Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Митровић се успешно опоравља! Повреда на срећу није теже природе!

0054Лука Митровић обавио је детаљне лекарске прегледе и његово стање је боље него што се у први мах мислило. Оно што је најважније је чињеница да Митровић неће морати да буде подвргнут хируршкој интервенцији. Наиме, Митровић је на утакмици против Крке у Новом Месту задобио луксацију чашице, стављена му је лонгета и предстоји му мировање у трајању од три недеље, а потом и процес рехабилитације. С обзиром да се ради о младом играчу прве претпоставке су да његово одсуство са паркета неће бити предугачко.

„Добро се осећам и немам болове“, први је коментар Митровића који је потом вратио филм на 17. минут дуела са Крком и кобни моменат када се повредио:

„У првом тренутку сам помислио да је дошло до судара колено о колено. Али, када сам после гледао снимак не делује да се то догодило. Више изгледа да сам некако незгодно доскочио. Први пут сам доживео тако нешто и можда ме и није толико болело колико сам се вероватно уплашио тог призора. Нисам знао како да одреагујерм. Међутим, јако сам захвалан људима из Новог Места, свим докторима који су ме збринули и свима онима који су ми омогућили да специјалним санитетским возилом безбедно будем пребачен до Београда“, кратко је застао Митровић и потом додао:

„Морам да нагласим да у болноци у Новом Месту није било никакве операције како су извештавали поједини медији, већ ми је колено под анестезијом враћено на место“, каже Митровић.

Поруке подршке за што бржи опоравак Митровићу стижу са свих страна:

„Заиста желим да се захвалим свима и да им поручим да ми њихова подршка много значи. Позиви су стизали са свих страна, много порука сам примио од људи из Црвене звезде, такође од бивших саиграча и тренера, мојих пријатеља ван кошарке, али и навијача. То ми је у том тренутку заиста много значило.“

Митровићу предстоји строго мировање, али млади крилни-центар који је у последње време пружао одличне партије није клонуо духом:

„Велико охрабрење за мене је што се оне црне мисли и слутње које су постојале у први мах нису обистиниле. Биће ми убризгана плазма које ће ми додатно помоћи у оправку, а за мене је у овом тренутку најважније да у потпуности санирам повреду. Нећу се по сваку цену враћати на терен, већ ћу стрпљиво сачекати да се у потпуности залечим и опоравим“, закључио је Митровић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

13 comments

marko дец 2, 2013 at 00:35

hvala bogu..cekamo te posle nove godine i da si nam ziv zdrav i uspesan..sretno momak..zivela zvezda

Reply
Mina дец 1, 2013 at 21:40

Samo nam se ti oporavi i pasce nam svima kamen sa srca. Brz i srecan oporavak zele ti tvoje Delije!!!

Reply
Andrej дец 1, 2013 at 19:49

Luki želim oporavak! Što se ostatka ekipe tiče, evo im odlične prilike da protiv Panatenaikosa zbiju redove i odigraju hrabro i jako za Luku!

Reply
Fornicator дец 1, 2013 at 19:45

Au, lepšu vest odavno ne čuh. Sad samo polako i postepeno, a na teren samo i isključivo 100% oporavljen. Luka je ubedljivo najveći potencijal koga imamo, i mnogo mi je bilo krivo zbog povrede. Biće sve OK, srećom.
I ja da kažem, svaka čast normalnim grobarima koji su Luki poželeli sreću (mnogo ih je više nego onih drugih), pa poželimo i mi njihovima da se oporave, i da se vidimo u finalima ove godine.

Reply
БруталноРеалан дец 1, 2013 at 19:25

Има Бога! Што рекоше многи, мењао би не један него све поразе за здравље овог фантастичног момка. Свака част на подршци и навијачима Партизана, надам се да ће се и Давис и Лео успешно опоравити.
Одушевила ме реакција екипе после онакве сцене, кад их је Лука бодрио са носила. У Атини за топ16, за Луку!

Reply
cvetko дец 1, 2013 at 19:09

SJAJNO !!! Moram vam reci da su mi grobari naterali suze na oci svojom podrskom Luki… Bas ih ne volim, ali zelim da se sto pre njihovi oporave pa da ih deremo. Nikada vise im necu pozeleti nesrecu, iako sam to mnogo puta pozeleo. Ipak smo ljudi iako smo Srbi…Svim srcem uz Luku i nasu Zvezdanu!!!!

Reply
veliki pravi zvezdas дец 1, 2013 at 18:39

Samo polako ,postepeno nam se ti oporavi Mitrovicu pa da posle nove godine osvajas titule u nasoj Crvenoj Zvezdi 😀

Reply
Горан дец 1, 2013 at 17:55

Лепша вест од било које победе!!!!! Хемија која ће се успоставити с Луком у будућности ће донети да имамо капитенчину за понос.Стравично је тешко са 19 година се носити са утренираним и снажним играчима у Евролиги, како је то он радио. Напред Лука!!!

Reply
Fornicator дец 2, 2013 at 05:26

E, to bi bio pravi kapiten! Samo ako ostane dovoljno dugo…
Ali, da ne nagađamo sad o tome, važno je samo da se oporavi kako valja.

Reply
laki дец 1, 2013 at 16:31

Cekamo te posle nove godine!

Reply
mariachi дец 1, 2013 at 15:51

Hvala Bogu! Ajde mali cekamo te !!

Reply
Denis дец 1, 2013 at 14:53

Odlicno, nedaj se Luka. Brz oporavak

Reply
MILAN KG дец 1, 2013 at 14:52

hvala bogu napred momce!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment