Moja Crvena Zvezda
Архива

Kirovski impresioniran Zvezdom

Aleksandar Kirovski
Aleksandar Kirovski

Jedno od pojačanja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, Aleksandar Kirovski, odradiće svoje prve pripreme sa Crvenom zvezdom.

– Impresioniran sam celim ovim izdanjem, velikim klubom, saigračima koji su veliki igrači. Moj motiv je da napredujem, potpisao sam ugovor na tri godine i potrudiću se da doprinesem Zvezdinim uspesima – kaže dvadesetogodišnji čuvar mreže.

Kirovski je u redove Crvene zvezde stigao iz Zemuna, a prošao je sve uzrasne selekcije reprezentacije Srbije. Ipak, svestan je mladi golman da je u Zvezdi konkurencija velika.

– Hijerarhija u Zvezdi se poštuje i prepoznaje. Bajković je neko ko je fantastično branio u poslednjih šest meseci, on je perspektiva i budućnost Crvene zvezde. Ja znam gde sam došao, znam da sam alternativa, ali isto tako znam da ću se boriti i svojim radom pokušati da nateram Bajkovića da još bolje brani.

Kirovski kaže da mu tek sledi prilagođavanje na pritisak koji sa sobom nosi Zvezdin dres.

Tek ću moći da se upoznam sa pritiskom i atmosferom koju Marakana donosi. Upoznat sam otprilike sa navijačima, sa idejama i ambicijama kluba, i nadam se da ćemo mi kao kolektiv izbaciti neke pojedince, i najvažnije, ostvariti rezultat koji će sigurno doneti još bolju atmosferu – ističe Kirovski.

Повезане вести

21 comments

Leave a Comment