Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Li Adija sada želi Lil

Iako se  tek vratio među saigrače, pojavilo se interesovanje za Li Adija, koje može da promeni sve. Naime šampion Francuske Lil, želeo bi da angažuje Adija i time očvrsne štopersku liniju, ali se postavlja pitanje da li je sada kasno za tako nešto, s obzirom na to da naš klub želi da angažuje štopera, a ne da prodaje.

Ganac poslednjih dana užurbano radi na tome da se vrati u takmičarsku formu, kako bi se stavio na raspolaganje Robertu Prosinečkom. On se oporavio od malarije, koju je dobio u domovini i ukoliko bude spreman fizički i ako se dokaže da je stvarno bolovao od te bolesti, dobiće priliku da zaigra već na prvim utakmicama u sezoni. Ipak predpostavlja se da ipak neće doći do transfera s obzirom na to je Adi jedan od dva štopera na koje Prosinečki može da računa, pa bi transfer doneo još veću uzbunu na Marakanu.

Takođe se još uvek ne zna da li su francuzi samo zainteresovani ili su već poslali konkretnu ponudu tj. koliko su spremni da ponude.  Iako je prethodno tražena cifra bila 4 miliona evra, procenjuje se da Crvena zvezda sada ne bi pustila Adija ispod 2 miliona. Ono što je bitno je i to da Adiju cena može da skoči posle nastupa za naš klub u kvalifikacijama, a sledi i Kup Afričkih Nacija, gde će on najverovatnije učestvovati za reprezentaciju Gane

U međuvremenu njegov menadžer Goran Milovanović, rekao je da su to samo preneli francuski mediji na osnovu njegove posete tom klubu i da konkretne ponude nema.

„To je isto kao kada su ga selili u Hofenhajm. Tada sam išao u taj nemački klub da vidim svoja četiri igrača. Tako i u Lilu imam dvojicu, pa ga povezaše. Smatram da bi za Adija najbolje bilo da odradi ugovor do kraja u Crvenoj zvezdi, nego da sada menja sredinu. Kada odradi ugovor imaće 23 godine i biće slobodan igrač“

Повезане вести

28 comments

Leave a Comment