Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Улазнице за Олимпију у продаји од суботе

zvezda olimpijaКошаркаши Црвене звезде Телеком у 17. колу АБА лиге дочекују љубљанску Олимпију. Утакмица је на програму у недељу од 17 сати у дворани Пионир. Улазнице за овај меч биће у продаји од суботе 18. јануара на свим продајним местима Евентима (ТЦ Ушће, Комбанк арена, Дом омладине, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије). Такође, на дан утакмице карте ће моћи да се купе и на благајни Пионира од 15 сати па све до почетка меча. Улазнице за трибине коштају 300, а за партер 600 динара. За плаву и белу ложу потребно је издвојити 1000, а за ложу 1500 динара.

Црвено-бели су у првом мечу против Олимпије у Љубљани славили 62:61 у веома узбудљивој завршници, а одлучујући кош постигао је Чарлс Џенкинс само пет секунди пре краја:

– Предстоји нам још један важан дуел у регионалном такмичењу. Желимо да сачувамо прву позицију на табели, али и да се искупимо за пораз у Еврокупу. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и да нам пруже подршку, а ми ћемо учинити све да им се одужимо атрактивном игром и још једном победом – рекао је центар Црвене звезде Телеком Рашко Катић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

... јан 18, 2014 at 15:16

Maloumnice . To jest sve jedan te isti jadni poremeceni lik koji ulazi na sajt samo da troluje.

Reply
leko јан 18, 2014 at 19:27

namoj se tako izdražavati, kretino…

Reply
Samo ti јан 17, 2014 at 17:36

Dosta vise sa tom posetom vidimo i sami sta i kako.
Ocigledno mnogo se prica o tim huliganima koji idu samo na Evropske i domace utakmice, a ne na ABA ligu.
Pa po ko zna koji put pitam..zasto nema onih sto kukaju da na te navijace, brinu za svoju bezbednost, roditelji sa deceom tj porodicno..ima ih sigurno ladno Mara da se napuni a kamoli Pionir.
Ali vazno je da se ovde pljuje sve neka negativna energija.
Umesto da se ostavljaju komentari da se poozivamo medjusobno jer bolje to nego da se pljujemo medjusobno ali ne gospodi to ne pada na pamet.

A otkud vama da je Silb otisao? Nigde nije objavljeno covek napisao na svom tviter profilu da ostaje da ceka sansu zbog naseg pozitivnog odnosa prema njemu.

Reply
Ryber Palunko јан 18, 2014 at 13:15

Eno vijesti na portalima da Radonjić traži zamjenu za Šilba. To je gotova stvar, kao i na žalost ‘naši’ trofeji. Znam šta govorim, imam decenije iskustva praćenja košarke i stvaranje cirkusa, ničim izazvani, donosi samo loše, nikad dobro. Jbg, poprilično sam se ohladio za košarku, jer dosadi gledanje stalno istog i pogledi uprtih u ‘sledeću sezonu’ (na žalost, ovaj smo izraz sami izmislili). Za mene je više nema, ili ove sezone trofeji ili ‘bye-bye’. Kakogod, srećno ekipi, sve su to sasvim Ok igrači, ali sumnjam da ih onaj drugi sektor, može ispratiti. Kad stvaraš nadr**nu situaciju , a nema nikakve potrebe za njom i to metodama kUrira, **beš to onda.

Reply
cz јан 17, 2014 at 15:53

Poslje ova dva poraza i nase katastrofalne igre,odlaska Silba navijaca ni 1000 biti nece,glavu dajem.A sto se Olimpije tice da smo kod njih vjerovatno bi izgubili ovako imamo prednost domaceg terena.Zvezda je po procjenama favorit najveci za osvajanje Aba lige i od toga se ne treba bjezati i maksimalno se taj cilj treba ispuniti,a sa nase strane je to tanko.Ne vidim klubove koji bi nas mogli ugroziti osim partizana.Ova utakmica realno gledajuci bi se trebala dobiti sa vecom razlikom,ali s obzirom u kakvoj smo situaciji pa makar i na misice dobiti se mora.I takvo razmisljanje je za mene pogresno Zvezda je uveliko trebala biti u formi,cekam ali nikako docekati.Bio sam ubjedjen da ce ove sezone ici sve kako treba ali nastale su neke komplikacije i nadam se da ce se rijesiti sto brze,dosta mi je sledecih sezona

Reply
Fornicator јан 17, 2014 at 14:39

Stavili smo sebi sablju za vrat ovom situacijom sa Šilbom, jer ako kojim slučajem izgubimo od Olimpije, to će biti smatrano katastrofom… Ipak računam da ćemo to dobiti, pa makar na mišiće ako opet ne bude išlo sve kako valja…

Reply
pera јан 17, 2014 at 15:25

Ja očekujem prijatnu vest za ovaj vikend da potpiše Jovan Novak. Dakle Čović je na potezu. Ugovor za malog na četiri godine i mnogo prostora za igru. Ima vremena do kraja sezone da bude pravi plej.

Reply
josif јан 17, 2014 at 16:08

Sta ste bre zapeli sa tim Novakom,decko mozda jeste potencijal ali nama je otisao Silb,nase najvece pojacanje,igrac oko koga je trebalo da se gradi koncepcija u napadu.Sada nemamo izrazitog sutera,nemamo rezervnog pleja ali iskusnog,previse rizikujemo a vi zapeli Novak pa Novak j–o vas Novak trebaju iskusni igraci koji ce doneti trofeje,bacaju se pare a rezxultati u magli.Pozz.MKD

Reply
pera јан 17, 2014 at 20:06

Grešiš prijatelju ako pratiš košarku znaćeš da ne donose trofeje samo Amerikanci ili kako kažeš iskusni igrači već tim volja i perspektiva. Što ste vi zapeli sa Šilbom imali ste priliku da pogledate statistike i da vam se kaže. papiri kažu istinu igrač koji je vrhunski kvalitet nesporno, kad hoće da igra. Ta njegova volja se svela samo na Evroligu u ABA ligi standardno loš. Odbrana nikakva jer čoveka ne interesuje tim. Zašto je odbrana kod Nelsona i Dženkinsa dobra, zato što hoće da daju doprinos timu, zato jer su drugačiji ljudi. Ko malo bolje prati košparku zna da Zvezda htela ne htela mora da dovede pleja jer Nelson koji non stop igra to ne može doveka a kad se dovodi u sred sezone plej onda neka bude i za sezone koje dolaze. Ja se dobro sećam kad smo napravili glupost i tutnuli Saleta Djordjevića debelom u ruke. Zašto to opet činiti valjda se na greškama uči. Ispade da većinu velikih igrača koje je Partizan imao mi smo njima uterali u avliju. Malo strpljenja, podrške timu a ne večito nerealna očekivanja i tim na galamu. Da se ja pitam Novak bi već bio u timu.

Reply
ja јан 17, 2014 at 14:32

docice 1500 ljdi i to je to, a busamo se milionima zvezdasa i „najboljim“ navijacima, ocigledno to nismo.

Reply

Leave a Comment