Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Стојановић: „Још увек нисам одредио тим за прву званичну утакмицу“

stojanovicТренер фудбалера Црвене звезде, Славиша Стојановић има доста разлога за задовољство због рада својих изабраника током припрема у Словенији.

У петак 14. фебруара у касним вечерњим сатима експедиција црвено-белих се враћа за Београд, где ће у наредних седам дана обавити завршну „глазуру“ пред наставак сезоне и меч са Јавором. У шест одиграних мечева у Словенији, забележен је максималан учинак, а посебно радује приступ, залагање и ефикасност првотимаца клуба из Љутице Богдана. У последњој провери против Горице Црвена звезда славила је са 2:0.

– Приводимо припреме крају и досадашња оцена учињеног је више него позитивна. Сусрет против Горице је био најтежи од свих. Наспрам себе смо имали чврсту екипу, и оба тима показала су висок ниво дисциплине у игри. Одлучивале су нијансе и наравно да сам срећан због победе. Постигли смо два гола, и поред тога имали још неколико изгледних прилика – рекао је Стојановић.

Почетак пролећне полусезоне за црвено-беле заказан је за 22. фебруар када на наш највећи стадион стиже екипа из Ивањице, дужник из првог кола.

– Одиграћемо још утакмицу против Смедерева у недељу 16. фебруара и након тога остаје нам још неколико дана да се додатно уиграмо и порадимо на финесама. Још увек нисам одредио тим за прву званичну утакмицу. Имамо довољно времена да створимо комплетну слику и изаберемо најбољих 11 – нагласио је шеф стручног штаба најтрофејнијег српског клуба.

Током прелазног рока на Маракану су стигла два појачања на позицији штопера која је током јесење полусезоне означавана као најдефицитарнија. Поред Павићевића однедавно играч Црвене звезде је и Дејан Келхар од кога Стојановић очекује да буде од користи тиму у походу на прво место.

– Одиграо је солидан меч против Горице. Што је најважније показао је стабилност и био коректан у испуњавању својих задатака. Очекујем да, како време буде пролазило, још више подигне ниво своје игре – закључио је Стојановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

32 comments

eeeeeeeeeeee феб 15, 2014 at 14:10

i to da vidim

Reply
rs феб 14, 2014 at 22:13

😀

Reply
CzvBoys феб 14, 2014 at 22:04

Ne znam,sve ovo mi ne uliva ama bas nikakvo poverenje.Na pripremama jesmo pobedjivali ali to su ekipe daleko ispod bilo kakvog proseka.Toliko godina bez titule,pritisak na igracima,groblje se opet dobro pojacalo,kad nismo uspeli jesenas da budemo ispred njih(kada su bila nikad losiji) ne znam kako cemo na prolece.Ne mogu da nadjem nijedan razlog da verujem u titulu.Bojim se da smo navukli kompleks kao u kosarci,nekako mi se cini da nikako ne mozemo biti sampioni,valjda zato sto sam i zaboravio kako to izgleda..zadnji put kada smo se radovali titulu bio sam srednjoskolac,kosarkasku titulu i ne pamtim.Uz to ako titulu bude odlucivao derbi,tek tad ne mogu da poverujem u nju… Realno,u ovih 6 godina 3 puta smo mogli da je uzmemo samo pod uslovom da smo dobili derbi,kazem „samo“ jer to je jedna utakmica a mi smo sva 3 derbija koja su bila kljuc izgubili..ne znam zasto bi ovaj put bilo drugacije..ali ajde da ne mracim..valjda ce i nas Gospod Bog pogledati!

Reply
otpisani101 феб 14, 2014 at 23:14

na zalost,sve je istina…na pripremama nismo igrali ni protiv jedne iole ozbiljne ekipe…prosle sezone smo od -11 prisli partizanu na -1…i kada smo trebali nokautiranog partizana u derbiju da dokrajcimo,nase seka -perse bez icega medju nogama su se pogubile na stadionu partizana…za pobednika,treba junacko srce…

Reply
laki феб 14, 2014 at 20:20

———————Bajkovic——————————–
———-Pavicevic————Kehlar——————–
Petko———————————————–Dzoni-
———————-Miki————————————
—————————————————————–
—-Laza———–Nine———————Pecnik
—————————————————————–
—————Dauda—-Mrdja—————————
Vec vidim,neka bljutava igra,dolazi pk x-1,tr 1-0 ili 2-1
😀

Reply
... феб 14, 2014 at 20:39

Mozda bolje Kovacevic umesto Pecnika. Nije Milijas za zadnjeg veznog. Nine levo, Milijas u sredinu, a zadnji vezni Tenk

Reply
laki феб 14, 2014 at 21:51

Ali Pecnik je jedan od nasih najboljih igraca 😮

Reply
mariachi феб 14, 2014 at 22:12

Sa sporim Milijasem i ofanzivnim Ninetom bili bi busni na sredini ko svajcarski sir 😀 Da nepricam o sporim stoperima..

Reply
marko феб 14, 2014 at 19:42

bajko petkovic pavicevic kelhar mijailovic kovacevic milijas lazovic nine dauda i mrdja..prve rezerve pecnik savicevic gogic rakic..tu su jos kasalica krneta cilinsek i milunovic

Reply
Denis феб 14, 2014 at 20:37

Ma kakav Cilinsek

Reply
navijac феб 14, 2014 at 18:22

Slatke muke a 🙂

Reply
otpisani101 феб 14, 2014 at 18:08

price tipa stojanovica da su pripreme bile mnogo dobre i da smo igrali mnogo dobro i slicne stvari smo se poslednjih godina naslusali, a titulu ne videsmo…videcemo protiv javora da li je ekipa bolja nego jesenas…jedno su prijateljske utakmice a sasvim nesto drugo kada se igra za bodove…upravu ne bih komentarisao mnogo,jer ako ih je covek koji 3 godine nije igrao fudbal zadovoljio,onda je svaki komentar suvisan…mislim da se ova uprava totalno pogubila i da danas u zvezdi moze da prodje i neko ko se nikada nije bavio fudbalom…ali ako osvojimo titulu,sve im je oprosteno…

Reply
dusan феб 14, 2014 at 17:46

bajkovic – petkovic, pavicevic, lazic, mijailovic – gogic – lazovic, milijas, pecnik – kasalica, mrdja.

Reply
Denis феб 14, 2014 at 16:44

Bajkovic , petkovic, kelhar, pavicevic, mijailovic ovaj prvi mec nenadic zbog kartona mijailovica, kovacevic, milijas, ninkovic, lazovic, pecnik(dauda), mrdja

Reply
Denis феб 14, 2014 at 17:08

Jedino mozda umesto Kelhara neki drugi stoper jer ne znam u kakvoj je ovaj bas formi

Reply
Teks Viler феб 14, 2014 at 16:36

Najzad,Rajkovic u konkurenciji!Ne znam o Cilinseku nista,kao ni o novim stoperima.Jedino znam da njih trojica imaju ukupno 95 godina!No,dobro,neka odigraju dostojno Zvezde i doprinesu osvajanju titule.Mada,dokle god ovakve *uprave*rade u srpskoj svetinji,titule ce izgledati kao cudo nevidjeno!Ipak,napred Zvezdo,ti si vecna a rukovdstva brise vreme!

Reply
zvezdan феб 14, 2014 at 15:54

Budemo li videli igrace tipa CILINSEK NA NEKOJ UTAKMICI SVI TREBA DA SE PITAMO „PA DOKLE BRE VISE „.Navijace ZVEZDE NE MOZETE NIKAD DA PREVARITE NE VARAJTE SE .Ko je on i ko ga gura , to je isto ko Gasic, samo sto smo za Gasica saznali ko je , ovog Cilinseka neznamo ko provlaci.EJ ljudi ne igra fudbal tri godine i sad dode na probu more mars bre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
igor феб 14, 2014 at 15:23

bajkovic,petkovic,mijailovic,kelhar,pavicevic,milijas,lazovic,pecnik,ninkovic,mrdja i dauda to ce biti postava cele sezone,izuzev peve utakmice sto ce igrati nenadic

Reply
cz феб 14, 2014 at 18:24

Ja ne bih nikako volio taj sastav.Sredina mora da nam bude cvrsta i da imamo bar jednog igraca koji ce u potpunosti da pomaze odbrani,zar ste zaboravili sta nam je slaba tacka?To je Tenk ili Gogic koji su zaduzeni za odklanjanje gresaka,bez njih nikako!Kada pogledas taj sastav previse je napadaci,Mrdja,Pecnik,Dauda,Lazovic moramo da nadjemo razvnotezu da se tako izrazim i da sve rupe zakrpimo.Po meni bez zadnjeg veznog nece ici jer znamo koliko je npr Milijas bio supalj u odbrani takodje i on je vise donosio napadu nego zasutavljanju protivnika.Ma nema sanse,vjeruj mi.

Reply
arnold schwarzenegger феб 14, 2014 at 15:12

lepo kaze andjus da je u zvezdi na pripremama mng lepo za treniranje i da je dobra atmosfera ali kad dodje prvi trening u beogradu, posle treninga cekaju menadžeri, i tu je kraj svake price, tu se javljaju novi mirici i nasa nova nerviranja. meni je mng zao stojanovića

Reply
marko феб 14, 2014 at 14:47

Bajko – Petkovic – Slovenac – Pavicevic – Nenadic (Mijailovic ima kartone) – Kovacevic, Nine, Pecnik – Lazovic – Dauda i Mrdja!
Idealnih 11! (za mene)

Reply
igor феб 14, 2014 at 15:20

milijas umesto kovacevica

Reply
marko феб 14, 2014 at 15:26

Da bre… Pa da nam pretrcava vezni red ko i kad strigne! Kovacevic je tu da zatvara (koriguje) greske…

Reply
marko феб 14, 2014 at 14:27

ko ce prenositi mec c zvezda javor

Reply
Goran феб 14, 2014 at 14:28

Prva

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 14, 2014 at 14:17

1.RAJKOVIC 2.PETKOVIC——3.KELHAR…….4.PAVICEVIC….5. MIJAILOVIC……6..KOVACEVIC…7.MILIJAS…8.LAZOVIC…9.DAUDA…1o.NINKOVIC…11.MRDJA………..rezerve:bajko,pecnik,milunovic,jokic,savicevic,

Reply
Goran феб 14, 2014 at 14:28

Misliš Bajković?

Reply
marko феб 14, 2014 at 14:46

Nenadic ce igrati umesto Mijailovica, zato sto Mijailovic ima kartone…!

Reply
cz феб 14, 2014 at 14:14

Vjerovatno ce se svi zacuditi i dati mi munuse,ali ja bih Milijasa malo vise drzao na klupi.Prosle sezone iskreno,vukao se po terenu,prolazili su pred njega ko od sale,promasio je i neke penale jednostavno nije to onaj stari Milijas.Bilo je i utakmica gdje je usporavao igru,kad svi hoce loptu da spuste on je baca u nebo itd. to sam cak vidio i na jednoj pripremnoj utakmici.Njega izuzetno postujem,dosao je u besparicu ne zali se,bilo je i prica da u njegovom ugovoru stoji da mora stalno igrati da li je istina ili ne ne znam,ali ako se ne pokaze morace se smanjiti minutaza dosta sam gledao kako do daha doci ne moze a kamoli trcati.Mozda ce i ovome djelovati cudno ali ja bi promjenio formaciju u 4-2-3-1 Mrdja ili Dauda u napadu,Nine na svojoj poziciji napokon iza napadaca a ne na krilu.Krila Lazovic i Pecnik i Kovacevic i Gogic mislim da bih njih dvojica djelovali ubitacno jer od povrede Tenka Gogic ga je odlicno zamjenio,pomagao je dosta odbrani i smatram da bi odlicno povezali igru i pomogli odbrani jer nam je najslabija tacka.A zadnja linija ova nova dva stopera i Petkovic i Mijailovic na bekovima.

Reply
Spartanac феб 14, 2014 at 14:24

I ja tako mislim……samo je dilema kako igrati u nasoj ligi sa jednim stoperom……to je kvaka……a da Nine nije krilo….da moraju da igraju i Pecnik i Laza je jasno ko dan!!!!!!!!
A sta kazes na vezu…….kovacevic zadnji ispred Nine….Levo Pecnik ,Desno Laza i u napadu Mrdja -Daduda??

Reply
Spartanac феб 14, 2014 at 14:25

jednim spicem htedoh reci

Reply
cz феб 14, 2014 at 14:33

Mislim da imamo vise mogucnosti kako da iskombinujemo napad i sredinu,jer imamo kvalitene igrace mozemo to raditi u zavisnosti kakvu igru protivnik igra.Kada bi stavili i Mrdju,i Pecnika,Daudu,Nineta,Lazovica to bi djelovalo napadacki odlicno ali to je nekako previse,mora da bude neko ko ce da pomaze i odbrani.Zato sam rekao da bih volio vidjeti Gogica i Tenka i ispred njih Laza,Pecnik i Nine a spic neka podjele minutazu Dauda i Mrdja,uostalom igrace onaj koji se pokaze.Napadu takodje dosta pomazu i Mijailovic i Petkovic za golove ne brinem,ali me brine zadnja linija i opet da ponovim zato bi im dodao i Gogica jer se dobro pokazao.

Reply

Leave a Comment