Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Ракић: „Победе у пријатељским утакмицама не значе ништа“

rakicЈош неколико дана преостало је до наставка фудбалског првенства Србије. У суботу 22. фебруара, на фудбалским теренима широм земље закотрљаће се лопте.

Црвена звезда ће у ово пролеће ући јача него јесенас, а један од фудбалера који са пуно оптимизма гледа на предстојеће месеце је и Ђорђе Ракић, и то не само због добрих резултата забележених на припремним утакмицама.

– Иза нас је успешан припремни период, али треба имати на уму да су све те победе остварене у пријатељским утакмицама. По мени, победе у њима још увек ништа не значе. Дешавало се сто пута да играмо те утакмице добро, а онда почне првенство и игра не буде онаква каква треба да буде. Наравно, много више концентрације и снаге ће нам требати за првенство, и морамо ствари посматрати на тај начин. Не сме нас понети успех на припремама већ треба да се концентришемо на прву следећу утакмицу. Чини ми се да имамо екипу у којој су играчи сличног карактера, који имају исти циљ и боре се за исте ствари. Делује да ће све то на почетку првенства бити на добром нивоу – мишљење је Ракића, који је свестан да Ивањичани неће бити нимало лак ривал.

– Јавор је незгодан противник, а то су показали и у првом колу. Ја познајем пар играча који играју тамо, и знам да су добра екипа. Долазе нам овде, ми знамо наше амбиције, знамо да морамо да победимо ту утакмицу и мислим да смо за то спремни. Није само Јавор неугодан, све екипе су се појачале, и мислим да лига и треба да буде што јача, као и конкуренција. Екипе су довеле неколицину играча за које сам чуо, који су се вртили из иностранства и то је доста добро за наш фудбал. Ипак, ми треба да гледамо наше двориште и да се концентришемо на нашу игру. Напорно смо радили, треба веровати у добре резултате и бити оптимиста – подвлачи Ракић, који је у утакмици против Смедерева постигао свој први гол након повратка на терен.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

STARA ŠKOLA феб 19, 2014 at 15:34

Pobede ne znače ništa, ni u prijateljskim ni u zvaničnim utakmicama. Sačekaj da izgubite, onda će ovde biti po 400 komentara, u kojima će te vređati ljudi koji u životu nisu potrčali ni za autobusom.

Reply
mariachi феб 19, 2014 at 11:58

Ajde Falkao! Verujemo Kokiju da ces biti naj strelac u TSL 😎 Idemo Cigani na TITULU!!! JOS TRI DANA !!! ❗ ❗

Reply
dejo феб 19, 2014 at 11:51

Od tebe Rakicu ocekujemo dosta golova u Zvezdinom dresu u proljecnom dijelu Super lige Srbije 😀

Reply
AgaiN феб 19, 2014 at 14:48

ako od njega ocekujes onda jebemga po meni najveca rupetina no aj da vidimo…

Reply

Leave a Comment