Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Izabrana zdravstvena komisija

Marakana

FK Crvena zvezda sa ponosom obaveštava da je na sednici Upravnog odbora kluba koja je održana 10. juna izabrana Zdravstvena komisija.

Za predsednika Zdravstvene komisije FK Crvena zvezda izabran je hirurg dr Dragoš Stojanović, direktor Kliničko-bolničkog centra Zemun. Potpredsednici Zdravstvene komisije su:

· Prof. dr Marko Bumbaširević, ortoped, Institut za ortopediju i traumatologiju
· Prof. dr Slobodan Slavković, ortoped, Ortopedska bolnica Banjica
· Prof. dr Dragan Marković, hirurg, Institut za kardiovaskularne bolesti, Kliničkog centra Srbije
· Prim. dr Đorđe Lalošević, radiolog, KBC Dr Dragiša Mišović Dedinje
· Doc. dr Branko Beleslin, Institut za KV bolesti, Kliničkog centra Srbije

Zdravstvena komisija je podeljenja u Potkomisiju za internu medicinu, funkcionalna ispitavanja i mentalno zdravlje, Potkomisiju za hirurgiju lokomotorni aparat, Potkomisiju za omladinski fudbal, Zdravstveni savet i Počasni odbor.

Predsednik Zdravstvenog saveta je akademik prof. dr Miodrag Ostojić sa Instituta za kardiovaskularne bolesti, a potpredsednik prof dr Vaso Antunović sa Instituta za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije. U Zdravstvenoj komisiji računajući sve potkomisije, Zdravstveni savet i Počasni odbor se nalazi ukupno 91 lekar.

Predsednik kluba Vladan Lukić se zahvalio dr Dragošu Stojanoviću “na velikom trudu” kao i na činjenici da je okupio “zaista mnogo uglednih lekara različite specijallnosti koji će moći da daju značajan doprinos radu kluba”.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.