Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Гогић: Мислио сам да је вечерас то вече

Нема среће Горан Гогић да постигне свој првенац у црвено-белом дресу. Како сам каже, на мечу против Вождовца из непосредне близине био је непрецизан након ударца главом, да би у Нишу против Радничког постигао гол који је неоправдано поништен.

goran gogic– Мислио сам да је вечерас то вече, и бескрајно сам се радовао поготку. Нисам могао да верујем кад сам видео да је поништен. Читавог живота се трудим и дајем све од себе, и очекујем да ми се све уложено у наредном периоду врати. Одиграли смо добру утакмицу, нарочито у другом полувремену, али то није било довољно да се са не знам којег по реду гостовања вратимо са три бода. Сваки пут кад нам се укаже прилика да смањимо разлику за првопласираним тимом, ми је не искористимо. Идемо даље, не губимо веру и окрећемо се утакмицама против Радничког у Купу и дербију који нам је сигурно свима у подсвести. Ипак, ми смо професионалци, и не смемо да размишљамо унапред и тек након среде, спремаћемо се за дуел са вечитим ривалом – рекао је Гогић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

27 comments

sef окт 27, 2013 at 16:52

sta pricas ti za mirica i gogica nemas pojma prvi miric dosao je bas kad je na njegovoj poziciji lazovic razvaljivao inace da je igrao malo vise pokazao bi sta zna a gogic je tek doso al isti slucaj ko i kod mirica mali kovaevic igra dobro i tesko ce se on izboriti za prvi tim

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 27, 2013 at 12:44

A ona pic.ka sto je krenula na Daudu posle mece, neka krene na lopove u upravi, nego krece na naseg najboljeg igaca!! DAUDA JE NAS NAJBOLJI NAPADAC, I TREBA SA NJIM PRODUZITI UGOVOR… On i Nine jedino sto vrede!!!!!

Reply
mariachi окт 27, 2013 at 00:28

Niko ne komentarise kako si sam pao i ispao iz terena! :mrgreen: Jbt ko sve igra u zvezdi jbn Gogic i jbn Onjilo!?

Reply
Ja окт 26, 2013 at 23:56

Situacija zbog koje je ponisten gol je 2-3 sekunde nakon ovoga. Ruku na srce mislim da je bio ofsajd.

Reply
aleksandar sd окт 27, 2013 at 02:58

Ruku na srce ti nemas pojma ili si slep.
Em sto je bio u liniji, a druga stvar je sto ta lopta nije isla Daudi nego je bio sut na gol koji je izblokirao igrac radnickog i onda je natrcao Gogic. CIST GOL! Jos jedna kradja i oteti bodovi. Ajd sto mi gubimo bodove ali sto nas vnago jos i kradu sve ove godine. I posle kako da osvojimo titulu kad se desavaju ovakve stvari. I TO SLUCAJNO BAS NAMA I SLUCAJNO U OVAKO BITNIM UTAKMICAMA I SLUCAJNO PRED DERBI. Kako da ne.

Reply
Звезда шампион! окт 26, 2013 at 23:03

Судија вероватно није могао да верује кад је видео ко је дао гол,па га је зато поништио.Понављам још једном Гогић је 0 од играча.

Reply
miki окт 26, 2013 at 22:50

Opet greska sudija sto dokazuje da koliko vise nemamo autoritet kao klub. I tako greska po greska mi ostadosmo bez bodova. Protiv cuke cist penal nad Kasalicom nije sviran, itd itd… Sto naravno ne opravdava ove nemace pojma, ali jednostavno je strasno koliko nam ovi iz sudijke organozacije rad sta hoce i nikome nista. Sto ne pogrese za promenu u korist nas a ne protiv nas…
Arauho je odlicno odigrao i treba mu definitivno pruziti sansu! I opet da ponovim trener je jedna velika NULA!

Reply
RUK окт 26, 2013 at 22:46

Лепо рекох да смо постали сеоска екипа која не може да победи никога у гостима. А хоћемо „титулу“. Дауда са пет метара шутира у голмана који је већ „пао“. Дај гол „мајсторе“ када треба, баш ме брига што ћеш сутра да даш гол Раду на Маракани.

Reply
Goran окт 26, 2013 at 23:01

Izvini, on je jedini dao.

Reply
vulodelija окт 26, 2013 at 22:46

Ija sam mislio da ce makar u zadnjim minutima dati gol , ali me je sudija razocarao mogao je bar malo da progleda kroz prste.. 🙄

Reply
sof окт 26, 2013 at 22:45

Срамно је убацивање дефанзивног Гогића уместо офанзивног Нинковића.
Зар смо ми требали да чувамо реми?
Овај Гогић поприлично лимитиран је нечији менаџерски играч, јер сваку утакмицу игра, чак је против Пазара код високог вођства ушао као измена, зар није требао неко млађи?
Јокић или Савићевић који је сам изјавио да нема менаџера, можда је то разлог.
Ми организовану игру немамо, средина терена и пас шта то беше, само бунарење. Колико је пута само Дауда вечерас помагао везном реду, свака му част.

Reply
Miroslav окт 27, 2013 at 00:17

Ušao je umesto Ninkovića jer se je Ninković povredio,koliko je meni bilo vidljivo,..:) ostalo si u pravu,,šteta jedino što nije imao Savićevića na klupi pa da on uđe umesto Ninkovića,ali je trener mozga bez,.:)

Reply
Milan окт 26, 2013 at 22:36

Rajkovic-Petkovic Arauho Lazic Mijailovic-Ninkovic Kovacevic Savicevic Milunovic-Dauda Ifeani.

Reply
Srba окт 26, 2013 at 22:35

Nas najveci problem je trener. Protiv njega sam od pocetka i od pocetka sam trpio kritike. Branili ste ga kao da je u pitanju Ferguson. Covek pre svega ne zna izmene da radi, a u dalju analizu da se ne upustam. I pored trenera odbrana nam je ogroman problem, koji ako ne resimo pod hitno pobegose nama drugi na tabeli

Reply
milos окт 26, 2013 at 22:33

ma boli nas patka,bitno da nama igra marko vesovic,tolike sam frustracije navukao da necu moci da se naviknem na zvezdu posle njega…

Reply
Denis окт 26, 2013 at 22:37

Aloo, daj malo oladi. Sta ti je Vesovic sada kriv. Nema Mladenovica, Dimitrijevica, Mikica pa onda daj opleti po Vesovicu. Covek je veceras bio bolji od vecine. Odbranu je igrao odlicno, ali u napadu ga nije bas bilo, ali ponavljam bolji od vecine veceras.

Reply
milos окт 26, 2013 at 22:57

i krneta,da ne zaboravim,a tebi ako se svidja vesovic,vodi ga kuci,slobodno…

Reply
Vladimir окт 27, 2013 at 14:34

Koja si ti primitivna seljačina!

Reply
milos окт 26, 2013 at 22:29

Pa tebi je svako vece to vece, covece!Pa da li si svestan da si tim minimalnim nivoom znanja igras u Crvenoj zvezdi, bre covece?!

Reply
Горан окт 26, 2013 at 22:46

Важно је да је у медијима већ почела лавина критика на рачун судије Васића због тога што је наводно оштетио данас Партизан, а коментатор на Арени одма још у току преноса запенио да је био пенал. То што је судија током читавог меча имао неуједначен критеријум код доделе картона и свирању фаулова ником ништа. Да је како могао да још продужи утакмицу са који минут продужио би. Када се оштети Звезда против Чукаричког за пенал над Касалицом онда се праве како се држе новинарске неутралности и не коментаришу суђење. Или кад смо примили гол против Доњег Срема из спорног офсајда нису се удостојили ни да уврсте ту ситуацију у „Јеленовом оку“. Очигледно да се кроз медије покушава створити лажни привид како је све регуларно а акценат се ставља само на оне спорне моменте који иду у прилог Партизану како би се у јавности створио утисак како нема повлаштених у лиги. И онај скандал против Новог Пазара су прокоментарисали као случајности и „дешава се да судија погреши“. Да нисмо одма и на време дигли глас ова лига би већ сада попримила обрисе својеврсног толезијан циркуса којег смо се нагледали у протеклом периоду.

Reply
Ryber Palunko окт 26, 2013 at 22:28

Jbg, i to poništiše ga tebi koji si ga ubo sad i ko zna kad. To se zove baskuz!
Uzgred, ofsajd nije bio, ne samo po tebi ili meni, već, izgleda i po svim medijima. Uostalom, dovoljno je pogeldati. Sudije da malo više obrate pažnju na kvalitet suđenja, a manje da kukakju da im neko prijeti s ovim ili onim. U redu je, dešava se da se pogriješi, ali o ovom će se prićati malo ili nimalo, dok je o prvom golu protiv Jagodine, SOS organizovao čitavu emisiju (shvatam, doduše, da bi se izjednačilo ono iz prvog kola, stare SOS-ovske pi**čkice).

Reply
Denis окт 26, 2013 at 22:33

Moze pricati ko sta hoce, ali ko zna fudbalska pravila zna i da ofsajda nije bilo.

Reply
Горан окт 27, 2013 at 01:12

Иако редовно пратим СОС канал не могу се отети утиску да је већина новинара обојена у „црно бело“ (Небојша Петровић, Топаловић, Владан Тегелтија, гл. и одг. уредник телевизије Драгиша Ковачевић, итд.). Труде се да буду објективни али их једноставно понесу емоције. Ево и прошле недеље су бацали сумњу на регуларност Звездине победе над Пазаром, због високог резултата 5-1. А када је Партизан победио Крагујевац исто тако 5-1 онда је све као регуларно и ок иако су метар дана пре тога изгубили од Туна (екипе са зачеља швајцарске лиге) 3-0. Многи ће рећи швајцарска лига је мисаона именица за нашу и слажем се да је много квалитетнија од ЈСЛ, али Звезда је на турниру у Швајцарској играла егал утакмице са њиховим доста јачим екипама од Туна као што су Грасхоперс (кога смо победили) и Базел од кога смо изгубили 2-1 у 90 минуту. И онда свима чудно кад Звезда да некоме из ЈСЛ 5 голова а за Партизан је то нормално.

Reply
! окт 26, 2013 at 22:27

Ifeani se trudio,ja bih njega forsirao… Realno smo ocajni,cim se vidi da nisu u formi Milijas i Pecnik trebaju na klupu da idu a da starteri uz Ninkovica i Kovacevica na sredini budu Savicevic i Milunovic… Uvek igramo sa istim timom,nekad nas use*e da pobedimo nekog pa onda mislimo da ce biti bolje ali nece,isti trener isti igraci,izgubicemo i od groblja… I voleo bih da ne unistavamo Rajkovica i Petkovica nego da im damo sansu u prvih 11.

Reply
Ryber Palunko окт 26, 2013 at 22:29

Milunović i Petković su povrijeđeni, nisu ni bili u protoklu, a nisam sigiran da će biti i sljedeće kolo. Nadam se da to znaš.

Reply
! окт 26, 2013 at 22:32

Ja mislim da se Milunovic oporavio ali nebitno,i da je bio na klupi verujem da ne bi usao jer Sejo ima druge zamisli.

Reply

Leave a Comment