Moja Crvena Zvezda
Архива

Robi: „Šćepović talentovan igrač“

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

Jutros oko 9:00 sati, fudbaleri Crvene zvezde predvođeni Robertom Prosinečkim i stručnim štabom, krenuli su put Austrije. Šef stručnog štaba Cvene zvezde rekao je nešto više o predstojećoj fazi priprema, kao i o igračkom kadru.

– Ulazimo u drugu fazu priprema, gde nam sleduje taktičko-tehničko uigravanje, i još pomalo sticanje snage da bismo se dobro pripremili za tu prvu utakmicvu u Kupu Uefa. Odigraćemo četiri ili pet utakmica tamo. Mislim da smo radili dobro na Zlatiboru u ovih pet dana, i za sada sam zadovoljan sa svime do sada, a videćemo kako će biti u Austriji. Za pet-šest dana znaćemo i  da li će biti još igrača ili ne. Neki igrači će verovatno i otići – rekao je Prosinečki.

Prosinečki kaže da će pri povratku spisak igrača biti skraćen.

– Kada dođemo ovde, imaćemo 25-26 igrača, kako sam i pre govorio. Neki imaju u planu da odu, ali da ne bi sami trenirali ovde, poveo sam ih sve sa sobom. Vodim ih 29-oro, ima naznaka da Isah verovatno odlazi, tako da će se smanjiti broj igrača. Na Andriju računam ako ne ode. Bio je naš najbolji strelac prošle godine, ali ako bude imao dobru ponudu koja će zadovoljiti i njega i Crvenu zvezdu, onda će otići. Ako ne, on je u planu i računam na njega. Možda još neko ode i dođe, ali zadovoljan sam kadrom kojim imam – ističe Prosinečki.

Po medijima se provlači ime Stefana Šćepovića.

– Koliko ja znam, radi se o mladom i talentovanom igraču. Sad, da li će doći ili neće, ne zavisi od mene – kaže Prosinečki.

Повезане вести

6 comments

Leave a Comment