Moja Crvena Zvezda
Архива

Adžić: „Novi dolasci samo u slučaju odlazaka“

Ivan Adžić
Ivan Adžić

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić podvlači da novih dolazaka u klub neće biti ukoliko neko od aktuelnog igračkog kadra ne napusti Marakanu.

„Dolaskom Bruna Mezenge završen je dolazak igrača u Zvezdu, ali će konačna slika zavisiti od prodaje igrača. Ukoliko neko od sadašnjih fudbalera Zvezde napusti ekipu, jer ima nekih ponuda, dovešćemo još nekog, u suprotnom neće biti dolazaka“, rekao je  Adžić dodavši da ponude postoje za Andriju Kaluđerovića i Avala Isaha.

Ukoliko Isah napusti Zvezdu nakon dve i po godine, velike su šanse da u crveno-belom dresu ponovo gledamo Nenada Kovačevića, dok bi u slučaju odlaska Kaluđerovića kao pojačanje došao fudbaler iz domaćeg šampionata.

Adžić je napomenuo da je zadovoljan dolaskom Mezenge, za kojeg tvrdi da je odličan fudbaler.

„U pitanju je špic igrač koji ima dobru tehniku, dobar šut i neprikosnoven je u skoku. On je kao mlad u drugoj ligi Turske na 27 mečeva zabeležio 23 gola, vratio se zatim u Flamengo, gde je odigrao fenomenalno, a u Poljskoj je prvi deo sezone odigrao standardno, a drugi deo povremeno. Mislim da će on biti veliko pojačanje Zvezde.“

Повезане вести

35 comments

Comments are closed.