Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Možda ipak Magrao?

Žerson Magrao

Žerson Magrao, levokrilni fudbaler kijevskog Dinama i dalje je prvi pik čelnika Crvene zvezde. Dvadesetšestogodišnji brazilski fudbaler, tokom današnjeg dana bio je vrlo blizu postizanja dogovora sa portugalskom Bragom, ali kako je dan odmicao, došlo je i do problema u postizanju dogovora.

Kako se saznaje, Dinamo iz Kijeva za brzonogo krilo traži obeštećenje od 2,5 miliona Evra, što naš klub u ovom momentu nije u mogućnosti da izdvoji, ali kako se nezvanično saznaje, i Braga ne želi da prihvati traženu cenu. Time je u prvi plan izbila želja crveno-belih da Žersona Magraa dovedu u Beograd na jednogodišnju pozajmicu. To se svakako uklapa i u težnje sportskog menadžmenta našeg kluba, koji je od povrede Vinisijusa Pašeka, isticao da želi igrača na godinu dana, tj. do potpunog povratka Vinisijusa, koji će i u buduće biti prvi pik.

I sam Magrao je u današnjoj izjavi najavio da se lako može dogoditi da od odlaska u Bragu ne bude ništa:

– Voleo bih da pređem u Bragu, jer u Portugalu nastupa veliki broj mojih zemljaka, ali i ako do realizacije ne dođe, sa nestrpljenjem ću iščekivati ponude drugih klubova, pošto u Dinamu nisam u prvom planu.

Повезане вести

33 comments

Leave a Comment