Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Čović dobija protivkandidata?

Uskoro u istom dresu (C.zvezda-FMP)

Petak 8. jul 2011. godine sve je bliži. Sa svakim proteklim satom, nestrpljenje oko saznanja konačnog izbora Radne grupe SD Crvena zvezda je sve veće i veće. Do sada, jedino je Nebojša Čović preuzeo dokumentaciju za izbor novog predsednika KK Crvena zvezda, ali kako se nezvanično saznaje, do početka izborne Skupštine, svoju kandidaturu predaće i tandem Ristić-Kojić.

O Nebojši Čoviću se gotovo sve zna. Kao prvi čovek KK FMP, on Zvezdi nudi kompletnu infrastrukturu kluba iz predgrađa, određeni broj kvalitetnih igrača, kao i vizu za NLB ligu. Pored toga, na raspolaganje Crvenoj zvezdi biće stavljena i košarkaška akademija koja zajedno sa Zvezdinim juniorima, u budućnosti treba da stvori ekipu koja će biti respektabilna i u evropskim okvirima.

Sa druge strane, tandem Ristić-Kojić i nije toliko poznat široj javnosti. O obojici smo Vas već obaveštavali. Dragan Ristić je jedan od retkih članova UO KK Crvena zvezda koji je i prethodne sezone ostao na tom položaju. On je poslovan čovek sa jakim vezama u Rusiji i prethodne sezone je u više navrata finansijski pomagao klubu. Željko Kojić je zamenik ministra unutrašnjih poslova i on bi u ovom tandemu preuzeo funkciju predsednika KK Crvena zvezda. Prema nekim saznanjima, njih dvojica nude klubu ulazak jakih sponzora čiji bi predvodnici bili „Lukoil“ i „Lemić group“. I to su za sada njihovi jedini predlozi.

Ukoliko bi se svi mi sa crveno-belom krvlju pitali, znamo šta bi stoprocentno odabrali. A ovako nam ostaje da sačekamo i da se nadamo da će i na Malom Kalemegdanu konačno prevladati razum.

 

Повезане вести

39 comments

Leave a Comment