Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Lazović: „Evropa prvi cilj“

Darko Lazović je i na letnjim pripremama u Austriji jedna od glavnih uzdanica Roberta Prosinečkog. Mladi Čačanin može da odgovori na sve zadatke, tako da mu nije problem da igra bilo gde u veznom redu.

„Stvarno sam zadovoljan, juče smo imali, da tako kažem, malo teži trening, gde smo više punili noge i mislim da još nismo dobili tu svežinu. To je i normalno za ovaj deo priprema. Opet smo maksimalno ušli u utakmicu, i mislim da smo zasluženo pobedili. Svi dobro radimo na pripremama, i mislim da će ta spremnost i svežina tek doći kada budu došle utakmice kvalifikacija. Mislim da, što se mene i mojih igara tiče, dajem svoj maksimum i nadam se da ću se nametnuti šefu“, rekao je Lazović.

Brzonogi vezista zna koji su ciljevi Crvene zvezde pred svaku sezonu.

„Dosta dugo smo bez titule. Mislim da prvo treba da se pokažemo Evropi, da pokušamo da uđemo u Ligu Evrope, to je prvi cilj. Nakon toga, treba da dobrim partijama u prvenstvu osvojimo titulu i duplu krunu.“

Protivnik Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija biće poznat sutra, kada će se u Nionu održati žreb, ali Lazović ne razmišlja mnogo o potencijalnim protivnicima.

„Nemam neku specijalnu želju, mislim da je najbitnije da se dobro pripremimo i da se uigramo, i koji god protivnik da nam dođe, da prođemo u naredno kolo. Ne razmišljamo o prošlom letu, ne vraćamo se na to. Mislim da sad dobro radimo, dobro treniramo, i neće biti nikakvih problema“, zaključuje Lazović.

Повезане вести

3 comments

Leave a Comment