Moja Crvena Zvezda
Архива

Za deset dana Skupština Rukometnog kluba

Petar Stojanović, Igor Butulija u Dobrivoje Glavonić

Da li se nazire rešenje za Rukometni klub Crvena zvezda? Optimistična izjava trenera Igora Butulije, govori da se konačno i u crveno-belom rukometnom klubu mogu očekivati pozitivni pomaci. Klub je ostao bez Đorđa Pešića (Selesta), Bojana Ljubišića (Borac Banjaluka) i Nemanje Zelenovića (Celje), ali ono što je znatno bitnije mladi igrači Jokić, Pušica, Ćirić, Pantelić, … ostaju i dalje u klubu.

Povodom najnovijih dešavanja svoje mišljenje dao je trener Igor Butulija:

– Uskoro će biti Skupština, izabraćemo novi Upravni odbor. Takođe, imamo obećanja i Sportskog društva i fudbalskog kluba za pomoć, nadamo se poboljšanju finansijske situacije. Ne tražimo mnogo, ali bez novca se ne može, nadam se da će novi članovi uprave to i doneti.

O igračkom kadru Butulija kaže:

– Zvezda ima budućnost, plejadu mladih i talentovanih momaka i oni će biti okosnica tima. Nadam se da ću narednu sezonu još više posvetiti njima, stvaranju igre, a da će neki drugi voditi brigu oko obezbeđivanja uslova. Sve će biti poznato u narednih desetak dana, znaćemo u kom smeru će ići klub, samim tim tad ćemo i razmišljati o pojačanjima.

Повезане вести

1 comment

Leave a Comment