Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојановић: „Саво и Келхар су деловали добро у тандему“

IMG_9949-1Шеф стручног штаба Црвене звезде, Славиша Стојановић, након победе Црвене звезде и повратка на 1. место на табели, изјавио је:

– Нисам знао да 502 дана нисмо били први на табели, то сам сада чуо од вас. Али, мене то не занима. Размишљам о другим стварима, о томе да се добро припремимо за Јагодину и да решимо проблем са повређеним играчима. Што се самог меча тиче, радује победа. Имали смо резултат 2:0, и још неколико прилика да обезбедимо победу, али смо у наставку изгубили компактност и вертикалу – рекао је Стојановић.

Звездин тренер је прокоментарисао и партије Лазовића, односно штоперског тандема Келхар – Павићевић.

– Дарко је одиграо веома добар меч. Све док је имао снаге, претили смо и стварали шансе по његовој страни терена. Саво и Келхар су деловали добро у тандему, иако је било грешака због недостатка вербалне комуникације.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

20 comments

Delija mp феб 23, 2014 at 17:56 Reply
Duboko razocarani Zvezdas феб 23, 2014 at 13:36

Meni je najbitnije da smo zauzeli prvo mesto. Nikako mi ne ide u glavu da je ovaj Cilinsek pridruzen ekipi, a Lazic i Arauho mogu pokrivati poziciju desnog beka po potrebi. Sto se stopera tice bice dobri kada se jos uigraju. Kada se vrate Nine i Dzoni bice ovo dobra ekipa. Sto se sredine tice kada na terenu nema Ninete i Mikija mi delujemo preskromno, bezidejno. Necu nikoga da napadam, ali vi sto napadate Milijasa, pa juce ni Dauda, pa ni Pecnik nisu puno trcali, ali dali su golove i o njima se cuti. Dauda se najmanje zalaze u celoj ekipi. Ima znanje ali ne i zelju. Lazovic se vratio i za sada gazi jako dobro.

Reply
Delija mp феб 23, 2014 at 17:54

Lazic je na pozajmici u Spartaku http://www.sportal.rs/news.php?news=119868 . Meni je on delovao sigurnije od Krnete.Ovo ce mo odlicno doci

Reply
Teks Viler ceka titulu феб 23, 2014 at 12:58

Kakav je trener profesor Aleksandar Jankovic koji vodi Rad,(ne Aleksandar Jankovic,bivsi trener Zvezde)?Podrzavam Stojanovica ali treba misliti na buducnost.Ako je *profa* perspektivan,sta mislite,da li bi jednog dana mogao u nas klub?

Reply
Milos феб 23, 2014 at 14:30

Aleksandar Jankovic je dobar mlad strucnjak,doktor nauka u oblasti fizičke kulture, docent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, fudbalski trener i nekadašnji fudbaler.Bio je i u reprezentaciji jedan od pomocnih trenera,mislim za vreme Antica….Kod nas je radio u periodu od (1999—2001). Seniorska ekipa i mlađe uzrasne kategorije.Radio je u Liteksu,Vojvodini,Ofk.Sa mladom reprezentacijom Srbije, „U21“ (2006—2008). osvojio je drugo mesto u Evropi;Ok je,ali Zvezdi trebaju mnogo bolji strucnjaci,iskusni,a ne ovi koji se na nama uce…dosta smo imali takvih….

Reply
Teks Viler ceka titulu феб 23, 2014 at 18:43

Samo sam pitao za misljenje,hvala!

Reply
jagodina navija za zvezdu! феб 23, 2014 at 11:53

Postovanje za velikog Zvezdasa Nemanju Zlatkovica koji se nije radovao posle gola.Postovanje!

Reply
Daca феб 23, 2014 at 11:45

Naspram onog sto smo imali, ovi nam dodju kao Vidic i Ferdinand…

Reply
Ziky феб 23, 2014 at 11:36

Ako smo s ovim zadovoljni onda… :facepalm:

Reply
mm феб 23, 2014 at 10:41

Zvezdasi su srecni sa prvim mesto a svi su sinoc zaboravili da je pavicevic nije bio na pravom mestu inace bi bilo 2;2, znaci desio bi se donji srem, Toliko o sigurnosti nase zadnje linije , igrali smo bunker sve vreme…

Reply
laki феб 23, 2014 at 11:17

Ja sam sasvim zadovoljan.Gol koji smo primili,primili smo posle centarsuta koji je promenio smer,niko nije mogao da zna gde ce tacno da zavrsi,i eto,desilo se.Sigurno kod prekida smo imali,jedino je leva strana katastrofa bila,ali zato ce ti Dzoni da bude.Sigurnost kod prekida je porasla,u duelima su jaki napokon,kad je odbrana ispala,Kovacevic je stigao i izbio pri rezultatu 2-1,ne Pavicevic.Ja zadovoljan,bice jos bolje kad dodju Dzoni i Nine

Reply
Daca феб 23, 2014 at 11:48

Donji Srem se lako mogao ponoviti, ali ne zbog odbrane, vec zbog „realizavije“ Daude u drugom poluvremenu, kao i Vukanovih prilika za kontru, kada se protivnik u potpunosti otvorio a on to nije iskoristio…

Reply
dusan феб 23, 2014 at 10:35

ovo sinoc nije licilo ni na sta. na kojim smo mi to pripremama bili? sto se uopste placa da idete na pripreme? pa i bez priprema bi valjda mogli da pretrcite koliko ste pretrcali. drugo poluvreme tragicno. sa kelharom i pavicevicem ne mozemo vise da se zalimo da nemamo igrace nazad. petkovic i laza su superiorni na desnoj strani za ovo prvenstvo. nenadic ima odlican centarsut, ali je u odbrani tragican. kovacevic nema veze sa fudbalom. milijasu je decku dusa u nosu posle desetog minuta. izlgeda da ti, stojanovicu, stvarno nemas pojma.

Reply
otpisani101 феб 23, 2014 at 09:28

evidentno je da je trener stojanovic najslabija tacka u ovoj zvezdi…po imenima zvezda ima najbolji tim u ligi…stojanovic je dva puta vodio ekipu zvezde na pripremama a neki ,bilo kakav sistem igre ni na vidiku…i dalje je to bojazljiva zvezda,koja cim povede sa jednim ili dva gola razlike,svi u odbranu i napad vise i ne postoji…opekli smo se prosle godine na marakani sa donjim sremom i umalo da se ponovi sa javorom…i umesto da posle 2-0 na poluvremenu,dotucemo javor u drugom,mi strepimo za pobedu do kraja utakmice…zvezda nije ni mlad ni neiskusan tim,pa da imaju toliki pritisak za titulu ,to malo pije vodu….zvezda uz radnicki nis ima najstariju ekipu u ligi,koja je nikad slabija…u zvezdi igraju fudbaleri koji su godinama igrali po belom svetu -ninkovic,mijailovic,kelhar,pavicevic,mrdja,dauda,pecnik itd…i ako oni imaju pritisak protiv javor iz ivanjice,nema dalje…objektivno- sa malo ofanzivnijim trenerom,zvezda bi vec danas slavila titulu…zvezda ce osvojiti titulu,ali ne zaslugom trenera,nego zbog individualnih kvaliteta pojedinaca…

Reply
Djole-Jagodina феб 23, 2014 at 10:01

Stvarno mi nisu jasni ovi minusi.koga to boli istina,i kome treba crtati o fudbalu!!!!

Reply
Samo ti феб 23, 2014 at 10:23

Brate samo bih ti rekao da nasa liga nikad jaca u poslednjih nekoliko godina a ne slabija kako si ti rekao. Msm ne znam stv odakle ti taj zakljucak?
Mi i glodarcici imamo njacae timove u poslednjih ko zna koliko god, Vosa se jedina da kazem oslabila, Radnicki Nis se obiljno pojacao, Jagodina je tu standardna dok tu mozemo dodati jos Cukaricki, Sloboda, pa i Novi Pazar i Napredak koji ima solidan tim.
Tako da svaka utakmica bice bas zahtevna, ali ja bih da svaki tim pobedjujeo kao Javor u prvom poluvremenu da ih ubijemo a u drugom da sacuvamo rezultat jer samo da osvojimo titulu da skinemo taj pritisak pa ce posle sve lakse.

Reply
milos феб 23, 2014 at 11:34

Nasa liga je najveci krs koji postoji, a ako ne mislis tako onda pogledaj koji nam je koeficijent lige, koliko nasi timovi imaju poena u sudaru sa nizeevropskim timovima

Reply
Samo ti феб 23, 2014 at 12:33

Brate ja pricam za sada, kakvo je trenutno stanje a to je da imamo najacu ligu u nekoliko zadnjih godina.
A to sto mi ne mozemo da eliminisemo Uzbekistance, Azerbedzance zato npr sto u nasoj ligi protiv nas svako igra bunker.
I zato sto se kod nas svaki kontakt sudi a u Evropi ne i igraju kod nas kao pic*e i isto sto nema skoro niko prema nikome postovanja.
I isto Lazu i Nineta bi trebalo sudije malo da stite uostalom kao u svakoj ligi normalne sudije.
I naravno problem su tereni i infrastruktura, mi da igramo na Mari svaki mec mi bismo sve dobijali.
Kad ode ovaj lopov Tole, kad se promeni sudijska organizacija pa kad se postavi temelj ozitivne tj ozbiljne organizacije e onda ce i nasa liga biti mng bolja i privlacnija.
A i da se uvede nesto kao sto je bilo pre da igrac nmze da napusti domacu ligu npr do 23 godine..ee onda tekmoze nesto da se nadamo..

Reply
Djole-Jagodina феб 23, 2014 at 09:00

Gledaj sad da se zadrzimo tu mada ce biti tesko.Tvoj problem je sto nevidis ili nesmes da vidis da mi igramo bez sredine terena pa licimo na seosku ekipu sa tim dugim loptama ili eventualno da Laza prodre po strani.Zapamtite iako je Laza najbolji igrac nase lige istrosicemo i njega i necemo iskoristiti njegovo znanje samo zato sto trener nezna ta postavi igru na sredini!!!!!

Reply
Teks Viler ceka titulu феб 23, 2014 at 08:02

Nisam strucan za fudbalsku igru ali cu citirati nekadasnjeg trenera Borusije Mehengladbah koji je rekao-*velike ekipe su one koje pobedjuju i kad odigraju slabo*.Nadam se da je to sa Zvezdom!

Reply

Leave a Comment