanja! Bice bolje! Napred Radonjic! Proleter – ujedinite se!

Reply
ja окт 5, 2013 at 18:46

a jel sad imamo skor 13 -1 il 0-1 …..gde su sad ovi nesrecnici sto su svrsavali na ekipu na marjanovica…jel stoje u redu za sezonsku

Reply
marko окт 5, 2013 at 18:44

Pa dobro sta sad da se radi!
– NAVIKLI SMO!
– J**** vam M**** svima! 😳

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 18:37

SAD VAM NE VALJA RADONJIC?

Reply
Aco окт 5, 2013 at 18:39

nikad nije ni valjao

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 18:46

Ne znam, ne znam.. Niko to nije pisao tokom pripremnih jedino ja ko lud kur#c!

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 18:44

Te price o odbrani nek prodaje maloj deci kad on nema 2 akcije na utakmici ona sta da pricam. Covic je kriv sto je oterao Rakocevica legendu i Vladu V. a ostavio ovog. Sramota.

Reply
ja окт 5, 2013 at 18:45

a kad je valjao

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 18:47

Valjao je rodjace tokom pripremnih, svi ste vi govorili da mu treba dati sansu, da se uigra i slicno, a ja sam tvrdio i tvrdicu da posle utakmice sa partizanom on ne sme da prismrdi ovom klubu!

Reply
ja окт 5, 2013 at 18:50

pa on ti je klasican covicev trener..ja tebi tvrdim da dok je nama covic predsednik da mi necemo imati normalnog trenera,,,,iako ce sad mnogi reci pesic….taj pesic nam je oterao zajedno sa covicem najboljeg igraca zadnjih 20 god..nedovica

Reply
INĐIJA окт 5, 2013 at 18:54

Oko toga se slazem 101%..

Aco окт 5, 2013 at 18:36

Radonjicu odlazi ➡

Reply
bnm окт 5, 2013 at 18:27

Nije ovo lose jos dok dovedemo par pojacanja bice ovo dobra ekipa

Reply
marko окт 5, 2013 at 18:23

Nelsonu se zahvaliti posle ove utakmice i dovesti pleja koji MOZE DA KREIRA NAPAD! Odlazak Nelsona necemo ni osetiti jer je los u napadu, los suter… Takodje dovesti skocnu 4. i to je to… Ovako ne ide! Ne sastavljamo se! Da kapiten ne pogodi nekoliko kljucnih trojki, bili bi u velikom minusu!

Reply
aco окт 5, 2013 at 18:14

Kidamo momci razbijaju aba ligu sigurno uzimamo

Reply
Marko окт 5, 2013 at 18:11

E,jest nas navijace lako premazati.Uvijek vjerujemo,nadamo se a na kraju pisaju po nama.Ma ovog Radonjica ocima vise ne mogu gledati,samo da nam je uzeti ovu utakmicu pa makar i minimalnom razlikom.

Reply
ja окт 5, 2013 at 18:07

ko je lud da kupi sezonsku za sto evra….za 5 tekmi u el….gde ce nas svako kidati..ekipa je slabija nego prosle sezone, blazic i radenovic ne mogu ni da prismred savovicu i rakocevicu, katic teorije nema da ponovi sezonu, marjanovic ocekivano samo vegetira u reketu. i nemoj da neko pominje prijateljske pripremne, siroki nas kida na centrima, sta ce tek raditi el ekipe….al to je ocekivano od covica

Reply
Diablo окт 5, 2013 at 18:07

Prosle sezone glavni skaut u strucnom stabu je dobio otkaz zato sto je njegov rad prekomplikovan za naseg „strucnjaka“

Reply
ds окт 5, 2013 at 18:06

Budemo li ovu utakmicu izgubili,e onda stvarno…Sto se Radonjica tice,ahah samo sam ovo cekao,tokom priprema nisam nista zelio da kazem o njemu,ali evo docekao sam.Forsira neku odrbanu,a rezultata nigdje,protiv zonske odbrane nije mogao nista prosle sezone,ne moze ni ove.U napadu smo kod njega djelovali ocajno,djelujemo i sada.Ma Vukoicic je klasa za njega,ni jedna utakmica nije bila ispod 70,80 pojena a kod Radonjica groblju jedva dali 56.

Reply
цар Душан окт 5, 2013 at 17:51

Радоњић КЛАСА :facepalm:
То је довољно, није битно како ће се утакмица завршити. Човек не зна да нападне зону, о томе сам писао и на крају прошле сезоне и углавном су људи сконтали да је тако. Не знам шта се десило преко лета па су сви полетели и кренули да причају како ћемо да газимо све редом и заборавили каквог кошаркашког мага имамо на клупи.

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 17:53

Jedan je Vlada.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 5, 2013 at 17:49

ti si go….grobarsko…coravko coravi jel vidis da ne znaju ni slobodna bacanja da pogode a ti ser..s tu..pa ako ove ne pobede ljudi se jedva skrpili da pocnu da igraju

Reply
Бане окт 5, 2013 at 17:48

Ево и ја имам потребу да напишем нешто на полувремену утакмице против Широког. Нисам ништа хтио да коментаришем током припрема док не видим кошаркаше на дјелу, није можда ни сада тренутак да се своде рачуни, али ако се по јутру дан познаје, није добро. Игра, поготово у нападу, очајна. Ту је најзаслужнији тренер и мислим да нам је то највећа препрека за неке више домете у ЕЛ. Мислим да Радоњић није та класа. Што се играча тиче, Шилб је био одличан, Џенкинс солидан, Марјановић је само потврдио моје мишљење, а то је да он није играч за ЕЛ и да нам треба један убица под кошем. Блажич солидан, иако имам утисак да се некад залијеће, Раденовић лош. Не желим да изгледа да сада мрачим, а да сезона није честито ни почела, али то је неко моје скромно мишљење. Само не желим да нам сезона буде као прошла, на почетку у фазону „најјачи смо, трпаћемо све редом“, а на крају „само“ Куп.

Reply
Sasa окт 5, 2013 at 17:47

Sta odma kukate tek je sezona krenula a vi bi da odma sve razvaljujemo polako velika su ocekivanja od ovog tima pa ljudi treba da se malo oporave od pritiska sigurno su sad pod velikim pritiskom i nismo mi toliko dobri da mozemo pobediti sve ekipe po 20 razlike ovo je samo jedna solidna ekipa i nista vise

Reply
Toni окт 5, 2013 at 17:46

Kakvi ste vi ljudi go….vna,pa tek je prva utakmica vi odmah pljujete,pustite ih da igraju,pa na kraju sezone sudite.

Reply
marko окт 5, 2013 at 17:47

Nije prva! 13.!!!!

Reply
Sasa окт 5, 2013 at 17:51

sta bre 13 to su prijateljske i nema potrebe to racunati

Reply
marko окт 5, 2013 at 17:53

Ali su i to utakmice… Pitam se kako li su tek oni izgledali kada smo mi ovako ocajni… :/
– Izgleda ce ove sezone protiv nas dobitna kombinacija biti ZONSKA ODBRANA!

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 17:52

Ja ne pljujem, samo kazem da kad se uporedi budzet i pojacanja nas i sirokog covek se zapita sta se desava, nisam mislio da ce mo da ih dobijemo 20 razlike, ali tolike pare ulozene u pojacanja a igra smesna Sta treba da se mirim sa tim da siroki koji jedva sklapa kraj sa krajem da nas puni,ajde stvarno onda.

Reply
Sasa окт 5, 2013 at 17:56

Kakve crne pare ja ti kazem da nije ulozeno na pojacanja vise od 700 000 eura pusti price o budzetu od 7-10 miliona eura to su price za malu decu budzet nista nije veci nego prosle sezone

Reply
aleksandar sd окт 5, 2013 at 17:46

A ja ne mogu da verujem da mu Jenkins celo polivreme sedi na klupi covek usao jednom imao 4 poena i ukradenu i on ga ne ubacuje. Ovaj Radonjic ne koristi ceo tim. Zasto su dosla pojacanja u pm.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 5, 2013 at 17:44

25 kosa smo primili u drugoj cetvrtini..jadna smo ekipa..i trener i svi nek idu p.m. samo gubim zdravlje ..ne mogu da shvatim kako neznamo da igramo..a mislio sam da ce da ih rasturimo

Reply
Spiritus окт 5, 2013 at 17:42

WTF … ? 😯

Reply
marko окт 5, 2013 at 17:39

Za sada kako igramo, ovo ne vredi ni 500dinara! Jbt… Pa mi smo mnogo ocajni u napadu! :facepalm:
– Govorim na kraju 2. cetvrtine! Nista ovo ne valja! Kakvih 100e…
– Šilb KLASA!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 5, 2013 at 17:38

kakva bedna igra protiv sirokog..dodje mi da se ubijem..posle fudbala i ovo je sve mucno..mislio sam da imamo tim a mi nemamo nista..necu vise da pratim jel nemam zivaca…

Reply

Leave a Comment